ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gode råd: Sådan tjener du penge på at blogge

Af Michael Qureshi

Har du lige startet en blog eller haft en i lang tid blot for din egen fornøjelses skyld?

Så har du måske overvejet mulighederne ved at kunne tjene penge igennem din blog.

Det kan man gøre på mange forskellige måder, men det er op til dig som blogger, at vurdere, hvilke eventuelle virksomhedssamarbejder der er relevante for din blogs indhold.

Derudover er det en god metode, at kunne vurdere, hvilke virksomheder der evt. vil snyde dig og ikke tilbyder dig ordentlig betaling for dit arbejde, men derimod spiser dig af med en sølle rabat på et produkt, du skal reklamere for.

Weablog hjælper bloggere

Weablog.com er en hjemmeside, der hjælper bloggere i Danmark med at få nogle opgaver fra forskellige virksomheder, hvor du har friheden til enten at takke ja eller nej til de opgaver, du får tilbudt.

Weablog har lokation i Aalborg og har desuden bredt sig til Holland og Tyskland med ambitioner om at udvide i flere lande.

Hos weablog er der derfor plads til danske bloggere, såvel som udenlandske influencers. Der findes influencers med henholdsvis rejseblogs, modeblogs og madblogs.

Du kan også selv opsøge kunderne

Hvis du gerne vil være helt uafhængig af at være tilknyttet en flade, hvor du får tilbud, kan du vælge at tage initiativet selv.

Man kan f.eks. selv aktivt kontakte virksomheder og spørge, om de vil lave et samarbejde. Du kan også lade tilbuddene komme til dig via en offentlig e-mail, som du tilkendegiver på din blogs profil og måske også din Instagramprofil, hvis du har sådan en i sammenhæng med din blog.

Antallet af tilbud og især de gode af slagsen afhænger af, hvor mange følgere du har, og hvor godt du promoverer dig selv.

Det kan hjælpe at have en professionel profil på Instagram, hvor du promoverer din blog og de billeder, du lægger op der. Læs f.eks. om bloggeren Lisa Dalsgaard, for at få inspiration til at blive iværksætter.

Del artikel