Gør drømme til virkelighed: Designa Køkken i Aalborg har skabt et inspirerende univers

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

De seneste par måneder har mildest talt været usædvanlige.

Nedlukningen af Danmark har betydet, at virksomheder i hele landet har måtte ændre deres forretningsmodeller, udskyde planer eller – i værste fald – lukke helt ned.

Der er dog også de positive historier, som er vigtige at fortælle; historier om, hvordan danskerne igen har fået øjnene op for lokale virksomheder og er gået en ekstra mil for at støtte danske produktioner.

Én af de virksomheder, der i særdeleshed har mærket kærligheden, er Designa Køkken på Stenbukken 3C i Aalborg.

Den danskejede familievirksomhed er kommet stærkt ud af krisen pga. deres loyale kunder og har tiltro til fremtiden.

Faktisk har butikken slået omsætningsrekord i maj.

Totalrenovering af butikken

”Da covid-19 kom var alle bange, og det var vi selvsagt også,” forklarer Johnny Thomsen, indehaver hos Designa Aalborg/Frederikshavn.

”Vi valgte at tro på, at kunderne fortsat ville komme, og derfor besluttede vi os for at starte renoveringen af vores butik.

Planen var egentligt at vente til efteråret, men vi lukkede butikken i tre dage i påsken og gik i gang med arbejdet for at kunne præsentere vores kunder for en flot, ny butik.”

Og flot er den blevet med et bredt udvalg af nye køkkener, bade og garderober – alt i moderne dansk design og lavet i solidt håndværk.

Tiltroen til at kunderne ville vende tilbage til den totalrenoverede Designa Aalborg efter påske og lade sig inspirere viste sig også at være velplaceret.

”Vi har heldigvis kunne hjælpe en masse nordjyder med at opfylde deres køkkendrømme,” siger Johnny Thomsen.

Drømmen om noget nyt

Forklaringen på, hvordan Designa Aalborg har formået at blive en succeshistorie i de ellers prøvende tider, tilskriver Johnny Thomsen flere forskellige grunde.

Først og fremmest er danskernes prioriteter skiftet i takt med den tid, de har brugt derhjemme.

”Jeg oplever, at mange har brugt ekstra meget tid derhjemme og i stedet for at bruge pengene på en ferie, har de besluttet sig for at renovere f.eks. deres køkken eller bad,” fortæller han.

”De sætter mere pris på deres hjem og vil gerne have, at der skal være dejligt at være.”

At kunne realisere folks drømme om et nyt køkken, bad eller garderobe er netop, hvad Designa Aalborg specialiserer sig i, og her fremhæver Johnny Thomsen endnu et vigtigt element.

”Jeg kan ikke rose mit personale nok. Vores succes er baseret på vores dygtige medarbejdere.

De yder personlig betjening og er altid professionelle lige meget, hvad omstændighederne er.”

Byt sommerferiedrømmen med køkkendrømmen

At Designa Aalborg kan noget særligt er Johnny Thomsen ikke ene om at mene.

Der findes i alt 35 Designa butikker i Danmark samt 15 i Norge, og udover at være den største af dem alle, er Designa Aalborg også flere gange blevet kåret til årets forhandler i koncernen.

”Vi forsøger hele tiden at have fingeren på pulsen ift., hvad kunderne efterspørger, men sørger også for at bevare virksomhedens grundsten, som er dansk design og kvalitet,” fortæller indehaveren, som også har åbnet en Designa butik i Málaga.

Lige nu betyder det for Johnny Thomsen og hans personale et ekstra fokus på de mange kunder, der overvejer at bytte sommerferiedrømmen ud med et nyt køkken.

Udover salg til private tilbyder Designa også køkkenløsninger til erhvervskunder, der ikke går på kompromis med produkter, kvalitet eller pris.

Overvejer du også at købe nyt køkken, bad eller garderobe, kan du booke et uforpligtende møde i din lokale Designa her.

Stort talent afviser AaB-kontrakt: Nu er han på vej til AGF

Skrevet af: Redaktionen
Foto: AaB Sport
Foto: AaB Sport

AaB meldte her fredag eftermiddag ud, at deres veje skilles med stortalentet Søren Tengstedt.

Trods mange forsøg er man ikke blevet enige om en ny kontrakt. Men der er en helt særlig grund til, at Tengstedt ikke forlænger med AaB. Han underskriver nemlig snart en 4-årig kontrakt med AGF.

Det skriver Ekstra Bladet.

AaB skriver ikke noget om AGF i pressemeddelelsen, men Søren Tengstedt lægger ikke skjul på i et citat, at han er frisk på et eventyr i en ny klub.

“For mig handler det udelukkende om, at jeg gerne vil prøve noget nyt, og derfor har jeg valgt at finde en anden klub fra den kommende sæson, men jeg vil gerne takke alle i AaB for mine syv år i klubben,” lyder det fra den 20-årige offensivspiller, der står noteret for 15 officielle kampe og to scoringer for Hele Nordjyllands Hold.

Ser stort potentiale i Tengstedt

AaBs sportschef Inge André Olsen ærgrer sig over bruddet med spilleren, der har vist lovende takter, når han har spillet i AaB-trøjen.

“Vi ser et potentiale i Søren og ville gerne have haft ham med videre, og derfor er vi selvfølgelig også ærgerlige over hans valg, men det må vi respektere, og Søren ønskes fra vores side al mulig held og lykke i fremtiden,” siger Inge André Olsen.

Efter at have overstået en korsbåndsskade blev Søren Tengstedt sidste sommer rykket op i Superligatruppen fra AaB Talent.

Forinden havde Tengstedt i de tidlige ungdomsår optrådt hos partnerklubberne Nibe Boldklub og Aalborg Freja.

