Glæd et udsat barn: Aflever en julegave til Friis’ Ønsketræ

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Selvom corona i år er det, der fylder mest i vores bevidsthed, så er der stadig mennesker, der går med de samme bekymringer år efter år.

Julen er hjerternes fest, hvor vi i særlig grad har mulighed for at gøre en forskel for andre. Det er desværre ikke alle, der har de samme forudsætninger for en glædelig jul, som mange af os andre har.

Friis Shoppingcenter har efterhånden gjort det til en tradition at gøre noget ved den problematik. Nemlig: Ønsketræet.

En god jul for alle børn

I år har de igen opstillet et juletræ med julekort, hvorpå der står navn og alder på en masse håbefulde børn, som bor på lokale børnehjem, asylcentre eller er i en familie, hvor midlerne er små.

Centrets besøgende kan ”plukke” et julekort fra træet og give en gave til et barn, som kan glæde sig over at få en helt særlig julegave i år.

Hvis du besøger centret kan du derfor krydre juleindkøbene med en god gerning. Ønsketræet er placeret i stueetagen ved H&M og Matas.

Friis Shoppingcenter inviterer derfor alle kunder, besøgende, borgere, foreninger og virksomheder til at tage et julekort fra træet og veksle det til en gave.

På hvert julekort står et barns navn og alder, og det er op til en selv, hvilken gave man vil give. Man kan købe eller kreere gaven og aflevere den sammen med julekortet i butikken Monki på 1. sal til og med d. 15. december.

Gaverne vil herefter blive afleveret til børnene inden juleaften.