Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Giv din partner en uforglemmelig oplevelse med sexlegetøj

Af Annoncør

Det ville være en kæmpe fejl at undervurdere, hvor meget sexlegetøj kan tilføje til intime stunder med din partner. Lidt ekstra spænding. Nydelse. Det kan sparke liv i sexlivet, hvis du vælger at give din partner sexlegetøj, fordi I sammen kan udforske det.

Der findes et bredt udvalg af sexlegetøj på markedet, så du kan finde det helt rigtige til din partner. Eller til dig selv, for du skal da heller ikke snydes. Det kunne være en vibrator, der både kan bruges til at stimulere klitoris – måske endda samtidig med penetration. Husk på Natashas sang om, at  “sex er godt, sex er fedt, sex er sundt”. Det er ord at leve efter.

Lær hvordan man bruger sexlegetøj sammen for at skabe ekstra spænding i soveværelset

Sexlegetøj er et fantastisk redskab til at skabe ekstra spænding og nydelse i soveværelset. Det kan være en god måde at udforske hinanden på, og det kan give jer begge nye oplevelser. Når I føler jer klar til at lege, så start med noget blid berøring for at varme op – enten med fingrene eller legetøjet – indtil I begge føler jer trygge ved situationen. Herefter kan I begynde på den mere intime del af legen og prøve forskellige stillinger sammen med legetøjet for at finde den mest behagelige position for jer begge to. Husk altid på kommunikation. Tal om hvad der føles godt og ikke mindst, hvis noget ikke føles rart.

Hvilke funktioner skal du kigge efter, når du vælger sexlegetøj til din partner?

Først og fremmest skal du sikre dig, at produktet er lavet af materialer, der er sikre at bruge for både dig selv og din partner. Dette betyder, at du skal kontrollere om produktet er lavet af medicinsk silikone eller andre hypoallergene materialer. Sexlegetøjet skal naturligvis kunne vaskes grundigt for at holde styr på god hygiejne. Derudover skal du egentlig primært forholde dig til, hvad din partner godt kan lide. Og spørg endelig hvis du er i tvivl.

Er der en kønnet forskel på sexlegetøj?

Ja og nej. Der er forskel på sexlegetøj designet til en person med en penis, og det, der er designet til en person med en vulva. Det skyldes, at legetøj er designet med henblik på at skabe den optimale nydelse. Og den nydelse vil være forskellig baseret på, hvilket kønsorgan, der skal stimuleres. Derfor er sexlegetøjet ikke nødvendigvis designet ud fra hvilket køn, du identificerer dig som. Du skal altså vælge ud fra hvilket kønsorgan, du ønsker at stimulere. Her vil der nemlig være forskel på, hvilke funktioner og former for berøring, der føles bedst.

Del artikel

Andre læser også