Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gode råd til dig fra Aalborg om at rejse fra Københavns Lufthavn

Af Redaktionen

Skal du rejse fra Københavns Lufthavn, bør du booke lufthavnsparkering i god tid, så du er sikker på, at du kan få den mulighed, som du vil have. Derudover kan du komme hurtigere gennem sikkerhedskontrollen, hvis du forbereder dig ordentligt, og du bør altid overveje, om det virkelig kan betale sig for dig, at du køber en billet med tidlig afgang.

Selvom der i dag er kommet flere afgange fra Aalborg Lufthavn, end der tidligere har været, er der stadig langt flere fra Københavns Lufthavn. Det gælder ikke mindst, hvis du skal rejse udenfor Europa. Derfor er der mange tilfælde, hvor du stadig vil være nødt til at tage dertil.

Når du skal rejse fra Københavns Lufthavn, er der nogle måder, hvorpå du kan gøre det hele meget nemmere for dig selv. Vi kommer ind på nogle af dem her.

Book CPH parkering i lufthavnen i god tid

Hvis du tager bilen til Københavns Lufthavn, er det vigtigt, at du sørger for at booke CPH parkering i god tid. Den mulighed, der passer bedst til dig, kan nemlig hurtigt blive udsolgt. Det kan være, at du har særligt fokus på at parkere tæt på terminalerne, eller at billig parkering er din største prioritet.

Heldigvis er det nu blevet langt nemmere for dig at booke i god tid. Du kan nu bruge sammenligningstjenesten Parkos. På deres side kan du sammenligne parkering i Københavns Lufthavn på tværs af forskellige udbydere. Dermed kan du nemmere få et overblik over, hvilke former for parkering der er ledig, og hvad det kommer til at koste dig. Læs mere om Parkos.

Overvej grundigt, om det kan betale sig med et tidligt fly

Når du skal ud at rejse, vil det ofte være meget tidlige fly, der er de billigste. Det kan være fristende at vælge dem, da du kan spare en del penge på det, som du så kan bruge på andre ting på ferien. Det kan for eksempel være et lækrere hotel eller en god restaurant.

Men når du skal fra Aalborg til København, er det ikke sjovt, hvis du skal flyve klokken 6 om morgenen. I så fald skal du enten meget tidligt af sted eller have en overnatning i København. Det kan være med til at gøre, at du faktisk ikke sparer nogen penge alligevel. Overvej derfor grundigt, om den billige afgang er pengene værd.

Kom hurtigere gennem sikkerhedskontrollen

En anden faktor, der kan gøre, at du er nødt til at tage meget tidligt af sted fra Aalborg, er, at du skal gennem sikkerhedskontrollen i Københavns Lufthavn. Det er selvfølgelig uundgåeligt, men du kan faktisk godt få det til at gå hurtigere.

Først og fremmest skal du selvfølgelig have pakket rigtigt, så du ikke skal bruge lang tid på at finde computere og tablets frem og ikke har beholdere med over 100 ml væske med. Derudover kan du også komme i en hurtigere kø, hvis du flyver på Business Class eller første klasse.

Med disse gode råd om CPH parkering, sikkerhedskontrol og tidlige afgange håber vi, at du nemmere kommer igennem Københavns Lufthavn, næste gang du skal ud at rejse.

Del artikel

Andre læser også