ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Giv din hund sundt hundefoder

Af Redaktionen

Bliver du mødt af en logrende hale, når du kommer hjem? Der er ikke noget bedre end at blive modtaget som en sejrrig helt af sin firbenede ven. Som den helt du er, vil du uden tvivl kun give din hund det bedste, og derfor fylder du nok dagligt skålen med sundt hundefoder af højeste kvalitet.

Det er nemlig vigtigt, din hund får det rigtige foder, så den kan blive ved med at modtage dig i døråbningen med en logrende hale og en blød snude. Det er gennem sundt foder, din hund får skinnende pels, energi til at lege og et godt hundeliv.

Vælg det rigtige foder til små og store hunderacer

Da du skulle vælge den hund, der passede perfekt til dig og din familie, fandt du sikkert hurtigt ud af, at der findes forskellige små og store hunderacer. Hver især har racerne deres kendetegn og behov, som du skal tage højde for, når den pelsede ven flytter ind.

Der er nemlig forskel på det hundefoder, du serverer for små og store hunde. Små hundemaver kan ikke rumme så meget mad som store hundes, og derfor skal der være mere energi i den mad, du giver til den lille hund.

Foruden mængden af energi er der også en forskel i den måde, tørfoderet ser ud på. Når du fylder skålen til den lille hund, er pillerne ikke så store som dem, der serveres for større hunderacer. De små piller er lettere at tygge for de mindre hunde, så du undgår, din bedste ven får maden galt i halsen.

Giv din hund sundt hundefoder

Hvad er der på menuen?

Som ny hundeejer er der meget, du skal tage stilling til, og foderet er blot én af de mange ting. Der findes nemlig mange typer hundefoder, som sørger for at opfylde de forskellige hundes behov.

Ved du, hvilket hundefoder du skal vælge? Du kan både købe hundefoder til små og store hunde, ligesom du også kan servere særligt mad for den unge hund, den ældre og den med allergi. 

Præcis som med mennesker gennemgår din hund forandringer gennem hele livet. Din lille, bløde hvalp vil med tiden blive større og få nye behov, du kan imødekomme ved at give den et sundt hundefoder.

Nu er det spisetid

Har du en madglad hund, eller er din firbenede ven kræsen? Der er stor forskel på, hvor madglade vores pelsede venner er. Nogle hunderacer spiser meget, hvorimod andre er mere tilbageholdende.

Levner din hund mad i skålen? I så fald er det særligt vigtigt med sundt og godt foder, når hunden er småtspisende. På den måde sikrer du nemlig, at din ven får opfyldt alle sine behov, selvom der ligger lidt mad tilbage i skålen efter spisetid.

Del artikel