God stil i hjemmet: 3 tips til den perfekte boligindretning

Skrevet af: Michael Qureshi

Skal du flytte og vil gerne indrette din bolig helt optimalt fra starten af?

Eller måske trænger dit eksisterende hjem til en make-over?

Så får du her 3 tips til, hvordan du indretter din drømmebolig.

Hav dine behov og krav for øje

Selvom man gerne vil have en smukt indrettet bolig med masser af fine detaljer, er det mest væsentlige alligevel, at den er funktionelt indrettet og giver mening i forhold til dine behov og krav.

Derfor skal du tænke på disse som det første. Det nytter ikke meget, at dit køkken er lige til et boligmagasin, hvis det til gengæld betyder, at det tager dig langt længere tid end nødvendigt at lave mad, fordi dine redskaber eksempelvis ikke er optimalt placeret.

Derfor skal du altså først og fremmest tænke på, at det skal være praktisk og funktionelt.

Skab personlighed i din bolig

Ud over at din bolig skal være praktisk indrettet, skal den også gerne emme af personlighed.

Det skal være hyggeligt og rart at opholde sig derhjemme, og det bliver det af at din bolig er personlig.

Det kan den blive på mange forskellige måder – eksempelvis ved at du hænger hyggelige ferie- og familiebilleder op på væggen.

Du kan også skabe personlighed ved at købe anderledes lamper eller krukker eller ved at købe fint sengetøj fra eksempelvis Dynefabrikken.

Så bliver din seng også endnu mere indbydende at putte sig ned i om aftenen, og du kommer til at elske at slappe af og koble fra i dit soveværelse.

Leg med farver og materialer

I Norden er vi meget kendte for vores enkle og stilrene indretning, og mange danskere er utroligt glade for hvid og sort, når det kommer til boligindretning.

Det er som udgangspunkt også rigtig fint, men man kan altså også sagtens kaste sig ud i at lege med nogle andre farver.

Det behøver ikke at være de helt vilde pangfarver, men dybe, rolige farver er generelt nemme at implementere i indretningen.

Derudover kan man også opnå noget helt særligt ved at kombinere forskellige materialer i boligen, så du skal altså ikke være bange for at have både træ, metal og bløde stoffer i dit hus.

Har du brug for hjælp til boligindretningen, kan du overveje at hyre en indretningsarkitekt som Tine Hundrup, som du kan kontakte på tinehundrup.dk.

På den måde får du en anderledes og fin boligindretning, som er 100% tilpasset dine behov, krav og ønsker.