Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gik i LIDl og købte brød til suppen: Studerende fra Aalborg vinder kæmpe gevinst

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil

Det kan være en overvældende oplevelse pludselig at vinde den store gevinst i Lotto – men for en ung studerende fra Aalborg går det tilsyneladende rigtigt godt med at holde begge ben på jorden, selv om han netop har fået styrket sit magre studie-budget med hele 9.000.000 kroner.

Han opdagede gevinsten, da han tjekkede sin Danske Spil-konto på mobilen en tidlig søndag morgen. Men han kunne simpelthen ikke forstå, hvad han så:

”Jeg sad bare og kiggede på tallene i et kvarter. Jeg var helt omtåget, så jeg gik over i LIDL og købte noget brød til min suppe til aftensmaden. Jeg skulle ligesom bare ud at gå for helt at forstå det,” fortæller han.

En god buffer at have

Bakeoff i LIDL er ikke det typiske millionær-indkøb, men som studerende har manden fra Aalborg ikke været vant til at kaste om sig med pengene, og derfor har han heller ikke haft så nemt ved at finde på ting at bruge gevinsten til.

”Det er bare mig og min lille studiebolig. Jeg har været vant til at leve uden at bruge alt for mange penge. Det sker, at det bliver til rugbrød med leverpostej en gang imellem, og det gør det nok stadig. Det er gået over i hverdag på nuværende tidspunkt,” siger han og tilføjer:

”Og så ni millioner! Nej, det er ikke lige den størrelsesorden, jeg er vant til. Det fjerner da nogle bekymringer, når man skal finde noget at bo i bagefter mit studie, men nu skal min kandidat lige overstås først, så jeg tager det stille og roligt.

Men altså, det bliver da en god buffer at have,” siger han med en rigtig jysk underdrivelse.

Da han fortalte sin familie om gevinsten, så grinede de to gange.

”Først grinede de, fordi de ikke troede på mig. Og så bagefter grinede de endnu mere, fordi de godt ved, at jeg ikke er typen, der går rundt og bruger så mange penge,” fortæller han med et forsigtigt grin.

Del artikel

Andre læser også