Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gør et kup: Mani Pine inviterer til kæmpe lagersalg

Af Redaktionen

Nu på lørdag d. 4 juni kl. 10:00 – 16:00 har du mulighed for at gøre et godt køb på dit nye spisebord, spisebordsstole, interiør og meget mere inden for samme område.

Den nordjysk etablerede møbelforretning Mani Pine inviterer nemlig indenfor til et stort lagersalg i deres showroom og værksted i Aalborg.

“Da vi skal i nye lokaler i vores afdeling i København, og samtidig skal rydde ud i showroom og lager i Aalborg, giver det en fantastisk mulighed for et event som dette,” fortæller Nicolai Adamsen.

Til lagersalget bliver der solgt ud af sidste års lagervarer og udstillingsmøbler. Dette bliver selvfølgelig gjort til knivskarpe priser. Så står du og mangler nyt til boligen, så kan det med stor sandsynlighed være en fantastisk ide at svinge vejen forbi Mineralvej 21A, 9220 Aalborg Øst nu på lørdag

“Et lagersalg i Aalborg giver enormt god mening for os netop nu, da vi står og skal indrette vores showroom på ny. Der skal gøres plads til nye og større systemer, end de spiseborde mv., som vi har stående på nuværende tidspunkt.

Så det er kun en fordel at kunne gøre dette helt fra bunden med et blankt lærred. Så vi håber virkelig, at folk kigger forbi og hjælper os med at finde nyt hjem til alle disse smukke møbler,” siger Nicolai med et smil.

Gør et kup: Mani Pine inviterer til kæmpe lagersalg

Den store omrokering bunder i store forandringer, som sker i Mani Pine lige nu.

Egentlig begyndte det hele med et hjemmelavet spisebord, som fik opmærksomhed på de sociale medier. Men nu leverer Mani Pine med grundlægger Nicolai Adamsen og Jonas Damm i front også komplette indretningsløsninger til store virksomheder – og ambitionerne er fortsat høje. I efteråret præsenterede virksomheden således også deres nye køkkenserie Pure Line på den store BOLIG MAD DESIGN-messe i Gigantium med stor succes.

Stor efterspørgsel på custom made indretningsløsninger i danske virksomheder I erhvervslivet bliver flere og flere opmærksomme på mulighederne i at få specialdesignet indretningen af virksomheden, så den ikke ligner de andres.

Mani Pine har allerede samarbejdet med flere kendte navne som KPMG, The Royal Bank of Scotland, Textur og REKOM – og flere bliver hele tiden tilføjet til listen.

Erhvervssamarbejderne kan variere fra indretning af en hel virksomhed til opgradering af et mødelokale, og hver gang bliver løsningen skabt fra bunden i et tæt samarbejde mellem Mani Pine og virksomheden selv.

Gør et kup: Mani Pine inviterer til kæmpe lagersalg

Vores hjem skal være skræddersyede og unikke

Specialdesignede plankeborde i de helt rigtige mål og materialer har længe været populære i de danske hjem, og nu har trenden med individuelle og unikke løsninger bredt sig til endnu større dele af indretningen.

Således oplever aalborgensiske Mani Pine en stigende efterspørgsel på alt fra indretning af spisestuer og køkkenalrum til hele nybyggede huse.

Virksomheden er nemlig specialiseret i at skabe en rød tråd gennem indretningen, og det er noget, danskerne er vilde med.

Hele denne udvidelse af produktporteføljen skal selvfølgelig præsenteres og fremgå i det nye showroom i Aalborg, og lige netop derfor inviteres alle fra Aalborg og omegn til lagersalg nu på lørdag d. 4 juni kl. 10:00 – 16:00.

Hvad: Mani Pine lagersalg
Hvor: Mineralvej 21A, 9220 Aalborg Øst
Hvornår: Lørdag d. 4 juni kl. 10:00 – 16:00

Mere info lige her.