Gode råd til at holde den perfekte fest

Skrevet af: Martin M. Jørgensen

Annonce

Er dine børn snart i den alder at de skal til at konfirmeres, har du og din partner været sammen længe nok til at skulle holde et sølvbryllup, eller er der en firmafest, der snart skal holdes? Der er mange måder at holde en fest på, men ikke alle måder er lige gode. Der er nogle must haves når det kommer til at holde fest. Læs med her og vær forberedt så du kan holde den perfekte fest.

Forskellige fester, samme formular

Der er mange forskellige former for fester. Der er konfirmationsfesten, hvor man fejrer de unges overgang fra børn til ’’voksen’’. Der er sølv- og guldbryllupper, der fejrer kærligheden mellem to mennesker over en længere årrække og der er fødselsdagsfesten, der fejrer, at man er blevet ét år ældre. Listen fortsætter for alle de slags fester, der bliver afholdt. Men selvom temaerne kan være forskellige, er formularen for en god fest typisk den samme. I hvert fald rammerne for hvornår en fest er en god fest. Det gode humør kan man ikke købe sig til, men man kan i hvert fald lægge op til et godt humør med blandt andet god mad og god musik.

Catering eller hjemmelavet?

Hvis det er en fest, der varer i længere tid, er det vigtigt at have mad til sine gæster. Her kan man gøre sig nogle tanker om hvorvidt man ønsker en form for catering, eller om man ønsker at lave maden selv. Fordelen ved catering er, at man ikke selv skal stå og tilberede al maden og heller ikke bruge tid på at servere og stille maden frem og så videre. Til gengæld hvis man elsker at lave mad, er det bestemt en god mulighed for at vise sine madlavningsevner frem og derudover kan det eventuelt spare dig penge at tilberede maden selv. Det er ikke kun mad, der skal være styr på til festen. Der skal også være drikkevarer og snacks. Det kan hurtigt løbe op, hvis man skal ud at købe drikkevarer og snacks til et helt selskab, så hvis man ønsker at spare penge, kan man tjekke Netpris ud. Her kan du købe alt, du skal bruge online, til en billigere pris.

Hav styr på lokaler

Hvis du skal holde fest for mange mennesker, kan det være, at du ikke har plads til dem alle hjemme hos dig selv. Derfor er det en mulighed at leje nogle lokaler. Nogle gode overvejelser at gøre sig, er overvejelser omkring hvor man har lyst til at holde det? Vil man have noget simpelt og nemt? Vil man have noget mere luksuriøst og elegant? Man vil måske endda prøve noget nyt og lidt specielt? Skal det være med eller uden overnatning, alt efter hvor langt dine gæster kommer fra og lignende ting. Der er flere forskellige ting at overveje. Derudover kan det være en idé hvis man har overnattende gæster, og nogle af dem har nyfødte børn med, eventuelt at leje nødvendige ting til babyerne. Sneglehuset.com udbyder lejeservice af et stort udvalg af slyngevugger og slynger. Dette er ikke specielt dyrt og kan være en tilskyndelse til, at folk med babyer også gerne vil deltage, selvom det måske er med overnatning.

Pynt op!

Sidst men ikke mindst er det vigtigt at huske pynten! Pynt er efterhånden altid associeret med fest. Det er både pænt og festligt. Derudover får det folk til at komme i stemning. For eksempel til bryllupper er der blomsterdekorationerne, der gør det super smukt og elegant, til sølvbrylluppet er der æresporten og til firmafesten er der flyvende konfetti over det hele. På Luxit kan du finde et kæmpe udvalg af pynt til alle særlige lejligheder. Hvis du skal holde fest og du mangler pynten, er Luxit helt klart et besøg værd.

Så husk at hav mad, lokaler og pynt – så er du klar til at holde den perfekte fest.

Nu går byggeriet i gang: Her kommer 65 ungdomsboliger i centrum af Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Byens Ejendom
Foto: Byens Ejendom

Tilbage i maj 2019 kunne vi fortælle historien om, at det gamle Park Hotel bliver til SU-venlige ungdomsboliger.

Og nu er der endelig nyt om de attraktive boliger, som kommer til at ligge helt centralt i byen.

Omdannelsen af hotellet til i alt 65 ungdomsboliger skydes forventeligt i gang i februar, og forventes afsluttet igen i oktober 2020. Det skriver Byens Ejendom i dag.

