Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gode tilbud, jazzmusik og lækre smagsprøver: Kom til sensommermarked i Nørregade

Af Emil Kjær Jørgensen

Aalborg er fyldt med hyggelige gader og stræder, men en af de absolut mest hyggelige strækninger i midtbyen er efter vores mening Nørregade, hvor det vrimler med unikke specialbutikker og masser af sjæl.

I denne uge har du for alvor mulighed for at stifte bekendtskab med de mange charmerende butikker og caféer, når Nørregade er vært for et sensommermarked fredag d. 21 august og lørdag d. 22. august.

Masser af smagsprøver og et godt tilbud

Det bliver to dage med ægte markedsstemning, og på ægte markedsmanér rykker butikkerne ud på gaden (hvis vejret tillader det).

Nørregade er fyldt med butikker, der sælger alt fra brugskunst, vintage, tøj, tasker, smykker, vin, delikatesser, hårprodukter, og MEGET mere.

Arkivfoto K Living

En af de butikker du kan se frem til at møde på sensommermarkedet er livsstilsbutikken K Living.

“Jeg kommer til at friste med lækre delikatesser, og der er selvfølgelig masser af smagsprøver,” lover ejer Maibritt Kithim, og fortsætter:

“Derudover er der naturligvis mulighed for at få et godt tilbud på udvalgte varer.”

Arkivfoto K Living

Jazzmusik og loppemarked

Udover en masse lækre varer, vil sensommermarkedet også have fokus på den hyggelige stemning, som netop kendetegner Nørregade.

Tre gange dagligt, både fredag og lørdag, vil et jazzorkester underholde med lækre toner.

Sensommermarkedet byder også på alt lige fra konkurrencer og loppemarked.

“Vi håber, at det kan blive til en fast tradition med markeder i Nørregade, for vi vil så gerne vise vores lækre gade frem, og skabe endnu mere liv i byen,” fortæller Maibritt.

Sensommermarkedet vil følge de normale åbningstider (fredag 10.00 – 17.30 og lørdag 10.00 – 15.00), mens vinbaren Ma Petite France har åbent helt frem til midnat.