ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Godkendt i byrådet i mandags: Her kommer 140 nye lejeboliger i Aalborg

Af Christine Luca Hornemann
llustration: Friis & Moltke
llustration: Friis & Moltke

Aalborgs byudvikling har været kraftigt fremadgående de sidste mange år, og det stopper ikke lige foreløbig.

Aalborg Øst kan snart se frem til endnu et nybyggeri, der kommer til at rumme 140 lejeboliger, butiks- og erhvervslokaler tæt på Aalborg Universitet.

Byrådet har godkendt to boligprojekter

Byrådet godkendte mandag to boligprojekter, der i alt vedrører 140 almene ungdoms- og familieboliger, fordelt på 64 nye ungdomsboliger og 76 familieboliger på hjørnet af Sohngårdsholmsvej og Universitetsboulevarden.

Læs også: Boligswipe: Så nemt finder du dit næste hjem

Bygherrerne er Sundby-Hvorup Boligselskab og Vivabolig, der hver især har 32 ungdomsboliger og 38 familieboliger fordelt på de to boligprojekter. Sammen kaldes det for KOA-projektet.

KOA-projektet opføres som en karré i varierende højder, som kulminerer i et tårn på hjørnet af Kollegievej og Sohngårdsholmsvej.

Godkendt i byrådet i mandags: Her kommer 140 nye lejeboliger i Aalborg
llustration: Friis & Moltke

De kommende boliger vil være ideelle for studerende, der efter endt studie ikke skal bekymre sig om at fraflytte deres bopæl, men kan have fokus på at komme ud i erhvervslivet,

Det understregede Rådmand for By og Landskabsforvaltningen Hans Henrik Henriksen under byrådet i mandags.

“Vi har en forventning om, at hvis man som studerende etablerer sig heroppe og måske finder sin kæreste på studiet, så er dette en type lejlighed, hvor man kan etablere sig og finde sit første job efter studiet, uden at skulle tænke på bolig”.

Huslejen på boligtyperne vil variere således, at ungdomsboligerne bliver på omkring 3.900 kr. om mdr. og huslejen på familieboliger bliver på omkring 7.000 kr. om mdr.

Familieboligerne bliver til STAY-boliger.

Udover boligerne er det påtænkt, at der skal bygges erhvervs- og butiksareal i byggeriet, der skal føre ud til et hævet bytorv ud mod krydset på Sohngårdsholmsvej og Universitetsboulevarden.

Prøv Aalborgs nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Godkendt i byrådet i mandags: Her kommer 140 nye lejeboliger i Aalborg

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Del artikel