Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Glem brun sovs: Grillen Burgerbar lancerer kæmpe burger med bearnaise

Af Emil Kjær Jørgensen

Det er ikke ligefrem valgmuligheder, der mangler, hvis man vil have en god burger i Aalborg.

Og her i maj kan valget blive endnu sværere … og dog.

For når Grillen Burgerbar har besluttet at tilføje en bearnaise burger på menukortet, bliver det jo lige pludselig meget nemt.

Til og med 31. maj kan du sætte tænderne i en såkaldt Bearnaise Bastard, som udover bøf og bearnaise sauce består af cheddarost, bacon, pickles, ristede løg og Grillen’s mayo.

Grillen Burgerbar annoncerede den fristende nyhed i går, så vi var hurtige til at bestille et bord til dagens frokost, som dermed stod i bearnaisens tegn.

Sådan smager den

Bearnaise sauce har sjældent gjort en ret ringere, og det er bestemt heller ikke tilfældet med Bearnaise Bastard.

Der findes en del spisesteder, hvor man kan få burgere med bearnaise- eller estragon mayo, og selvom det også altid er et hit, løfter det lige burgeren endnu mere, at Grillen har valgt at putte rigtig bearnaise sauce ind i selve vidunderet.

Vi valgte at gå all in ved at tilføje en ekstra bøf med tilhørende cheddarost, og det er absolut et godt træk, hvis man er meget sulten.

Opgraderede chili cheese tops

Når man først har taget første skridt ind på den syndige sti, kan man jo lige så godt fortsætte … så burgeren fik selskab af curly fries og så to forholdsvis nye tiltag på menukortet:

Nemlig Oh My Fries, som er en lækker omgang cheese fries i frækt selskab med karameliserede løg, bacon og Grillen’s mayo.

Derudover stiftede vi også bekendtskab med Nacho Triangles, som vi vil betegne som opgraderede Chilli Cheese Tops pyntet med parmesanost og chili.

Den rette balance

Sådan en burger med tilbehør kan godt være en saltet affære, så dagens menu blev akkompagneret af to af Grillen’s populære shakes; Double Strawberry med jordbærsauce & flødeskum toppet med Oreo krymmel & candy crunch og Vanilla Caramel med karamel sauce & flødeskum toppet med Daim & candy crunch.

En ret perfekt afslutning på en overdådig middag, der uden tvivl kunne mætte enhver burger-konge.

Vi kan kun anbefale et smut forbi Grillen Burgerbar her i maj, så du selv kan smage Bearnaise Bastard. Men bestiller du samme menu som os, vil vi nok råde til en solid lur bagefter.

Spar 20 % med ClubAalborg

I denne måned kan du endda få en god rabat på Grillen Burgerbar.

Du sparer nemlig 20 % på en valgfri menu, og du må endda tage én ven med, som får samme rabat. Fordelen kan bruges én gang og kan indløses mandag til onsdag – både som sit in og take away.

Du kan tilmelde dig ClubAalborg lige her

Koster 35 kr. om måneden – uden binding