Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gør et kup: Cool møbelmagere fra Aalborg udstiller på Bolig Mad Design messen

Af Nathalia Hentze Nielsen
Jonas Damm (tv) og Nicolai Adamsen
Jonas Damm (tv) og Nicolai Adamsen

Med indtoget af flere store møbelkæder i Danmark, er der også flere og flere hjem, som ligner kopier af hinanden.

Ønsker man at vige udenom de store masseproduktioner, findes der heldigvis også møbelvirksomheder som vægter unikt interiør af høj kvalitet.

Er du på jagt efter denne type møbler, er der god grund til at lægge vejen forbi i Gigantium i weekenden 1.-3. november.

I tre dage vil den store hal i det østlige Aalborg nemlig fyldes med inspiration, nye trends og tendenser, når livsstilsmessen Bolig Mad Design løber af stablen.

Blandt de mange hundrede udstillere på messen finder du den danske møbelvirksomhed Mani Pine, som er specialiseret i det nordiske udtryk og godt, gedigent håndværk.

Foto: PR
Foto: PR

Alt kan skræddersys til dig

Mani Pine har fokus på det håndlavede, og går du med tanker om at pifte enten hjemmet eller arbejdspladsen op med lækkert design, er der masser af inspiration at hente hos de kreative møbelmagere.

Plankeborde og reolsystemer i rustikt look samt elegante daybeds, bænke og stole er en fast del af Mani Pines sortiment og noget af det, du vil kunne opleve på Bolig Mad Design.

Men er du på udkig efter noget mere personligt, eller har du måske dit drømmemøbel i hovedet, kan Mani Pine hjælpe med at skabe det helt, som du vil have det.

Nicolai Adamsen og Jonas Damm er hjernerne bag virksomheden og med sig har de et helt team af dygtige håndværkere, der kan speciallave stort set alt – lige meget om det er materialer, farver eller former, du har særlige ønsker til.

Besøger du messen i Gigantium, kan du vende dine idéer med dem og få inspiration til dit indretningsprojekt.

Foto: PR

Gå efter plankerne og gør et messekup

Du kan møde Mani Pine på livsstilsmessen Bolig Mad Design i Gigantium 1.-3. november, hvor de vil være til stede både fredag, lørdag og søndag.

Mani Pines stand er særdeles nem at få øje på – møbeldesignerne rejser store, smukke planker lodret op i luften, som du vil kunne spotte helt fra den anden ende af rummet.

På messen vil du kunne gøre en god handel, idet Mani Pine er klar med unikke tilbud alle tre dage.

Du kan se Mani Pines designs og læse mere om virksomheden på manipine.com.

Læs mere om Bolig Mad Design livsstilsmesse her.

Hvad: Mani Pine
Hvor: Bolig, Mad & Design i Gigantium, Willy Brandts Vej 31, Aalborg Øst
Hvornår: 1-3. november