Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gør klar til foråret: Dessertkøkken åbner i Aalborg Street Food

Af Jens Erik Møller

Der er i øjeblikket stille i hallerne i Skudehavnen, hvor Aalborg Street Food – The Lighthouse holder til.

Men man skal ikke lade sig narre. Folkene bag er i fuld gang med at planlægge den kommende sæson, som skydes i gang 23. marts.

Siden Aalborg Street Food – The Lighthouse åbnede i juni 2017 er nogle køkkener lukket igen.

Derfor er der nu plads til et par nye køkkener, oplyser medejer Isabel Enevoldsen.

“Vi leder efter køkkener, som adskiller sig fra det, vi har i forvejen, og som giver mening på et Street Food marked. Det kan for eksempel være et thai-køkken,” fortæller Isabel Enevoldsen, men understreger samtidig, at det ikke kun er maden, der er i fokus.

“Vi er rimelig åbne overfor, hvad det kan være, men det skal være nogle, som har lyst til at være en del af et fællesskab, og som bidrager til den gode stemning. Køkkenerne herude er ikke konkurrenter, for uden hinanden kunne vi ikke være her.”

Gør klar til foråret: Dessertkøkken åbner i Aalborg Street Food

Kommer mange flere events

Gennem dets første sæson har Aalborg Street Food The Lighthouse satset på skæve og anderledes events, der har trukket mange folk til Vestbyen. Blandt andet har bingo, oktoberfest, torvedage samt loppemarkeder været populære.

“Vi er et særligt sted med mange events, og de nye køkkener skal være nogle, som har lyst til at være en del af sådan et sted,” siger Isabel Enevoldsen.

Der er plads til 15 forskellige køkkener, og der er allerede nu stor interesse fra flere madsteder om at flytte ud i skudehavnen, når stedet åbner 23. marts.

Gør klar til foråret: Dessertkøkken åbner i Aalborg Street Food

Pandekager og vafler

Med en første sæson, der er gået ganske godt, er ejerne bag Aalborg Street Food The Lighthouse klar til at skyde en ny sæson i gang med mange nye initiativer.

Og allerede nu kan Isabel løfte lidt af sløret for, hvad der kommer til at ske, når de slår dørene op til deres anden sæson om mindre end to måneder. Blandt nyhederne er eksempelvis et særligt dessertkøkken, der ifølge Isabel får et stort udvalg af is, pandekager og vafler. Derudover kommer der et køkken med kylling rotisserier.

Men populære køkkener som Duck It, Indisk og Danyar fish and chips er naturligvis fortsat er en del af Aalborg Street Food The Lighthouse.

Nyt loungeområde og selskabslokale

Det er ikke kun køkkenerne, der bliver opdateret.

Hele konceptet har fået et gennemsyn. De rustikke omgivelser og lokaler udnyttes fuld ud, og selve indgangspartiet bliver i den sammenhæng omdannet til et nyt loungeområde, og der indrettes et selskabslokale.

Her kan man ifølge Isabel Enevoldsen holde en anderledes fødselsdag, sit bryllup eller en firmafest, og Aalborg Street Food The Lighthouse hjælper gerne med at stable arrangementer på benene.

Derudover vil man gerne satse på endnu flere enkeltstående events, og i den forbindelse har man valgt at udvide med hele to eventkoordinatorer, som lige nu arbejder med at planlægge hele sæson 2018.

Hvis man ønsker at være en del af Aalborg Street Food The Lighthouse – enten som køkkenejer, med et sjovt event eller blot ønsker at låne et lokale – så kan man kontakte stedet på administration@aalborg-streetfood.dk