Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Giv hyggelige oplevelser med familie og venner i gave

Af Redaktionen

Der er ikke noget skønnere end at samle gode minder med familie og venner. I stedet for en materiel ting, der samler støv på en hylde eller står ubrugt i et skab, er det derfor oplagt at bruge oplevelser som gaver og overraskelser. Hvis du gerne vil have endnu flere gode minder, så er her gode tips til, hvordan du kan overraske dine nærmeste med gode oplevelser.

Oplevelser kan man ikke få for mange af

Danskerne giver i højere og højere grad hinanden oplevelsesgaver fremfor genstande. Det skyldes, at vi i virkeligheden har rigeligt med materielle dimser og efterstræber gode minder og oplevelser med vores kære. Set i bæredygtigheden tegn er det også langt bedre for miljøet, at du ikke køber flere ting til et hjem, der allerede bugner med overflod.

En oplevelse kan være mange ting, men sørg for at tænke modtagerens interesser med ind i dine planer.

Tag i sommerhus både sommer og vinter

Selvom vi kalder det et sommerhus, så er sommerhuset et besøg værd både sommer og vinter. Et sommerhus indbyder nemlig til afslapning, god mad, gåture og hygge lige meget, hvordan vejret er udenfor. Om sommeren er det indbydende at bo tæt på fjord eller hav, så I kan udnytte solens varme, når den har opvarmet vandet. Til efterår og vinter inviterer sommerhuset til gode brætspil og hygge med tæpper indendørs, når vinden raser udenfor.

Ofte er det billigere at leje et sommerhus udenfor højsæsonen. Hvis du gerne vil have familie eller venner med på et hyggeligt ophold, kan du derfor planlægge det, så det ikke ramler ind i ferier eller helligdage, hvor andre også vil afsted.

Få pulsen op med vilde oplevelser

Er I til fart og spænding, kan I kaste jer over en af de mere vilde udfordringer. Det kan være en grænseoverskridende tur over en bro på en BridgeWalk, hvor I eksempelvis kan besøge toppen af Lillebæltsbroen. Det kan også være, at I vil prøve at sejle med RIB-båd, der flyver hen over bølgerne, mens I får lidt informationer om det område, I sejler igennem med vind i håret.

Prøv spændende nye øl til ølsmagning

Har I en forkærlighed for øl i madklubben, eller drikker I gerne en god øl til festlige sammenkomster i familien, kan ølsmagning være en oplagt oplevelse for dine nærmeste. Med mange mikrobryggerier på kortet er der et utal af spændende øl rundt om i landet, der blot venter på at blive smagt. Stemningen bliver også lidt mere løs efter de første smagsprøver, så der er rig mulighed for gode grin og røverhistorier, mens I prøvesmager videre.

Del artikel

Andre læser også