Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Glædelig juli!: Nu starter juleforberedelserne i BilligBlomst

Af Stine Kjølby Christensen

Det’ sørme, det’ sandt, december … Om lige præcis 144 dage.

Spørger man BilligBlomst i City Syd, så er det lige nøjagtig tid til at begynde på årets juleforberedelser, der igen i år får hele armen.

At BilligBlomst er firstmover, når det kommer til at blive juleklar, er ikke noget nyt. Gennem årene har de trukket de store kasser med julepynt frem allerede i sommerferien.

Glædelig juli!: Nu starter juleforberedelserne i BilligBlomst
Arkivfoto

Selvom dette måske får nogle til at sukke og ryste på hovedet af frustration, så er der altså en helt logisk forklaring på det.

“Faktisk er vores salg af julepynt på sit højeste i september og oktober. Når vi så rammer december, står det ironisk nok næsten stille,” har Fethi Polat, indehaver af BilligBlomst, fortalt MigogAalborg.

Årets temaer

Men hvorfor skal julepynten så allerede frem i midten af juli?! spørger skeptikerne måske. Og ja, det er der faktisk også et praktisk svar på.

“Vi indkøber så store mængder af julepynt, at det ville være umuligt for os at pakke det ud og have så kort tid til at sælge det i. I stedet ønsker vi at bruge vores ressourcer på at præsentere det smukt, så vores kunder allerede nu kan købe årets julepynt,” forklarer han.

Fethi forventer, at alt vil være pakket ud omkring midten af september, og i år vil der være to temaer: “Vild Jul” og “Kirstens Jul”.

Sidstnævnte vil være den traditionelle, hyggelige jul, som vi kender den fra historiebøgerne, mens “Vild Jul” vil repræsentere en mere moderne og nyskabende tilgang.

Julestemningens kampzone

Den tidlige julestemning deler som altid vandene blandt folk.

Nogle kan ikke udstå synet – imens det for andre er en længe ventet kulmination på ulideligt mange måneders venten.

Heldigvis er der jo ingen, der har tænkt sig at proppe julekunder ned i halsen på folk. Og ifølge Billigblomsts erfaring, så er det også noget, som de fleste kunder klarer helt frivilligt.

Så hvem ved – måske varer julen også lige til påske i Billigblomst? I hvert fald kan du allerede nu få stillet dine juleabstinenser og sikre et pyntet hjem, der ville gøre selv Gertrud Sand misundelig.

Del artikel

Andre læser også