ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Glæd et udsat barn: Ønsketræet er tilbage i Friis Shoppingcenter

Af Emil Kjær Jørgensen

Traditionen tro har Friis Shoppingcenter igen i år opstillet et helt særligt juletræ, som er pyntet med en masse ønskekort.

Det skriver Friis Shoppingcenter i en pressemeddelelse.

I år er der over 400 ønskekort – det er flere end nogensinde før. På ønskekortene findes en masse håbefulde børns navne, deres aldre og deres interesse.

Det kan være børn, som bor på lokale børnehjem, asylcentre eller er i en familie, hvor midlerne er små og derfor ikke nødvendigvis kan se frem til de helt gode juletraditioner og gaver, som julen normalt er forbundet med.

De besøgende i Friis Shoppingcenter kan, igen i år, være med til at gøre en forskel for et af de børn på juletræet ved at give en gave til barnet og derfor gøre julen ekstra særlig for et barn. 

Julen er noget vi skaber sammen og giver til hinanden

Det er en tid med mange traditioner og hvor vi i særlig grad tænker på andre. Det er en tid hvor vi hygger os med vores kære og nyder samværet. Friis Shoppingcenters særlige Ønsketræs-juletradition er en mulighed for at være med til at gøre en forskel for et barn, hvor det desværre ikke er en selvfølge, at julen er en glædelig tid med gaver, traditioner og hygge.

”Ønsketræet er en helt særlig tradition, som vi er meget stolte af her i Friis Shoppingcenter. Og vi vil gerne sige tak til alle vores besøgende for at være med til at gøre en kæmpe forskel for nogle, som virkelig har brug for det.

Vi er meget rørt over at der er så mange af vores besøgende, som bakker op om dette initiativ. Mange kommer igen hvert år og det er bare rigtig dejligt at se.” Udtaler Henriette Sønder, Center Manager i Friis Shoppingcenter.

Invitation til at gøre en forskel og skabe en glædelig jul

Friis Shoppingcenter inviterer sammen med butikkerne, alle besøgende, kunder, borgere, foreninger og virksomheder til at være med til at gøre en forskel for et barn, ved at tage et julekort fra træet og veksle det til en gave. Alle kan være med til at gøre en forskel for et barn og det er helt op til en selv, hvad man vil give i gave – man kan både købe eller kreere gaven.

Ønsketræet er placeret i stueetagen ved H&M og Matas, ved at tage et ønskekort fra træet og veksle det til en gave, er du med til at gøre en forskel. På hvert ønskekort står et barns navn, alder og evt. interesse, og det er helt op til en selv, hvad man vil give i gave.

Herefter afleveres gaven sammen med ønskekortet i butikken Monki på 1. sal i Friis Shoppingcenter. Gaven kan afleveres til og med d. 14. december og vil herefter blive afleveret til børnene inden juleaften.

Del artikel

Andre læser også