Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ryd kalenderen: Eksklusivt strandhotel inviterer til Ginaften med lækker middag

Af Aske Bisgaard Pedersen

Når man siger G, må man også sige T!

På trods af det simple navn fås gin og tonic i et hav af vidt forskellige smagsvarianter, som kan kombineres på et hav af måder. Og så er der garnituren også…

Det kan altså være en kunst i sig selv at finde frem til lige præcis den gin og tonic, der passer til dine præferencer.

Alt det kan man blive klogere på, når Strandhotellet Blokhus slår dørene op til en smagfuld og informationsrig Ginaften med G&T i massevis ledsaget af en lækker middag.

8 forskellige Gin & Tonics

Hvis man er ret så vild med gin og tonic stort set uanset hvilken slags, så er det frem med kalender og kuglepen, for der skal sættes et kæmpe kryds.

Det skal der fredag den 14. april kl. 18.00, når Strandhotellet Blokhus inviterer til hyggelig Ginaften.

Her kommer man med på en eksklusiv rejse i en verden med gin, der byder på otte forskellige Gin & Tonic.

Under smagningen får man først lov at smage den rene gin, før den blandes med den dertilhørende tonicvand og til sidst med garniture.

På den måde får man mulighed for at smage den indvirkning, tonic og garniture har på ginen.

I spidsen for ginaftenen er eksperter fra Vin & Vin, der under smagningen vil dele ud af deres store viden om ginens historie og udvikling.

“Hvis man i løbet af aftenen skulle gå hen og finde sin nye yndlingsgin, er der mulighed for efterfølgende at købe produkterne,” fortæller Tina Johansen, der er Vikarierende Hotelchef hos Strandhotellet Blokhus.

Skøn middag med 8 serveringer

De spændende smagsoplevelser i ginens tegn kombineres med en skøn middag, der alt sammen forløber over hele aftenen.

Middagen består af 8 små serveringer.

MENU
Vichyssoise med røget laks

Calamari salat med ærter

Jomfruhummer og avocado med brunet smør

Gratineret kammusling på jordskok og kartoffel

Perlebygotto med gedeostecreme og hestebønner

Braiseret iberisk pluma med svampe polenta og madeira sauce

Trøffel brie crostini med sprød prosciutto

Mascarpone mousse med karamelliseret ananas og pistacie crumble

Book bord til Gin-aften

Prisen for de otte forskellige gin og tonics akkompagneret af den skønne middag er 1049 kr.

Ønsker man at kombinere gin-aftenen med en overnatning på Strandhotellet, er det naturligvis også muligt.

Her kan man bestille en overnatning for to personer i et af hotellets skønne dobbeltværelser inkl. morgenmad, fri minibar på værelset og adgang til wellness til priser fra 1395 kr.

Er du klar på en smagfuld oplevelse og samtidig blive klogere på G&T?

Så læs mere og book bord her.

Der er allerede godt gang i bookingerne, så hvis man vil sikre sig at komme med til gin-aften, er det med at få booket bord.

Strandhotel i skønne omgivelser

Strandhotellet Blokhus emmer af luksus og kvalitet og er med sin centrale placering i Blokhus beriget af kun at være få hundrede meter fra Vestkystens hvide sandstrande.

Det nye badehotel fra 2017 er opført med respekt for den klassisk danske badehoteltradition med højre træpaneler, lyse rum, smukke tapeter og moderne interiør, men med en blanding af nye og gamle møbler med referencer tilbage i tiden.

Med kun 30 minutters kørsel fra Aalborg Midtby er det en oplagt destination for sultne maver, der ikke ønsker selv at skulle diske op med den helt store påskemenu.

Lobby Strandhotellet Blokhus

Så hvis man har tid og lyst til at krydre påskefrokosten med en overnatning i hyggelige omgivelser, er det bare med at få booket et værelse på Strandhotellet.

Læs mere om Strandhotellet Blokhus her.

Del artikel

Andre læser også