Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gør dig klar til at tage ud

Af Redaktionen

Du har ofte aftaler med andre, og det gør sig derfor ofte gældende, at man skal gøre sig klar til at tage ud.

Dette indbefatter både, at man skal finde det rette tøj, lægge makeup osv.

Det kan sommetider ende ud i at være stressende, og man når derfor ikke det, som man ønskede. Men det er okay – dit selskab og dig er det vigtigste.

Yoga og meditation

Inden at man skal ud og socialisere sig med andre, kan det være en god ide med en smule stilhed og fred efter en lang arbejdsdag og inden, at man skal gøre sig klar og ud ad døren igen.

Selvom tiden kan være knap, kan et par få yogaøvelser være med til at få strukket dine muskler ud, som måske har været anspændt efter en lang siddende arbejdsdag. Du fokuserer kun på yoga-øvelserne, når du foretager dem.

Meditation gør, at man kommer helt ind i sig selv og slipper alle ens tanker. Læg eller sæt dig godt til rette og nyd en smule ro. Træk vejret stille ind og pust ud igen, og når du åbner øjnene igen, er du blevet ladet op med ny energi.

Gør dig klar

Inden du skal mødes med din veninde eller ven, skal de fleste folk altid gøre sig klar. Der er derfor intet bedre med et langt varmt bad.

Ved at du har en aftale med nogen, kan du benytte en epilator til at få fjernet hårene på benene. Hvis du mangler en epilator, så tjek epilatorer bedst i test ud.

Efter du har taget et langt bad, kan du tage en god bodylotion på, da du på denne måde får fugtet din hud, så du undgår tør hud. Find det tøj frem, som du skal have på, og læg en let makeup, mens du nyder en god kop kaffe.

Del artikel

Andre læser også