Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gennemført og lækkert: KaffeFair Strandvejen er igen klar med lørdagsbrunch

Af Stine Kjølby Christensen

I hjertet af Vestbyen banker de aalborgensiske madhjerter som aldrig før, og det er tydeligt at mærke, at gensynet efter corona-nedlukningen har været glædeligt på KaffeFair Strandvejen.

De valgte at åbne restauranten stille og roligt op med indskærpede åbningstider og alle forholdsregler. Fra og med i lørdags kunne de dog melde ud, at den savnede lørdagsbrunch var tilbage på menuen.

Brunchen serveres “på langs”, hvilket vil sige, at man får et fælles bræt, hvor alle elementerne er samlet – på langs.

Dette er KaffeFairs måde at indbyde til fællesskabet på, hvor det primære, foruden den lækre mad, er at kunne få en god snak med hinanden.

“Hos os går samvær og spisning hånd i hånd, derfor har vi fokus på at give vores gæster den bedste oplevelse på madfronten i samspil med det sociale,” siger Jørgen Kure Rasmussen, der sammen med Thomas Mathiesen er restaurantchef hos KaffeFair Strandvejen.

Gennemført og lækkert: KaffeFair Strandvejen er igen klar med lørdagsbrunch

Som en ekstra bonus har brunchen også en yderst skarp pris, der afgjort må være blandt de billigste i byen: For kun 100 kr. har du valget mellem den klassiske brunch eller en lækker vegetarisk.

Den klassiske brunch består i øjeblikket af hjemmelavet pålæg fra Rosenbeck frilandskød, hjemmerørt yoghurt med drys, laks serveret med hytteost og urter, terrin af dansk kylling serveret med syltede svampe, toast, æggekage fra æg pusheren serveret med egen brunchpølse, økologiske oste, frisk frugt og dessert fra egen konditor.

Vegetartallerkenen består af humus med grønt stænger, hjemmerørt yoghurt med drys, hytteost med urter og sprød papadums, grøntsagstærte, æggekage med grillet grønt, økologiske oste, frisk frugt og dessert fra egen konditor.

Gennemført og lækkert: KaffeFair Strandvejen er igen klar med lørdagsbrunch

Udover brunchen får du drikkevare-buffet med fri (hjemmelavet) saft, the og kaffe for den nette sum af 50 kr.

Et måltid med god samvittighed

Fælles for alle elementerne er, at de er specielt udvalgt efter sæsonens råvarer og – så vidt muligt – lavet helt fra bunden. Restauranten har tilmed sin helt egen konditor ansat, der hver dag tryller med bagværk efter alle kunstens regler.

Og ikke nok, med at brunchen er lækker for både øjne og smagsløg; du kan tilmed spise den med rigtig god samvittighed.

KaffeFair kan nemlig prale af et økologisk spisemærke-certifikat, der dækker over deres fokus på blandt andet dyrevelfærd, beskyttelse af grundvandet og generel bæredygtighed.

Derudover praktiserer KaffeFair også verdensmålene, hvor der blandt andet er fokus på nr. 6, 8 og 14, der sikrer rent drikkevand, et meningsfuldt arbejdsliv og miljøvenlig restaurantdrift.

Så lad os opsummere: Billigt, lækkert og godt for miljøet? Kan det egentlig blive bedre?

Byens bedste arbejdsplads

Svaret er “Ja” – det kan det godt.

KaffeFair er nemlig også en socialøkonomisk virksomhed, der blandt andet viser sig i den måde, deres ansatte arbejder og er ansat på.

Når du træder ind i KaffeFair oplever man for det første en rummelighed, der nok ikke findes lignende andre steder i byen.

Her er plads til forskellighed, og hver eneste gang du besøger restauranten, er du med til at støtte socialt ansvar og ikke mindst give et skulderklap til eleverne, der vokser lidt hver gang, de serverer for dig.

Gennemført og lækkert: KaffeFair Strandvejen er igen klar med lørdagsbrunch

Hos KaffeFair ser man muligheder i dem, som andre måske ser skævt til og én af virksomhedernes vigtigste missioner er, at de hele tiden vokser, og udvikler sig – både personligt og professionelt.

“For os er det ikke kun vigtigt, at vores gæster trives i restauranten. Det skal vores ansatte også,” fortæller Jørgen Kure Rasmussen og uddyber:

“Vi går ind for en ligeværdig arbejdskultur, hvor alle mærker, at de bidrager til den gode kundeoplevelse. Uanset om du står i opvasken eller serverer for gæsterne.

Én af vores vigtigste visioner er at skabe et meningsfuldt arbejdsliv for dem med overenskomst og gode arbejdsforhold, hvor der altid er gensidig respekt og forståelse mellem os.”

KaffeFair Strandvejen holder åbent mandag-torsdag fra 8-21, fredag 8-17 og lørdag 10-15.

Du bestiller bord lige her

Konkurrence

I samarbejde med KaffeFair Strandvejen har vi fået lov at udlodde en brunchdate for to personer hos KaffeFair Strandvejen.

Præmien består af 2 x brunchtallerkener (frit valg mellem klassisk og vegetarisk) samt 2 x drikkevarebuffet.

Se hvordan du deltager i opslaget på vores Facebook-side.

Del artikel

Andre læser også