Gør drømme til virkelighed: Designa Køkken i Aalborg har skabt et inspirerende univers

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

De seneste par måneder har mildest talt været usædvanlige.

Nedlukningen af Danmark har betydet, at virksomheder i hele landet har måtte ændre deres forretningsmodeller, udskyde planer eller – i værste fald – lukke helt ned.

Der er dog også de positive historier, som er vigtige at fortælle; historier om, hvordan danskerne igen har fået øjnene op for lokale virksomheder og er gået en ekstra mil for at støtte danske produktioner.

Én af de virksomheder, der i særdeleshed har mærket kærligheden, er Designa Køkken på Stenbukken 3C i Aalborg.

Den danskejede familievirksomhed er kommet stærkt ud af krisen pga. deres loyale kunder og har tiltro til fremtiden.

Faktisk har butikken slået omsætningsrekord i maj.

Totalrenovering af butikken

”Da covid-19 kom var alle bange, og det var vi selvsagt også,” forklarer Johnny Thomsen, indehaver hos Designa Aalborg/Frederikshavn.

”Vi valgte at tro på, at kunderne fortsat ville komme, og derfor besluttede vi os for at starte renoveringen af vores butik.

Planen var egentligt at vente til efteråret, men vi lukkede butikken i tre dage i påsken og gik i gang med arbejdet for at kunne præsentere vores kunder for en flot, ny butik.”

Og flot er den blevet med et bredt udvalg af nye køkkener, bade og garderober – alt i moderne dansk design og lavet i solidt håndværk.

Tiltroen til at kunderne ville vende tilbage til den totalrenoverede Designa Aalborg efter påske og lade sig inspirere viste sig også at være velplaceret.

”Vi har heldigvis kunne hjælpe en masse nordjyder med at opfylde deres køkkendrømme,” siger Johnny Thomsen.

Drømmen om noget nyt

Forklaringen på, hvordan Designa Aalborg har formået at blive en succeshistorie i de ellers prøvende tider, tilskriver Johnny Thomsen flere forskellige grunde.

Først og fremmest er danskernes prioriteter skiftet i takt med den tid, de har brugt derhjemme.

”Jeg oplever, at mange har brugt ekstra meget tid derhjemme og i stedet for at bruge pengene på en ferie, har de besluttet sig for at renovere f.eks. deres køkken eller bad,” fortæller han.

”De sætter mere pris på deres hjem og vil gerne have, at der skal være dejligt at være.”

At kunne realisere folks drømme om et nyt køkken, bad eller garderobe er netop, hvad Designa Aalborg specialiserer sig i, og her fremhæver Johnny Thomsen endnu et vigtigt element.

”Jeg kan ikke rose mit personale nok. Vores succes er baseret på vores dygtige medarbejdere.

De yder personlig betjening og er altid professionelle lige meget, hvad omstændighederne er.”

Byt sommerferiedrømmen med køkkendrømmen

At Designa Aalborg kan noget særligt er Johnny Thomsen ikke ene om at mene.

Der findes i alt 35 Designa butikker i Danmark samt 15 i Norge, og udover at være den største af dem alle, er Designa Aalborg også flere gange blevet kåret til årets forhandler i koncernen.

”Vi forsøger hele tiden at have fingeren på pulsen ift., hvad kunderne efterspørger, men sørger også for at bevare virksomhedens grundsten, som er dansk design og kvalitet,” fortæller indehaveren, som også har åbnet en Designa butik i Málaga.

Lige nu betyder det for Johnny Thomsen og hans personale et ekstra fokus på de mange kunder, der overvejer at bytte sommerferiedrømmen ud med et nyt køkken.

Udover salg til private tilbyder Designa også køkkenløsninger til erhvervskunder, der ikke går på kompromis med produkter, kvalitet eller pris.

Overvejer du også at købe nyt køkken, bad eller garderobe, kan du booke et uforpligtende møde i din lokale Designa her.