Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gode råd til at holde den perfekte fest

Af Redaktionen

Annonce

Er dine børn snart i den alder at de skal til at konfirmeres, har du og din partner været sammen længe nok til at skulle holde et sølvbryllup, eller er der en firmafest, der snart skal holdes? Der er mange måder at holde en fest på, men ikke alle måder er lige gode. Der er nogle must haves når det kommer til at holde fest. Læs med her og vær forberedt så du kan holde den perfekte fest.

Forskellige fester, samme formular

Der er mange forskellige former for fester. Der er konfirmationsfesten, hvor man fejrer de unges overgang fra børn til ’’voksen’’. Der er sølv- og guldbryllupper, der fejrer kærligheden mellem to mennesker over en længere årrække og der er fødselsdagsfesten, der fejrer, at man er blevet ét år ældre. Listen fortsætter for alle de slags fester, der bliver afholdt. Men selvom temaerne kan være forskellige, er formularen for en god fest typisk den samme. I hvert fald rammerne for hvornår en fest er en god fest. Det gode humør kan man ikke købe sig til, men man kan i hvert fald lægge op til et godt humør med blandt andet god mad og god musik.

Catering eller hjemmelavet?

Hvis det er en fest, der varer i længere tid, er det vigtigt at have mad til sine gæster. Her kan man gøre sig nogle tanker om hvorvidt man ønsker en form for catering, eller om man ønsker at lave maden selv. Fordelen ved catering er, at man ikke selv skal stå og tilberede al maden og heller ikke bruge tid på at servere og stille maden frem og så videre. Til gengæld hvis man elsker at lave mad, er det bestemt en god mulighed for at vise sine madlavningsevner frem og derudover kan det eventuelt spare dig penge at tilberede maden selv. Det er ikke kun mad, der skal være styr på til festen. Der skal også være drikkevarer og snacks. Det kan hurtigt løbe op, hvis man skal ud at købe drikkevarer og snacks til et helt selskab, så hvis man ønsker at spare penge, kan man tjekke Netpris ud. Her kan du købe alt, du skal bruge online, til en billigere pris.

Hav styr på lokaler

Hvis du skal holde fest for mange mennesker, kan det være, at du ikke har plads til dem alle hjemme hos dig selv. Derfor er det en mulighed at leje nogle lokaler. Nogle gode overvejelser at gøre sig, er overvejelser omkring hvor man har lyst til at holde det? Vil man have noget simpelt og nemt? Vil man have noget mere luksuriøst og elegant? Man vil måske endda prøve noget nyt og lidt specielt? Skal det være med eller uden overnatning, alt efter hvor langt dine gæster kommer fra og lignende ting. Der er flere forskellige ting at overveje. Derudover kan det være en idé hvis man har overnattende gæster, og nogle af dem har nyfødte børn med, eventuelt at leje nødvendige ting til babyerne. Sneglehuset.com udbyder lejeservice af et stort udvalg af slyngevugger og slynger. Dette er ikke specielt dyrt og kan være en tilskyndelse til, at folk med babyer også gerne vil deltage, selvom det måske er med overnatning.

Pynt op!

Sidst men ikke mindst er det vigtigt at huske pynten! Pynt er efterhånden altid associeret med fest. Det er både pænt og festligt. Derudover får det folk til at komme i stemning. For eksempel til bryllupper er der blomsterdekorationerne, der gør det super smukt og elegant, til sølvbrylluppet er der æresporten og til firmafesten er der flyvende konfetti over det hele. På Luxit kan du finde et kæmpe udvalg af pynt til alle særlige lejligheder. Hvis du skal holde fest og du mangler pynten, er Luxit helt klart et besøg værd.

Så husk at hav mad, lokaler og pynt – så er du klar til at holde den perfekte fest.

Del artikel

Andre læser også