Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Glædelig nyhed: Fredagsfest i Karolinelund fortsætter i de kommende år

Af Emil Kjær Jørgensen
Fredagsfest i Karolinelund trækker altid mange mennesker
Foto: Skråen
Fredagsfest i Karolinelund trækker altid mange mennesker Foto: Skråen

De sidste mange somre har man i Aalborg kunnet hygge sig med fede koncerter hver fredag arrangeret af Skråen.

I år var Fredagsfest i Karolinelund endnu en gang en kæmpe succes, hvor navne som Anne Linnet, Noah, Medina, Johnny Madsen og Gulddreng fyldte hyggelige Karolinelund fredag efter fredag.

I en pressemeddelse skriver Skråen, at man ved et godt og konstruktivt møde med de forskellige myndigheder har sikret, af de populære Fredagsfester også fortsætter i Aalborg i de kommende år.

Glade for samarbejdet

På mødet var der repræsentanter for mange forskellige myndigheder, og de lovede arrangørerne fra Skråen, at de aktivt vil støtte koncerterne og hjælpe med løsningen af de praktiske udfordringer i fremtiden.

Jørgen Nissen, daglig leder af Skråen er utrolig glad for, at samarbejdet kan fortsætte mange år endnu.

“Skråen er utrolig glad for denne velvilje, og vil samtidig også sende en stor tak til borgmesteren og det øvrige byråd for deres støtte massive støtte til FredagsFesterne”, fortæller Jørgen i pressemeddelelsen.

Stigende besøgstal på trods af vejret

FredagsFest startede i sin tid på initiativ af Aalborg Kommune som en hyggelig havefest i Karolinelund med musik af kendte navne.

Fredagsfesterne er efterhånden ved at blive en hyggelig sommertradition i byen, og hver fredag fra sidste fredag i juni til sidste fredag i august, kan man også i de kommende år nyde koncerter og fest i Karolinelund.

Udover koncerterne er der afterparty på Skråen, hvor lokale acts sørger for at holde festen i gang.

Det er ingen hemmelighed, at det danske sommervejr ikke var verdens bedste. Til trods for dette, voksede besøgstallet faktisk endnu en gang. Fredagsfesterne nåede over 4.000 betalende gæster i gennemsnit hver fredag.

Det sikrer, at Fredagsfesterne til trods for den beskedne entre på 50 kroner, kan hvile i sig selv økonomisk, på grund af det trofaste publikum, men ikke mindst også takket være den massive hjælp fra sponsorer og myndigheder.

Du kan læse meget mere og Fredagsfesterne i Karolinelund her.