Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Med vinbar ad libitum: Restaurant Glashuset rykker ind i Aalborg

Af Michael Qureshi

Hvis du har været i sommerbyen Lønstrup i løbet af sommeren, så er du helt sikkert også stødt på populære Restaurant Glashuset.

Måske har du endda spist på stedet, der har haft tusinder af gæster i sommerens løb.

Men drømmer du om at prøve alt det bedste fra Vesterhavet med Glashusets klassikere, så kan du godt begynde at glæde dig.

For Glashuset i Lønstrup deler nemlig ejere med Restaurant Tabu, og derfor har man udtænkt noget helt genialt.

Man rykker nemlig Restaurant Glashuset til Aalborg for en stund.

Med vinbar ad libitum: Restaurant Glashuset rykker ind i Aalborg

Kystfisk, skaldyr og frokostklassikere

Det bliver i de tilstødende lokaler til selve gourmetrestauranten Tabu, hvor UBAT-konceptet har kørt.

“Vi vil i november og december føre et lille stykke af Vesterhavet til Vesterå, hvor vi fokuserer på, hvad vi arbejder med på Restaurant Glashuset i Lønstrup.

Menukortet er baseret på kystfisk og skaldyr, frokostklassikere samt mad, som alle kan være med på,” fortæller Michael Miv Pedersen, indehaver af både Tabu og Glashuset til MigogAalborg.

Han fortsætter med at forklare om konceptet;

“Vi åbner op første gang tirsdag den 2. november for “Vesterhavet i Vesterå – Glashuset popup”, og skifter menuen i december, hvor det bliver en smule mere juleinspireret.”

Med vinbar ad libitum: Restaurant Glashuset rykker ind i Aalborg

Stjerneskud og tartar til 3 retters menu

Frokosten består af klassikere, såsom stjerneskud og tatar.

Aftenkonceptet er en tre retters menu til kr. 375,-, som består af fisk, skaldyr og andre lækre lokale råvarer.

Desuden vil der også være et la carte kort, som man også kan vælge fra.

Som noget helt særligt, og det er i særdeleshed populært i Lønstrup, så har man også taget konceptet med vinbar ad libitum samt fri øl med til Aalborg.

“Om aftenen har vi også vores dejlige vinbar, som fås ad libitum i henholdvis to eller tre timer (250,- / 350,-), hvor der vil være et bredt udvalg af både bobler, hvid-, rød-, rosé- & dessertvin.

Derudover er der er også fri fadøl fra Hancock i denne mulighed. Vi har selvfølgelig også et vinkort, lidt forskellig sodavand, samt et par drinks på kortet.

Det er absolut også tilladt blot at kigge forbi til en omgang vinbar – man skal ikke nødvendigvis spise hos os for at opleve dette,” forklarer Michael Miv.

Restaurant Glashuset i Aalborg

Tirsdag, onsdag, torsdag & fredag

Frokost fra 11:30 – 15:30

Aften fra 17:00 – 00:00 (Køkkenet lukker kl. 21:30)

Booking foregår via Tabu’s hjemmeside, www.ta-bu.dk, hvor der vælges “Vesterhavet i Vesterå” i bookingportalen.

Husk vores Restaurant Festival Aalborg Eat Out, som Tabu også er en del af.

Her kan du få gourmetmenuer til 249 kr. og 449 kr. Se menuerne og stederne her