ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Godt nyt til de rejselystne: Bravo Tours klar med nye destinationer fra Aalborg 

Af Aske Bisgaard Pedersen

På et pressemøde i Aalborg Lufthavn torsdag præsenterede Bravo Tours det største rejseprogram fra Aalborg Lufthavn nogensinde.

Fra sommeren 2023 har aalborgenserne mulighed for at flyve til nye solrige rejsemål direkte fra Aalborg Lufthavn, hvor Bravo Tours tilbyder næsten en fordobling af flysæder sammenlignet med i år.

Den kommende sommer byder Bravo Tours nemlig tre rejsemål velkommen – ALLE med direkte fly fra Aalborg Lufthavn. Dermed har de nu hele 10 rejsemål at vælge mellem plus to nye eksotiske destinationer.

Direktør for Bravo Tours, Peder Hornshøj, kunne med stor begejstring i stemmen fortælle nyheden:

“Vi glæder os til at kunne levere rejser flere rejser fra Aalborg Lufthavn end nogensinde før, heriblandt nye destinationer som Azorerne, Golden Sands og Costa del Sol, der alle har meget at byde på.

Godt nyt til de rejselystne: Bravo Tours klar med nye destinationer fra Aalborg 

Azoerne er en øgruppe med 9 øer, der byder på natur i absolut verdensklasse. Det er uspoleret og ikke det gængse rejsemål med sol, strand og en masse hoteller. De første flyrejser er allerede lagt op.”

Hvis du ikke kan vente med at få planlagt sommerferien næste år, så kan du booke din rejse til Azorerne her

Ellers kan man fra 7. maj til 15. oktober 2023 flyve til Costa del Sol og nyde den spanske kyst med det fantastiske bagland i Andalucien.

Golden Sands er en comeback-nyhed, der kan nydes fra tirsdag den 27. juni til 29. august 2023.

Genvalg til flere populære rejsemål

Næste år er der også genvalg af flere populære rejsedestinationer, som man igen kan flyve til direkte fra Aalborg Lufthavn, hvor man kan nyde det spanske ferieparadis på Mallorca eller den græske charme på Kreta eller Zakynthos.

“Vi har sjældent oplevet et salgsboom som Zakynthos i 2022. Øen byder på supergode strande og er kendt for ynglende havskildpadder.

Kreta er danskernes største rejsemål. Det er unikt, fordi selvom det er stort rejsemål, er det uspoleret.

Det er stadig meget lokalt uden kæmpe hoteller, men i stedet flere små familiedrevne steder. Befolkningen er helt sig,” forklarer Peder Hornshøj.

Godt nyt til de rejselystne: Bravo Tours klar med nye destinationer fra Aalborg 
Aerial view of the beach and hotels in Golden Sands, Zlatni Piasaci. Popular summer resort near Varna, Bulgaria

To eksotiske destinationer

Derudover har Bravo Tours to eksotiske bobler i ærmet: Kenya og Thailand. Bravo Tours laver massevis af rejser til Kenya samt Bangkok og Phuket i Thailand og dertil andre eksotiske rejsemål fra København både sommer og vinter – heraf mange ruter med tilslutningsmuligheder fra Aalborg eller via Amsterdam.

Det betyder, at du med Bravo Tours kan komme på safari eller eksotisk badeferie nemt og bekvemt fra din yndlingslufthavn i Nordjylland.

Rejselysten er eksploderet

Selvom vi er i en tid oven på corona, nedlukninger, inflation og krig i Ukraine, så er rejselysten strøget helt i vejret.

“Vi har travlt med at sælge rejser, og vores prognose er, at når vi rammer 1. januar, har vi solgt 12 procent flere rejser end sidste år.

Samtidig har Bravo Tours aldrig oplevet så stor kundetilfredshed, og det indikerer, at vores rejsende glæder sig mere end nogensinde før til at komme ud at rejse,” fortalte Peder Hornshøj og fortsætter:

“Under finanskrisen oplevede vi, at folk rejste billigere og nedgraderede til en halv stjerne ned nedgraderede.

Nu ser vi det omvendte, hvor folk opgraderer og i højere grad ønsker egen swimmingpool.”

Del artikel