Gl. Torv omdannes til fanzone: Kæmpe fodboldfest i 30 dage

Skrevet af: Simone Vestergaard

Inden længe affyres startskuddet til årets VM i fodbold, og selvom der kan virke lidt langt til Rusland, så får aalborgenserne stadig mulighed for at komme med på første række.

I år vises samtlige VM-kampe nemlig på storskærm på Gl. Torv, og her er Zwei Grosse Bier Bar i samarbejde med Aalborg City Forening, Aalborg Events, Restaurant Meat og Intersport tovholdere på arrangementet, der danner rammerne for en stor folkelig fest.

I VM fanzonen bliver der stort fokus på, at man kan komme og hygge sig, se alle fodboldkampene og have en fest.

VM starter med åbningskampen mellem Rusland og Saudi Arabien d. 14. juni kl 17.

”Vi laver én stor VM-by med plads til flere tusinde mennesker. I loungeområdet vil der være en stor lækker terrasse med bord-bænkesæt med plads til hygge, hvor man for eksempel kan rafle. Der kommer også et lækkert grillområde, hvor MEAT har en madbod med VM burgere og pølser.

Zwei står for barområdet, hvor der serveres kolde drikkevarer i alle afskygninger. Der vil også være livemusik og Intersport står med merchandise stande.” fortæller Kasper Østergaard Sørensen, som er manager hos Zwei Grosse og tovholder på arrangementet.

I 30 dage vil Zwei Grosse fra kl. 13 hver eftermiddag åbne op for dagens kampe, og der lukkes først sent på aftenen, når den sidste kamp er spillet færdig.

”Vi vil gerne lave en fanzone, hvor folk kan komme og hygge sig med noget koldt at drikke, se noget bold og bare have det sjovt med venner og familie.” siger Kasper.

Fodboldfest i 30 dage

Zwei Grosse er om nogen kendt for at kunne starte og fuldende en fest, og derfor fortsætter den selvfølgelig også, efter kampene er slut.

“Vi vil rigtig gerne have at den gode stemning ikke slutter sammen med kampene, så vi håber, at folk har lyst til følge med os ned på Zwei Grosse til 3. halvleg!” fortæller Kasper.

Udover bold på storskærmen, så kommer der også aktiviteter, hvor man blandt andet kan vinde lækre præmier:

”Vi kommer til at lave Danmarks største Kahoot med sjove quizzer, hvor deltagerne logger ind via deres smartphones og spiller mod hinanden. Derudover har vi selvfølgelig også planlagt en  FIFA-turnering på vores 30 kvm. storskærm – så der bliver altså virkelig noget for alle.”

Danmarks deltagelse og storslåede sejr ved Europamesterskabet i 1992 i Sverige blev filmatiseret i 2015. Den vises på storskærmen på Gammeltorv d. 14. juni.

Inden selve årets VM-finale vil den legendariske EM-finale i 1992 også blive smækket op på skærmen – “så vi rigtig kan komme i stemning!” som Kasper siger.

Så er du en ægte fodboldtosse, som ikke har mulighed for at se VM på nærmeste hold, så bliver der altså god grund til i stedet at opleve den på Gammeltorv i Aalborg.

Danmarks kampe:

Danmark – Peru
Lørdag d. 16. juni, kl 18

Danmark – Australien
Torsdag d. 21. juni, klokken 14

Danmark – Frankrig
Tirsdag d. 26. juni, klokken 16

Det fulde program vil løbende blive meldt ud via Zwei Grosses Facebook-side, så husk at hold øje.

Aalborg-advokater får pris: Haugaard|Braad kåres som Succesvirksomhed 2020

Skrevet af: Michael Qureshi

Den eftertragtede erhvervspris ”Succesvirksomhed 2020” vækker store smil hos det Aalborgensiske advokatpartnerselskab, Haugaard|Braad.

Stoltheden over at blive kåret som en af de virksomheder i Danmark, der kontinuerligt bidrager til vækst og velstand i lokalområderne, men også til dansk økonomi som helhed, er ikke til at tage fejl af.

Det skriver Haugaard|Braad i en pressemeddelelse.