På torsdag skal  By- og Landskabsudvalget igen tage stilling til økonomien i projektet, da den støtteberettigede anskaffelsessum forhøjes med 1,3 millioner kr. til 59,6 millioner kr.

Desuden er projektet ændret fra oprindeligt 62 ungdomsboliger til 65 ungdomsboliger.

Det kan vi se frem til

Byens Ejendom skriver, at projektet omfatter 32 2-rums boliger på 48 kvm, 30 boliger på 31 kvm, 36 2-rums boliger på 43 kvm og 29 boliger på 32 kvm. Den månedlige husleje kommer til at ligge på mellem 2.230 kr. og 3.430 kr.”Ejendommen opdeles i to bygningsafsnit. I den oprindelige del af ejendommen fra 1905, med facade primært mod John F. Kennedys Plads, etableres 2‐rums ungdomsboliger, mens der i bygningsafsnittet med facade mod Steen Blichers Gade etableres det, der her betegnes som kompakt‐boliger eller kollegieværelser med eget badeværelse.

Der etableres større fælleskøkken samt fælles opholdsareal i underetagen.”I forbindelse med ombygningen ejerlejlighedsopdeles ejendommen, så stueetagen bibeholdes som erhvervslejemål i privat ejerskab med en forventet fremtidig anvendelse som udlejning til café eller lignende”, fremgår det af et notat fra kommunen.

Scorer topkarakterer hos kunderne: Sydbanks Private Banking afdeling i Aalborg vokser støt

Skrevet af: Michael Qureshi

Om sommeren er der direkte udsigt ud til Aalborg Cable Park i bassinet i Østre Havn.

Her kan man opleve alle mulige former for vandsports-aktiviteter, og der hoppes højt på vandski.

Indenfor bag vinduerne tager man også nogle gevaldige hop fremad.

Her har Sydbank deres Aalborg-filial med et stort team af dedikerede medarbejdere, og det er også her, at vi kommer til det med at springe højt.

En måling foretaget af analyseinstituttet Prospera i 2019 blandt landets Private Banking-kunder viser, at Sydbank klarer sig bedst blandt alle banker i hele landet indenfor etiske standarder, serviceniveau og personlig kundekontakt.

Ifølge Prospera opnår Sydbank bl.a. den højeste score af alle danske banker inden for følgende tre underkategorier: etiske standarder, den personlige kontakt med kunderne samt vurderingen af serviceniveauet.

Ifølge analyseinstituttet er disse tre kategorier blandt de allervigtigste parametre, når Private Banking-kunderne skal vægte bankernes samlede performance.

Hele teamet hos Sydbank i Aalborg

Samlet andenplads på kundetilfredshed

Sydbanks samlede score på 3,76 giver banken en samlet 2. plads, når det gælder kundetilfredshed, og Sydbank er samtidig den eneste af de fem største banker i Danmark, der har flere tilfredse kunder end sidste år.

Prospera-målingen er gennemført via telefonisk interview blandt 600 private kunder med en finansiel formue på +3 millioner kroner.

Det er resultater, som skaber stolthed hos Gitte Konggaard Madsen, der er Private Banking Chef i Sydbank Aalborg.

Især fordi der det seneste år har været løbende udskiftning i Private Banking Afdelingen.

“Jeg rigtig stolt over, at vi trods udskiftning i afdelingen har formået at holde fast i nærvær og leveret gode kundeoplevelser.

Vi har været igennem en transformation med hele afdelingen, og vi står nu stærkere end nogensinde før,” forklarer Gitte Konggaard Madsen til MigogAalborg.

“Det kvitterer kunderne med de her målinger. Det er helt fantastisk, at vi placerer os som nummer 2 i hele landet kun 0,07 procent fra Nykredit på førstepladsen.

Den personlige kontakt, som er det kunderne vægter højest, der ligger vi nummer 1 i undersøgelsen. Det er dejligt at tallene understøtter det store arbejde hele teamet udfører for at være blandt de bedste,” fortsætter hun.

Kunder vil gerne dele drømme og planer

Hvis man måske ikke lige er helt med på, hvad Private Banking er, så er det en afdeling i banken henvendt til kunder, der har en større og mere kompleks økonomi end øvrige private kunder.

Det kan eksempelvis være, fordi Private Banking kunderne har ejerforhold i en eller flere virksomheder, eller måske skal have investeret nogle større midler.

