Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få julegaven i hus: Zjoos og glerups inviterer til jule- og futtehygge i morgen på Møllegade 4

Af Nathalia Hentze Nielsen

Har du endnu ingen planer for din lørdag, og kunne du godt bruge lidt selvforkælelse, vil vi foreslå, at du slår vejen forbi Zjoos på Møllegade 4A.

Skobutikken holder nemlig jule- og futtehygge i samarbejde med glerups fra kl. 10.00 til 16.00 på Møllegade 4A i centrum.

Her vil du have mulighed for at få gratis fodmassage af den dygtige zoneterapeut Nicola fra Naturlig Velvære, nyde hjemmelavet chokolade og selvfølgelig kigge på masser af glerups hjemmesko – enten til eget forbrug eller til julegaver.

Kirstine fra glerups står klar til at fortælle om, hvordan Nannys kærlighed til uld og selvforsyning blev til glerups futter, og du kan også få pakket futterne fint ind i julepapir.

“Vi dyrker meget hygge og selvforkælelse, fordi det er sådan, det føles at have futterne på, og det synes jeg også vores juledag hos Zjoos udstråler,” fortæller Christina Flindt Bjerg Albæk, der er ansvarlig for glerups markedsføring.

Få julegaven i hus: Zjoos og glerups inviterer til jule- og futtehygge i morgen på Møllegade 4
Få gratis fodmassage af Nicola fra Naturlig Velvære.

Afhængighedsdannende futter

Det var i august i år, at Zjoos fik sin egen glerups-afdeling i skobutikken med et stort udvalg af de elskede hjemmesko, og det er slet ikke så mærkeligt eftersom, at butikken har solgt hjemmeskoene i snart 20 år.

Spurgt ind til hvorfor de har dedikeret et helt hjørne af butikken til det famøse fodtøj, er indehaver af Zjoos Jens Krustrup hurtig til at fremhæve kvaliteten af produktet.

“For det første er det bare et lækkert produkt. Når man først har fået et par, bliver det en slags afhængighed. For det andet kan jeg godt lide, at det er et naturprodukt. Fårene går og græsser på den danske hede, og samtidig med at de holder naturen, bidrager de også med deres uld til futterne,” forklarer han.

Netop afhængighed af futterne er noget Christina også kan skrive under på.

“Vi havde engang en dame, der ringede til kundeservice og gerne ville klage over, at hun nu var blevet afhængig af glerups. Med et smil på læben lovede vi, at vi nok skulle huske at advare vores kunder, og derfor står der ‘warning: addiction can occur’, på vores skoæsker den dag i dag,” siger hun.

Få julegaven i hus: Zjoos og glerups inviterer til jule- og futtehygge i morgen på Møllegade 4

100% naturprodukt

Hvad er det så lige ved glerups, der er så vanedannende?

Det er bl.a. det faktum, at du kan gå i hjemmeskoene med bare fødder. Ulden er nemlig 100% naturprodukt, og uld er temperaturregulerende.

glerups blander gotlandsk uld fra Danmark med kvalitetsuld fra New Zealand – det perfekte uldmix, som de har brugt mange år på at skabe.

Endnu et aspekt er det kæmpe udvalg af størrelser, farver og modeller, der findes – hvilket du selvfølgelig også finder i Zjoos. Her er der både noget til “dig og din familie og dine venner”, som glerups selv plejer at sige.

“I stedet for bare at have fem modeller, har vi det fulde udvalg. Folk skal komme her og finde lige præcis den model, der passer ind i deres liv,” tilføjer Jens.

Uanset om du er førstegangskøber eller trofast glerups-fan, er du sikret muligheden for at erhverve dig et par lækre kvalitetsfutter året rundt hos deres forhandlere – også selvom det går hurtigt med salget her i vintermånederne.

“Der er fart på i julen, fordi vores hjemmesko er et hot emne til julegaver, så vi holder vores produktion i gang hele året,” fortæller Christina.

Ved du allerede, at et par glerups hjemmesko er den perfekte bløde gave under juletræet i år (måske endda til dig selv; vi dømmer ikke), så er det med at komme ned i Zjoos, der holder åbent helt indtil den 23. december.

Få julegaven i hus: Zjoos og glerups inviterer til jule- og futtehygge i morgen på Møllegade 4
Find et kæmpe udvalg af glerups hos Zjoos.

Fra farm til fod

Familievirksomheden glerups er kendt og elsket i både Danmark og udlandet for deres helt unikke filttøfler/sko, som er lavet af 100 % rent og naturligt uld.

Virksomheden har rødder helt tilbage til 1970erne, hvor Nanny Glerup første gang filtede et par hjemmesko med naturligt uld fra sin egen gotlandske fåreflok. glerups blev registreret i 1993 og dengang blev der produceret to par om dagen, og det var umiddelbart mere et hyggeprojekt end en overskudsforretning.

Siden er produktionen vokset stødt og befinder sig nu i Rumænien, hvor glerups har bygget deres egen fabrik helt fra bunden og selv står for at producere alle deres hjemmesko.

Nu sælger man til stort set hele verden – med afdelinger i både USA og på New Zealand.

Hvad: Jule- og futtehygge med glerups
Hvor: Zjoos, Møllegade 4A
Hvornår: I morgen, lørdag den 11. december, kl. 10.00-16.00

Få julegaven i hus: Zjoos og glerups inviterer til jule- og futtehygge i morgen på Møllegade 4

Del artikel

Andre læser også