ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gode destinationer til sommerferien 

Af Redaktionen

Øv det ser desværre ikke ud til at der er åbent for udrejse til udlandet til sommer. Frygt ej! Det danske land er heldigvis en rigtig god feriedestination, og du kan stadig få en helt fantastisk sommerferie, selvom at du ikke kan rejse til udlandet mod varme og sol. Hvis vi er rigtig heldige, beriger de danske vejrguder os med lækkert sommervejr og så skal det nok blive en dejlig sommer.  

Når muligheden for at rejse til udlandet er en lukket destination, er det blevet rigtig populært at leje sommerhuse. Hvis det lyder som noget for dig så kan du her læse mere om sommerhus udlejning, og finde det sommerhus som passer perfekt til dine behov. Desuden kan du også hvis du selv har et sommerhus, udleje det til glæde for andre. Og du kan sågar også ’bytte ferie’ hvis du trænger til at opleve nye områder.  

Siden foregår sådan, at det er private sommerhusejere der stiller sit sommerhus til rådighed, til eventuelle lejere. Gennem siden kontakter du selv udlejer og I aftaler sammen lejeforhold for sommerhuset. Det er en god måde at gøre sommerhusferien lidt billigere på, og en god måde at tjene ind hvis du har et sommerhus stående som ikke bliver brug så ofte. Hvis du mangler lidt inspiration til gode destinationer i Danmark, kan du læse videre her.  

Bornholm 

Den første gode destination for sommerferien som er værd at nævne, er Bornholm. Bornholm er kendt som solskindsøen, og det siges altså at solen altid skinner bare en lille smule mere på Bornholm end den gør i resten af landet. Om det passer, må du nok selv afgøre. Bornholm har som feriedestination utrolig meget at byde på. Her kan du opleve noget af Danmarks mest unikke og smukke natur. Bornholm er et af det steder i Danmark hvor der er flest klitter, og naturen på Bornholm er noget som skal opleves.  

Udover naturen er der også mange spændende historiske bygninger på Bornholm. Blandt andet findes størstedelen af de danske rundkirker på Bornholm og du kan også besøge ruinerne af den gamle middelalderborg Hammershus. Desuden er Bornholm kendt for udsøgt fisk og skaldyr, og vidst også nogle ret store is.  

Sjælland 

Selvom Sjælland måske er en lidt bred destination, er der ikke mange steder på Sjælland som man ikke kan køre til indenfor en dags tid. Book et sommerhus på Sjælland og udforsk forskellige spændende destinationer. Her kan man blandt andet tage på slotstur og besøge de smukke kongelige slotte som Rosenborg slot, Kronborg slot eller Fredensborg slot. Sjællands mest spændende destination er måske København som i sig selv byder på utrolig mange oplevelser. En anden ting du kan opleve på Sjælland, som findes ingen andre steder, er Danmarks eneste og en af Europas største Drive-in Biografer. Drive-in biografen ligger i en lille by Lynge, ikke mere end ca. 20 minutters køretur fra Hillerød eller København. 

Hvis man har mod på at køre lidt længere syd på fra København, kan man også opleve nogle meget unikke naturområder. Dette blandt andet stevnsklint, hvor du kan besøge Kirken som ligger lige på kanten. Og Møns klint hvor du kan lede efter fossiler og smukke sten.  

 

Del artikel

Andre læser også