Sydbank i Aalborg har netop styrket holdet ved at hente endnu en stærk lokal Private Banker – Steffen Munk-Bidstrup.

Hans erfaring og netværk i Aalborg-området hos de relevante kunder er et stærkt redskab.

“Banken har rykket sig fra at være et sted, hvor man hæver penge eller får et billån. Jeg oplever mange af mine kunder, som gerne vil fortælle om deres drømme og planer. Vi er kommet tættere på hele kundens familie, og vi er nærmest blevet en del af deres netværk.

Derfor kan vi levere en stærkere rådgivning,” forklarer Steffen Munk-Bidstrup.

Kan trække på mange kompetencer

Afdelingen i Aalborg vokser støt på både balance og antal kunder. Mange nuværende kunder anbefaler netværket at skifte til Sydbank.

“Vores kunder er i virkeligheden vores største ambassadører, og når de sender nye kunder videre til os, så er det fordi de er glade og tilfredse med deres kundeoplevelse her.

Det betyder rigtig meget for os, og på vores første møder med nye kunder forsøger vi også altid at tage “helikopteren” op for at vurdere, hvad de præcis har brug for hos os,” lyder det fra Gitte Konggaard Madsen.

“Ud over vores egne Private Bankere har vi også to investeringsrådgivere. Vi har mulighed for at trække på dygtige skatterådgivere, pensionsrådgivere og leasingfolk hvis kunderne har brug for det.

Vi forsøger at samle hele paletten hos os, så kunderne ikke skal ud og booke mange møder – men kan klare det hele med økonomien med bare et,” forklarer hun.

Vender branchefokus til noget positivt

Hos Sydbank er man ikke blinde for, at selve branchen er hårdt ramt på troværdighed. Men det forsøger de at vende til noget positivt i Aalborg-afdelingen.

“Har kunderne ikke tilliden til os, så lytter de heller ikke til din rådgivning. Så en af vores fornemmeste opgaver i kunderelationen er at skabe gennemsigtighed og fremstå troværdige.

Vi vinder deres tillid, og det kan vi mærke rykker nye kunder over til os.

Vi kan ikke ændre på det store billede, men vi kan skrue på den knap, at vores kunder får det optimale ud af lige præcis deres situation. Den proaktive kontakt er noget kunderne sætter pris på,” forklarer Steffen Munk-Bidstrup.

Chef for Private Banking-afdelingen Gitte Konggaard Madsen lægger heller ikke skjul på, at det hjælper deres arbejde med synlighed fra både Sydbank Fonden og direktør Claus Starbæk-Ravnborg.

“Sydbank Fonden støtter mange lokale initiativer, og Claus er rigtig god til at aktivere hans stærke erhvervsnetværk.

Så på den måde får vi også mange nye kunder ind, fordi de starter med en positiv oplevelse med Sydbank,” slutter Gitte Konggaard Madsen.

Ønsker man at kontakte Sydbank Private Banking afdeling i Aalborg for en uforpligtende snak kan man tage kontakt her.

Stadig billetter i salg: L.O.C rammer Aalborg om få uger med ny turné

Skrevet af: Redaktionen
PR-foto
PR-foto

L.O.C er stadig et af landets varmeste navne.

I efteråret annoncerede den kendte rapper annonceret en turné, og han gæster Skråen om få uger torsdag d. 13. februar 2020.

L.O.C. tager på turné i hele landet i kølvandet på sit spritnye album ”Ekkokammer”; hans første egentlige studiealbum i fem år.

Rapperen med det borgerlige navn Liam O’Connor har gennem det sidste årti etableret sig som én af landets mest respekterede og turnerende artister.

Koncert med høj intensitet

Når Bangeren, Mørkets Fyrste, Mr Jim Beam – kært barn har mange navne – går på scenen, kan publikum forvente en gevaldig tur i tørretumbleren i en koncert sammensat af høj intensitet, volume og en sprængning af hele følelsesregistret.

Og én ting er sikkert, koncerten er IKKE FOR SARTE SJÆLE.

Der er stadig billetter til salg, så der er stadig gode chancer for en fed koncertoplevelse så tidligt på året.

Hvad: L.O.C koncert
Hvor: Skråen
Hvornår: Torsdag d. 13. februar 2020
Billetter her