Gode nyheder fra Fårup Sommerland: Alle forlystelser må nu fyldes helt op

Skrevet af: Michael Qureshi

Så er der gode nyheder fra Fårup Sommerland.

Fra i morgen tirsdag d. 7. juli må samtlige forlystelser køre på fuld kapacitet igen. Det skriver Fårup Sommerland mandag formiddag, og det betyder, at der vil være kortere køtid til de største rutschebaner.

“Sundhedsmyndighederne har lempet på kravene ved de store forlystelser – således vi nu må fylde alle sæderne i 𝗦𝗮𝘃𝗲𝗻, 𝗢𝗿𝗸𝗮𝗻𝗲𝗻, 𝗙𝗮𝗹𝗸𝗲𝗻, 𝗟𝘆𝗻𝗲𝘁 og 𝗛𝘃𝗶𝗿𝘃𝗲𝗹𝘃𝗶𝗻𝗱𝗲𝗻 – der skal blot bæres mundbind.

I alle de øvrige forlystelser er det ikke nødvendigt at bære mundbind,” skriver Fårup Sommerland.

Man kan købe mundbind i Fårup

Hidtil har Fårup Sommerland kørt med en kapacitet på 25% på de fem “vildeste” forlystelser. Her måtte kun grupper, der kom sammen køre en tur af gangen.

Men nu må man altså fylde forlystelserne op. Omkring mundbind skriver Fårup Sommerland;

Fårup Sommerland opfordrer alle til at medbringe jeres eget mundbind, hvis man ikke selv har mundbind, så sælges de for 5 kr. stk. i Fårup Sommerland.

Det er et krav fra Sundhedsstyrelsen at mundbindene skiftes efter hver tur.

Glæder sig over kortere ventetider

Hos Fårup Sommerland er man glade for, at man nu kan forkorte ventetider.

“Det er fantastisk at få kapaciteten op, og kunne få flere gæster I forlystelserne, for det betyder også meget mindre kø for jer.,” lyder det fra forlystelsesparken.

Man behøver heller ikke længere at booke billet på forhånd til Fårup Sommerland. Man møder bare op, som man plejer i indgangen.

Derudover så kan man altid følge køtider via deres app.

Aalborg Sushi Festival er tilbage

Prøv 22 stykker fra nyåbnede Yummi for 115 kr. eller gourmetmenuen fra Karma Sushi på 20 stk. for 210 kr. Se alle steder der er med og deres menuer lige her