Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gør haven sommerklar

Af Annoncør

Sommeren er over os, hvilket betyder en masse gode stunder udenfor i det varme vejr. Hvis du endnu ikke har et havebord i din have, eller det du har, er alt for gammelt, så skal du gøre dig selv den tjeneste at få et nyt, inden sommeren for alvor går i gang.

Hvad vil du have?

Der findes utroligt mange forskellige haveborde, derfor skal du gøre op med dig selv, hvad din stil er, og hvad du leder efter, når du kigger efter haveborde. En god ide kan være at se på, hvilken stil du har i din have i forvejen, på den måde kan du nemlig bedre se, hvad der passer ind. Har du meget træ i forvejen, skal du måske gå med et havebord i samme stil.

Mange materialer

Når du har kigget på, hvilken stil du har i haven i forvejen, kan du beslutte dig for, hvilket materiale du gerne vil have, at bordet skal være lavet af. Der er fordele og ulemper ved de forskellige materialer. For eksempel bliver plastik ikke slidt lige så let som træ, men æstetisk kan træ være pænere. Der findes også materialer som beton eller bambus, disse er dog ikke de mest gængse, hvilket nok skyldes, at det kan være svært at holde pænt.

Varierende priser

Materialet spiller også ind på, hvad prisen ender med at være. Træ er dyrere end plastik, det samme gælder for bambus og beton. Men ofte er det også sådan med prisen, at den går hånd i hånd med kvaliteten. Du kan se eksempler på forskellige haveborde her. Nogle gange kan det godt betale sig at give lidt ekstra for dit havebord, for du kan altid sælge det igen, og hvis kvaliteten er god, holder det sandsynligvis også længere.

Saml familien 

Det er også ideelt med et stort havebord til haven, hvis du er typen, der holder af at invitere venner og familie over til aftensmad. På den måde har du et samlingspunkt i din have, som alle kan sidde og hygge ved. Hellere købe et havebord der er lidt for stort end et, hvor folk skal sidde klemt sammen.

Matchende stole

Ofte kan man få matchende stole til et havebord. Hvis du vælger at købe dette, kan du skabe et bedre helhedsudtryk i din have. Dog er der også nogen, som bevidst vælger at gå i en hel anden retning, og købe stole som ikke matcher, dette er helt op til dig.