Lys forude i vejarbejde-kaos: Central vej i Aalborg åbner det ene spor

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Aalborg Kommune
Foto: Aalborg Kommune

Hvis du ofte befinder dig rundt omkring i Aalborg og omegn, så har du nok bemærket, at der er meget vejarbejde for tiden. Faktisk rigtig meget.

Aalborg Kommune har valgt at skrue ekstra op for blusset på planlagte projekter både i Corona-perioden, og så er det typisk, at man i sommerferie-perioder giver den en tand ekstra.

Derfor føles det nærmest som et stort kaos med vejarbejde lige nu i Aalborg. Men der også lidt lys forude.

Således åbner det ene spor på den centrale Jyllandsgade allerede i morgen lørdag d. 11. juli.

Det skriver Aalborg Kommune fredag formiddag.

“Jyllandsgade åbner for trafik i det sydlige spor.

I løbet af lørdag 11. juli er det atter muligt for bilister og cyklister at køre på Jyllandsgade i retningen fra Dag Hammarskjølds Gade til krydset ved Sønderbro.

I det nordlige spor arbejdes der fortsat med forberedelserne til den nye Plusbus-rute, og denne strækning på Jyllandsgade åbner først i løbet af efteråret.”

Kulturbroen lukkes

Men ellers er det småt med gode nyheder. I onsdags kom det frem, at Kulturbroen lukkes fra næste uge og en måned frem på grund af et Jernbane Danmark-arbejde.

Det betyder, at cyklende og gående over Limfjorden skal søge alternativer, og Limfjordsbroen er også hårdt ramt af vejarbejde.

Fra i dag spærres Viaduktvej i Nørresundby, som også er en meget befærdet strækning.

Aalborg Kommune har udsendt en mini-guide til, hvordan du lettest kommer forskellige steder hen.

𝗛𝘃𝗶𝘀 𝗱𝘂 𝘀𝗼𝗺 𝗻𝗼𝗿𝗱𝗴𝗮̊𝗲𝗻𝗱𝗲 𝘁𝗿𝗮𝗳𝗶𝗸𝗮𝗻𝘁 𝘀𝗸𝗮𝗹 𝘁𝗶𝗹

Nørresundby: Så opfordrer vi dig til at benytte Østre Alle og Limfjordstunnellen.

Sauers Plads: Så opfordrer vi dig til at benytte Østre Alle og Dag Hammarskjølds Gade.

Nytorv (Salling, Magasin, Friis m.m.): Så opfordrer vi dig til at benytte Østre Alle, Sønderbro, Karolinelundsvej og Nyhavnsgade.

𝗛𝘃𝗶𝘀 𝗱𝘂 𝘀𝗼𝗺 𝘀𝘆𝗱𝗴𝗮̊𝗲𝗻𝗱𝗲 𝘁𝗿𝗮𝗳𝗶𝗸𝗮𝗻𝘁 𝘀𝗸𝗮𝗹 𝘁𝗶𝗹

City Syd: Så opfordrer vi dig til at benytte Østre Alle, Sønderbro og Over Kæret.

Sauers Plads: Så opfordrer vi dig til at benytte Østre Alle og Dag Hammarskjølds Gade.

Nytorv (Salling, Magasin, Friis m.m.): Så opfordrer vi dig til at benytte Gammel Strandvej og Nyhavnsgade.

Panoramaudsigt over Limfjorden: Åbent Hus på nye store lejligheder på Havnefronten

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Når man går forbi Stjernekvarteret på Østre Havn i Aalborg, bliver du nødt til at strække halsen for at få alle indtrykkene ind.

Havneområdet er som forvandlet med store, imponerende byggerier, der formår at forene Aalborgs position som storby med den smukke, rolige fjord.

Én af kronjuvelerne i kvarteret er V-husene, som består af 172 elegante boliger, der er skabt med fokus på lys og tekstur.

Lejlighederne spænder fra 30 til 177 kvm, og de største af dem – Type R – er netop sat til salg ved ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen.

Kom til åbent hus

”Vi har taget alt, det du kender fra et hus, f.eks. i form af bryggers, lækkert materiale og gulvvarme, og tænkt det ind i lejlighederne,” forklarer Martin Holm Lindhøj, ejendomsmægler hos Thorkild Kristensen, om Type R.

”Du får dermed funktionaliteterne fra et hus, men slipper for vedligeholdelsen.”

Oveni det hele får man også en udsigt som intet hus kan slå; fra altanen har man nemlig panoramaudsigt over hele Limfjorden.

Overvejer du også at lave skiftet fra hus til lejlighed, kan du opleve en af de 177 kvm store lejligheder til åbent hus nu på søndag den 12. juli fra kl. 13.00 til 14.00 på Stjernepladsen 7, 7 sal.

Masser af albuerum

Med 177 kvm følger der selvfølgelig også en masse lækre detaljer og funktioner.

Udover gulvvarme overalt og bryggers får man også egen elevator fra p-kælderen og direkte op i lejligheden samt et kvalitetskøkken i HTH-elementer.

Med lejligheden hører også en rummelig terrasse på 27 kvm, der vender ud mod Limfjorden, og en vestvendt altan på 9 kvm.

Priserne på de 177 kvm store lejligheder ligger fra 6 millioner.

Ejerlejligheden byder blandt andet på

  • To altaner
  • Køkken-alrum
  • Tre værelser
  • To badeværelser
  • Bryggers
  • Og mange lækre detaljer såsom gulvarme

Åbent Hus på søndag den 12. juli fra kl. 13.00 til 14.00 på Stjernepladsen 7, 7 sal.

Du kan læse mere om V-husene her.