Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Godt vejr og kolde fadøl: Kesi optræder til Fredagfest

Af Emil Kjær Jørgensen
Pressefoto
Pressefoto

Så er det snart fredag igen, og det betyder traditionen tro Fredagsfest i Karolinelund.

Vejrguderne lover tørvejr, lidt sol og 21 grader, så der er ingen undskyldning for ikke at lægge vejen forbi parken i morgen aften.

I morgen har vi fornøjelsen af Kesi, som får godt selskab af Høker, der varmer op for den store danske stjerne. Koncerten starter kl. 20.00, men dørene åbner allerede 18.30.

Kesi startede sammen med Gilli og Benny Jamz den danske bølge af grime i 2011 og har sidenhen udviklet sig til at blive en af landets største pop/urban sangskrivere og artister. Over de seneste par år har han sammen med produceren Hennedub skabt en genkendelig lyd, som har ført hits som ‘Følelsen’, ‘God dag’, ‘Kom Over’ og ‘Su casa’ med sig, der har bragt ham til tops på Spotify, radio og den officielle single chart.

Kesi blev i 2017 indstillet til hovedprisen til P3 Guld og blev i 2019 hædret med to Danish Music Awards (Årets Solist og Året Urban Act). I 2020 udkom det seneste album BO4L med fremragende anmeldelser og 1 plads på hitlisterne.

Inden Kesi bliver alle varmet op af Høker, der vælter væggene mellem hiphop, punk og pop.

Alle skal booke billet på forhånd

Det helt nye i år er, at alle billetter udelukkende sættes til salg i forsalg. Så man kan ikke bare tage beslutningen på dagen, og møde op til indgangen i Karolinelund.

Man skal have billet på forhånd.

Skråen har fået lov til at samle 2.000 stående gæster fordelt på to zoner i Karolinelund, hvor hver zone med egen indgang, egne toiletter, egne barer og boder.

Der skal checkes coronapas i indgangen, men ellers er alt, som vi husker det med fadølsvogne, madsalg og masser af hygge i Aalborgs gamle fine park.

Her er det resterende program for fredagsfester 2021

fre. 06. aug. KESI supp. HØKER

fre. 13. aug. MAGTENS KORRIDORER

fre. 20. aug. FAUSTIX + UDE AF KONTROL

fre. 27. aug. JADA

Billetter koster 195 kr. inkl. gebyr og billetter kan købes i Salling, Billetlugen og på Skråen.dk