Giv hyggelige oplevelser med familie og venner i gave

Skrevet af: Martin M. Jørgensen

Der er ikke noget skønnere end at samle gode minder med familie og venner. I stedet for en materiel ting, der samler støv på en hylde eller står ubrugt i et skab, er det derfor oplagt at bruge oplevelser som gaver og overraskelser. Hvis du gerne vil have endnu flere gode minder, så er her gode tips til, hvordan du kan overraske dine nærmeste med gode oplevelser.

Oplevelser kan man ikke få for mange af

Danskerne giver i højere og højere grad hinanden oplevelsesgaver fremfor genstande. Det skyldes, at vi i virkeligheden har rigeligt med materielle dimser og efterstræber gode minder og oplevelser med vores kære. Set i bæredygtigheden tegn er det også langt bedre for miljøet, at du ikke køber flere ting til et hjem, der allerede bugner med overflod.

En oplevelse kan være mange ting, men sørg for at tænke modtagerens interesser med ind i dine planer.

Tag i sommerhus både sommer og vinter

Selvom vi kalder det et sommerhus, så er sommerhuset et besøg værd både sommer og vinter. Et sommerhus indbyder nemlig til afslapning, god mad, gåture og hygge lige meget, hvordan vejret er udenfor. Om sommeren er det indbydende at bo tæt på fjord eller hav, så I kan udnytte solens varme, når den har opvarmet vandet. Til efterår og vinter inviterer sommerhuset til gode brætspil og hygge med tæpper indendørs, når vinden raser udenfor.

Ofte er det billigere at leje et sommerhus udenfor højsæsonen. Hvis du gerne vil have familie eller venner med på et hyggeligt ophold, kan du derfor planlægge det, så det ikke ramler ind i ferier eller helligdage, hvor andre også vil afsted.

Få pulsen op med vilde oplevelser

Er I til fart og spænding, kan I kaste jer over en af de mere vilde udfordringer. Det kan være en grænseoverskridende tur over en bro på en BridgeWalk, hvor I eksempelvis kan besøge toppen af Lillebæltsbroen. Det kan også være, at I vil prøve at sejle med RIB-båd, der flyver hen over bølgerne, mens I får lidt informationer om det område, I sejler igennem med vind i håret.

Prøv spændende nye øl til ølsmagning

Har I en forkærlighed for øl i madklubben, eller drikker I gerne en god øl til festlige sammenkomster i familien, kan ølsmagning være en oplagt oplevelse for dine nærmeste. Med mange mikrobryggerier på kortet er der et utal af spændende øl rundt om i landet, der blot venter på at blive smagt. Stemningen bliver også lidt mere løs efter de første smagsprøver, så der er rig mulighed for gode grin og røverhistorier, mens I prøvesmager videre.

Legendarisk quiz går online: Dyst med i sofaen og støt et godt formål

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

The Wharf er kendt (og elsket) for deres store udvalg af drikkevarer, og ikke mindst de legendariske pub-quizzer, hvor man i hold skal svare på 40 spørgsmål inden for alt mellem himmel og jord.

Men gaderne (og barerne … og øl-glassene) står tomme lige i øjeblikket, og derfor må vi nøjes med at hygge os #sammenhverforsig.

Det bliver der også rig mulighed for tirsdag den 14. april, hvor The Wharf traditionen tro afholder Pub Quiz, men denne gang i en online version.

Men det er ikke kun deltagelsesformen, der er anderledes.

Støt et godt formål

I stedet for at betale et beløb for at deltage i quizzen, opfordrer The Wharf i stedet til, at man donerer pengene til Røde Kors og deres arbejde for at bekæmpe COVID-19 over hele verden.

De har oprettet en indsamling her, som man kan støtte – også selvom man ikke deltager i quizzen.

Derfor er der heller ingen kontante præmier til denne særudgave af quizzen, men hvad gør det også, når man støtter et godt formål og samtidig kan få håneretten over de andre deltagere.

Quizzen består som altid af 40 spørgsmål, som man kan svare på i god ro og orden i sofaen.

Man dyster i Zoom-app’en, og nærmere detaljer vil følge på begivenheden på Facebook, når quizzen nærmer sig.

Hvad: Pub Quiz Online
Hvor: Lige hvor du har lyst
Hvornår: Tirsdag den 14. april kl. 19.00

Du finder mere info her.

Du støtter indsamlingen lige her.

Helt genialt: Populær isbutik i Aalborg lancerer træstamme-is

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Hvis der er noget, som vi virkelig har brug for i disse Corona-tider, så er det i den grad selvforkælelse.

Solen skinner i dag, og man får lyst til is.

Derfor er vi bare nødt til at bukke og løfte hatten i respekt for seneste initiativ fra Paradis i Aalborg.

Hvis der er noget de fleste danskere elsker, så er det en god is eller en træstamme fra bageren.

Men hvad nu hvis du slet ikke behøver at vælge mellem de to elementer?

Klar med kold nyhed

Det kan ikke komme som en overraskelse for nogen, at Paradis Is i Aalborg selvfølgelig er klar med endnu en kold nyhed.

Denne gang har de produceret en træstamme-is. Prøv lige at hør hvor lækker den lyder;

Is med chokolade, marcipan, chokolade stykker og romsmag.

Det lyder som HIMLEN for is- og kageelskere.

Det bedste af det hele? Paradis er i Corona-tider for første gang nogensinde begyndt at bringe ud, så du kan få træstamme-is leveret direkte til din hoveddør.

Åbner på havnen

Her i Aalborg finder du både Paradis i Aalborg Storcenter og i Algade og Reberbansgade.

Sidste år åbnede de deres fjerde butik i Aalborg nede på havnefronten, og den genåbner her i påsken.

Det sker på søndag, hvor du kan købe masser af lækkerier – men husk nu at holde god afstand til de andre ishungrende nordjyder.

Stor politiaktion i Aalborg i morges: 26-årig anholdt i verserende terrorsag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet

I forlængelse af den fortsatte efterforskning i en større sag om planlægning af terror har Københavns Politi tidligt i morges anholdt en 26-årig mand i Aalborg. Det er sket i tæt koordination med Nordjyllands Politi.

Det skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Anholdelsen af den 26-årige har relation til den store politi-aktion den 11. december 2019, hvor en række personer, heriblandt den 26-årige, blev anholdt flere steder i landet i en tæt koordineret aktion mellem Københavns Politi, flere andre politikredse og PET.

”Efterforskningen er fortsat og har ført til, at mistanken mod den 26-årige nu er så betydelig, at han skal fremstilles i grundlovsforhør. Dagens anholdelse er sket i godt samarbejde med vores kolleger i Nordjyllands Politi. Af hensyn til efterforskningen, kan jeg desværre ikke gå i flere detaljer på nuværende tidspunkt,” siger leder af Afdeling for personfarlig kriminalitet i Københavns Politi, vicepolitiinspektør Brian Belling.

Den 26-årige vil blive fremstillet i Dommervagten i Københavns Byret fredag kl. ca. 13. Her vil Københavns Politi begære om lukkede døre.