ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

GoBoat hitter i Aalborg: Få rabat på sejlturen med ClubAalborg

Af Kristina Obitsø Baltov

Du har nok allerede spottet de blå både, der sejler rundt i Limfjorden. GoBoat giver aalborgenserne mulighed for at sejle ud på fjorden og opleve Aalborg fra et nyt perspektiv.

Det er GoBoats anden sommer i Aalborg, og konceptet er en kæmpesucces. Selvfølgelig godt hjulpet på vej af de mange sommerdage og solskinstimer, som vi har haft indtil videre.

”Vi har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger og rosende ord med på vejen. Især turisterne synes, at det er en fantastisk mulighed” fortæller Lars Bo Willumsen, der er ansvarlig for GoBoat Aalborg.

Pssst! Som medlem af ClubAalborg sparer du 20 % på booking af en GoBoat. Du finder fordelen i din GoodiePack. 

GoBoat hitter i Aalborg: Få rabat på sejlturen med ClubAalborg

Bådene fra GoBoat drives af elmotorer og genanvendelige batterier, der oplades af solenergi. Med en topfart på 6,5 km/t tøffer bådene rundt i Limfjorden og skaber en sjov og tryg ramme for en anderledes, maritim oplevelse.

Bådene er skabt med fokus på komfort og sejlsikkerhed, og alle kan blive kaptajn for et par timer.

”80 % af dem, der kommer her, har aldrig prøvet at sejle en båd før. De fleste er selvfølgelig lidt spændte og nervøse til at begynde med, men de opdager hurtigt, at det faktisk er meget nemt at styre bådene – og sjovt!” fortæller Lars Bo videre.

GoBoat hitter i Aalborg: Få rabat på sejlturen med ClubAalborgUdvider til Østre Havn
En sejltur med GoBoat starter ved i centrum af Aalborg lige ved siden af Limfjordsbroen. Det ændres der ikke på, men som noget nyt er det nu muligt at ligge til ved kajen ved den nyetablerede strandpark ved Østre Havnepromenade.

”Vi har lagt vores pram ud ved strandparken i den østlige del af byen, så det nu er muligt at gøre stop der. Folk, der sejler i kajakker, står på stand up paddles eller laver andre aktiviteter på vandet er selvfølgelig også velkommen til at bruge det. Det er vigtigt for os, at aalborgenserne føler sig velkommen hos os” fortæller Lars Bo om det nye tiltag.

Tjek videoen hvor vi prøver GoBoat:

God idé at booke på forhånd

Der er rift om bådene fra GoBoat, og derfor er det altid en god idé at booke sin båd på forhånd, så du er sikker på, at den står klar til dig.

Er du medlem af ClubAalborg, kan du endda booke med 20 % rabat. ClubAalborg er vores fordelsklub, som gør det nemmere og billigere for dig at bruge din by.

GoBoat hitter i Aalborg: Få rabat på sejlturen med ClubAalborg

Vi sender en digital goodiepack ud til alle vores medlemmer d. 1. hver måned. Den er spækket med fordele og rabatter til byens bedste spisesteder og butikker. Det koster kun 35 kr. om måneden at være medlem, og du kan melde dig ind lige her – uden binding.

I denne måned kan du bl.a.:

Del artikel