Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Glæd familie og venner med blomster!

Af Annoncør

Kender du en på den anden side af Storebælt, som du synes fortjener en glædelig overraskelse? Bestil blomster levering i København for at glæde den du holder af!

Stort udvalg af buketter

Hos e-BLOMST har vi et stort udvalg af buketter til enhver lejlighed, du kan derfor med stor sandsynlighed finde noget modtageren vil kunne lide. Fødselsdagsbuketter bundet i dannebrogs farver, smukke værtinde buketter eller romantiske og veldufte roser, hos e-BLOMST kan du finde det du søger.

Friske blomster bundet samme dag

Vores buketter er i øvrigt, bundet den dag, du ønsker dem leveret. På denne måde, kan vi sikre os, at modtageren af din blomsterhilsen, kan nyde blomster længst muligt. Det betyder at modtageren vil komme i tanke om dig, i en længere periode, da de vil mindes om dig, hver gang de ser den smukke hilsen du har sendt dem.

Blomster til enhver lejlighed

Livet er desværre ikke kun bestående af glædelige stunder. Der opstår desværre også sørgelige stunder. Det er disse stunder, vi står stærkest sammen og har mest brug for at føle vi er værdsat og elsket.

En varm hilsen, til sørgelige stunder

Kender du en der har mistet en de holdt af? Du kan måske ikke deltage til begravelsen, men stadig vil være der for de efterladte? Det er her oplagt at sende en bårebuket til ceremonien, for at minde de efterladte at du er der for dem og at du deltager i sorgen.

En hilsen leveret til døren

Har du glemt at sende en hilsen til kirken? Eller du vil måske bare sende en ekstra hilsen? Så kan du med fordel sende en kondolencebuket til hjemmeadressen. En smuk buket bundet i sæsonens hvide blomster, bundet med kærlighed, for at sikre modtageren føler sig værdsat og elsket.

Glæd den du holder af, når DU vil!

Hos e-BLOMST synes vi, at du skal have lov til at bestemme, hvornår din hilsen skal leveres. Vi leverer derfor din blomsterhilsen, alle ugens dage, året rundt! Bestil derfor din blomsterhilsen med det samme, så leverer vi når du vil have det!

Del artikel

Andre læser også