Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Giv forkælelse i julegave

Af Annoncør

Årets juleønsker byder næppe på festivalbilletter og rejser, som de plejer. I stedet vil vi se en masse bløde pakker under træet med loungetøj i enhver afart – fra afslappende sweat sæt til luksuriøse kashmir sæt.

Annoncør betalt indhold leveret af Beautycos.dk

De hårde pakker, der vil finde vej til ønskelisterne i år er med garanti pakker af temaet ‘selvforkælelse’. Med krisen har vi nemlig fået tid til – og et behov for – at passe på os selv. Hos beautycos.dk kan du finde alverdens gode julegaveideér, som du kan forkæle andre med.

Tid til selvforkælelse

2020 blev året, hvor vi fik tid til os selv. Det havde naturligvis nogle konsekvenser i form af savn og ensomhed, og faktisk havde vi svært ved at stille op med al den ekstra tid til os selv. Heldigvis fandt vi ud af, hvordan vi kunne bruge den ekstra tid på at pleje os selv – det ydre såvel som det indre. Uden transporttid fik vi ekstra tid til at sove og kramme familien, hvilket begge er aktiviteter, der giver os overskud og glæde i hverdagen. Derudover fik vi tid til at pleje vores ydre, for eksempelvis vores hud og hår. Lange hårkure, tykke cremer og et fravær af stylingredskaber og produkter i håret var alt sammen noget, vores ydre takkede os for. Vil du give en gave, der tapper ind i vores kride-mindset, kan du med fordel give produkter, der lægger op til forkælelse. 

Hud- og hårpleje

Sådanne produkter kunne for eksempelvis være hår- og hudplejeprodukter. Ønsker du at forære hårplejeprodukter i gave, skal du først overveje modtagerens hårtype. Har vedkommende krøller, kan det være en god idé at give produkter uden silikone. Krøller skal nemlig bruge ekstra meget fugt, og silikone lægger sig som en hinde om hårstrå og forhindrer fugten i at trænge ind i stråene og pleje. Produkter med silikone er gode til hår, der ikke mangler ekstra fugt, og silikonen får hårets overflade til at skinne. Vil du gerne forære hudplejeprodukter i gave, spiller både hudtype og alder en rolle. Anti-age cremer er for eksempelvis gode til moden hud, mens serummer er ideelle til yngre hud og virker forebyggende mod rynker.

Sådan sammensætter du en selvforkælelseskurv.

Ønsker du at sammensætte en kurv af forskellige lækre produkter til en heldig person, kan du med fordel tænke hele kroppe ind i gaven. En krops-holistisk kurv kan for eksempelvis indeholde en fodfil, en fodcreme, en bodybutter, en ansigtsolie og en god hårkur. På den måde får modtageren mulighed for at forkæle sig selv fra top til tå.