Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gør livet nemmere med en varmepumpe på abonnement

Af Annoncør

Når man bor i Danmark, er man tvunget til at forholde sig til alle slags vejrforhold. Man kan nemlig, ofte på kort tid, opleve både bidende kulde og glohede sommerdage. Vi har jo vikingeblod i årene, og kan tåle det meste. Vi er skolet i at klæde os på efter alle slags vejrforhold. De færreste af os, gider at forholde os til varmen og kulden i vores hjem. Det burde vi dog gøre, da både varme og kulde er enormt dyrt i drift. Ingen gider at fryse i deres hjem, og ingen har lyst til ikke at kunne trække vejret af varme heller. Løsningen er ganske simpel: varmepumpe på abonnement!

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe er kort fortalt et varmeanlæg, der bruger varmen i jorden eller i luften til at opvarme din bolig. Varmepumpen bruger el, men er dog langt mere miljøvenlig end almindelig elvarme. Den er også markant billigere, da den kun bruger ca. en fjerdel af den elektricitet som en almindelig el-radiator vil bruge på at opvarme en bolig.

Kan alle boliger bruge en varmepumpe?

I alle velisolerede bygninger kan en varmepumpe bruges. Det er uanset om du ønsker varme i dine radiatorer eller i dit gulv. Det gælder desuden også, uanset om bygningen har et fordelingsanlæg eller ej. I bygninger hvor der er et fordelingsanlæg, kan en varmepumpe desuden opvarme brugsvandet!

Er det dyrt at få installeret?

En varmepumpe kan være en rigtig dyr omgang at få i sit hjem. Det er dog en kæmpe investering, men det er en investering man typisk først kan mærke rigtig mange år frem. Det giver derfor rigtig god mening at få en varmepumpe på abonnement. Du betaler et mindre engangsbeløb for at få den installeret – ja, du læste rigtigt! Der kommer simpelthen nogen og sætter det hele op for dig!

Sparer man mange penge ved at få en varmepumpe?

Det gør man helt sikkert. Ens varme regning bliver en fjerdedel mindre end hvad man tidligere har været vant til. Med de varmepriser der er i Europa i øjeblikket, så vil du kunne mærke betydelig forskel på din budgetkonto!

Er en varmepumpe miljøvenlig?

Din boligs CO2-udledning falder til 1/3 del ved at få installeret en varmepumpe. Hvis du eksempelvis har et oliefyr nu og skifter det ud med en varmepumpe, så sparer du miljøet for 4000 kg. CO2 årligt. Det er derfor enormt miljøvenligt at få opdateret sit hjem, og få en varmepumpe!