Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fejrer helt særlig dag: I næste weekend kan du bytte en agurk til en gin i Aalborg

Af Michael Qureshi
Arkivfoto
Arkivfoto

For første gang fejres Hendrick’s Cucumber Day i Aalborg, hvor man med en agurk i hånden kan score en gratis Hendrick’s Gin & Tonic i udvalgte barer rundt om i byen.

Ja, der stod GRATIS. Mon ikke det kan få de fleste aalborgensere ud af døren.

Agurken spiller en vigtig rolle i Hendrick’s ginproduktion – nærmere bestemt i destilleringen, hvor ginnen infuseres med agurk og rosenblade.

Hendrick’s Original Gin, som serveres på Cucumber Day, fuldendes perfekt med en skive agurk.

Netop på grund af agurkens vigtige rolle i Hendrick’s Gin har Hendrick’s taget World Cucumber Day til sig. I Danmark fejres den i København, og nu også i Aalborg, hvor Hendrick’s i samarbejde med spiritusgrossisten, Drinx, har indgået et samarbejde med fire af Aalborgs populære barer.

Arrangementet beror på en byttehandel: Gi’ os din agurk, så gi’r vi dig en velsmagende cocktail.

Alle agurker er lige meget værd — både øko-, skole-, drue- og asie- og helt almindelige agurker — kan byttes til en forfriskende Hendrick’s Gin & Tonic.

“Hendrick’s har skabt en skæv, underfundig verden, hvor agurken for en dag omdannes til en helt særlig valuta. Vi er stolte af, at vi nu også kan markere World Cucumber Day i Aalborg.

Her opfordrer vi alle gin-elskende nordjyder til at bytte en agurk til en velsmagende Hendrick’s Gin & Tonic hos nogle af vores samarbejdspartnere i Aalborg,” siger Morten Barndorff Simonsen, Brand Manager hos Hans Just.

Hendrick’s Expressen 2022

World Cucumber Day markeres internationalt d. 14. juni, men da den officielle agurkedag falder på tirsdag, er den i Aalborg rykket frem til en passende lørdag i maj!

Dagen starter med en togtur t/r med Hendrick’s Expressen damplokomotiv, som har afgang fra Aalborg Banegård til Østhavnen kl. 12.08 (billet kan købes på mrbooze.dk).

Her sørger Mr. Booze og Drinx for, at 150 passagerer bliver serviceret med Hendrick’s Gin & Tonic på en eventyrlig rejse ind i Hendrick’s finurlige ginunivers.

Fra kl. 16 markeres Cucumber Day på fire udskænkningssteder i Aalborg.

 Her er barerne, der serverer en gratis Hendrick’s Gin & Tonic den 21. maj 2022.

Hendrick’s byder i samarbejde med Drinx og de fire udskænkningssteder på en cocktail – en Hendrick’s Original Gin og tonic.

 Café Aktuel, Budolfi Plads 4, Aalborg, kl. 16-17.

John Bull Pub, Østeraagade 20, Aalborg, kl. 17-18.

Café Ulla Terkelsen London, Kastetvej 36, Aalborg, kl. 18-19.

Aalborg Streetfood, Skudehavnsvej 35, Aalborg, kl. 19-20.

 Der serveres én Gin & Tonic-cocktail pr. person med betaling i agurkevaluta hvert udskænkningssted lørdag den 21. maj 2022.

Der er et begrænset antal, så der udskænkes efter først-til-mølle-princippet. Detaljer: Du skal være over 18 år og medbringe gyldig legitimation.

Del artikel

Andre læser også