Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gør dit liv nemmere og køb batterier online

Af Annoncør

Vi har alle været der. Man får en ny dims og den kræver batterier. ”Ingen sag,” tænker man og hiver batterier op af skuffen. Man bliver dog skuffet. Det er nogen helt særlige batterier man skal bruge og man har ingen chance for at finde dem i en butik. Man kan fise hele Aalborg rundt, og blot blive mere og mere frustreret. Heldigvis kan man dog nemt finde dem online på eksempelvis Batteribyen.dk og spare sig selv for enormt mange frustrationer.

Hvorfor skal man købe batterier online?

De fleste store supermarkeder har meget standard batterier, som eksempelvis AA og AAA. De batterier bliver stadig brugt til meget, men fordi teknologien udvikler sig, så bliver vores dimser mindre og mindre, og mange ting tager slet ikke AA og AAA. De tager små litiumbatterier, som er umulige at finde i fysiske butikker. Hvis du bestiller online, så kan du meget nemt finde lige præcis det du skal bruge, uden at besøge en million butikker og bruge en formue i benzin.

Jamen, jeg skal bruge batterierne NU!

Du kan vælge to ting, når du mangler bestemte batterier. Enten så kan du rasende fare rundt i butikker og ikke finde det du skal bruge, eller du kan i ro og mag bestille det online, og vente på at det kommer i din postkasse. Mulighed to er klart at fortrække. Når du køber din nye dims, så kan du jo passende også købe batterier til online, så ankommer det formentlig samtidig. Faktisk, så kan det jo være at dine batterier kommer først!

Kan jeg ikke bare købe dem samme sted som min dims?

Du kan sagtens købe batterier samme sted som du køber dit nye batteridrevne apparat, men det er typisk ekstremt dyrt i forhold til eksempelvis Batteribyen.dk. Mange butikker regner nemlig med folks dovenskab, og tager derfor op mod tre gange så mange penge for batterier, som ville være billigere andre steder. Det kan altså ikke betale sig for dig, fordi det typisk også er batterier af rigtig dårlig kvalitet, så du er tvunget til at købe nye hurtigt.

Køb også i storkøb!

Hvis du eksempelvis skal bruge mange batterier i din virksomhed, så kan det klart betale sig at købe stort ind. Det får du absolut intet ud af at gøre i en butik, fordi det hurtigt bliver en dyr affære. Hvis du køber online er det både billigere og nemmere!