Erhvervsprisen ”Succesvirksomhed” tildeles af BDO og Spar Nord, som med prisen anerkender de mindre og mellemstore virksomheder i dansk erhvervsliv, der gang på gang leverer resultater, som bidrager positivt til den danske økonomi.

Det er en stor ære at modtage prisen, hvilket advokat og partner, Rasmus Haugaard, ikke lægger skjul på:

At blive valgt af Spar Nord Bank og BDO som Årets Succesvirksomhed opfatter jeg som den bedste cadeau, vi kan opnå.

Hårdt arbejde, vedholdenhed og fokus – fra begyndelsen for 15 år siden til nu – er årsagen, og jeg er glad og stolt over anerkendelsen,” forklarer Rasmus Haugaard.

Skal opfylde en lang kriterier

For at blive kåret som Succesvirksomhed skal man opfylde en række kriterier, som blandt andet indebærer en positiv udvikling i resultat før skat, egenkapital og soliditet.

Kriterierne skal være opfyldt gennem en årrække og er derfor ikke en pris, som virksomheder kommer sovende til. Haugaard tilføjer:

Da vi startede virksomheden tilbage i 2009, var vi kun to. Nu er vi 30, og det er af og til ikke til at forstå. Men med sådan en pris bliver vi mindet om, hvor langt vi er kommet, og hvor meget vi har nået gennem årene.

Men æren tilfalder alle medarbejdere. Det kræver nemlig et uovertruffent bagland af medarbejdere og kollegaer, som er vanvittigt dygtige til det, de laver – og det har vi.”

Prisen har fået en særlig plads i receptionen ved indgangen til Haugaard|Braad Advokatpartnerselskab, som en påmindelse om det solide arbejde, der ligger til grund for den eftertragtede anerkendelse fra BDO og Spar Nord.

En Succesvirksomhed skal som minimum kunne præsentere

  • Vækst i virksomhedens resultat før skal de seneste fem år
  • Soliditetsgrad over 15% i det seneste regnskabsår
  • Vækst i soliditeten målt over de seneste fem år
  • Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag

Melder nyt ud: Mette Frederiksen indkalder til pressemøde i dag

Skrevet af: Michael Qureshi
Arkivfoto Statsministeriet
Arkivfoto Statsministeriet

Statsminister Mette Frederiksen holder pressemøde om coronasituationen i Danmark i dag klokken 14.00.

Det oplyser Statsministeriet på Twitter.

Det er foreløbig ikke oplyst, hvad mødet kommer til at handle om, ud over at det er om ‘covid-19 i Danmark’.

Fra onsdag til torsdag blev der konstateret 453 nye corona-smittede hvilket var ny smitterekord i Danmark, viser tal fra seruminstitut.

Den hidtidige smitterekord blev sat 8. april, hvor der blev konstateret 408 nye smittetilfælde.

Med til den nye smitterekord hører, at der i dag bliver testet langt flere for coronavirus, end der gjorde i foråret. Derfor er der givetvis også konstateret flere nye smittede.

Men der er ingen tvivl om, at der er bekymring hos myndighederne over stigende smittetal, og i København har man allerede set nye tiltag indført.

I går var første gang, at gæster og personale skulle bære mundbind på restauranter, caféer, barer og øvrige serveringssteder.

Opdateres

Helt særligt: Jagerfly laver flyshow over Aalborg to gange i dag

Skrevet af: Michael Qureshi

Fredag bliver der chance for at opleve noget helt særligt, hvis man er vild med jagerfly.

To gange i dag skal et jagerfly nemlig træne helt specielle øvelser ud fra Flyvestation Aalborg. Det skriver TV2 Nord.

Normalt træner jagerpiloter særlige manøvrer ved de forskellige Air Shows, men grundet Covid-19 har stort set alle været aflyst.

For to uger siden fløj to jagerfly over Nørresundby og Aalborg i forbindelse med flagdag
Foto: Flyvevåbnet

Bedste steder at se det

Derfor træner man det i stedet klokken 12.15 og 13.45 ifølge TV2 Nord.

Morten Valentin Jensen fra Flyvestation Aalborg fortæller til tv-stationen, at hvis man få det bedste syn af flyets “show”, så bør man placere sig ved Lindholm Høje, parkeringspladsen ved Aalborg Lufthavn eller ved Vestre Fjordpark.