Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nordjyllands største: Kæmpe kræmmermarked åbner i Gigantium på lørdag

Af Michael Qureshi
Foto: Pernille, Hip Living
Foto: Pernille, Hip Living

Elsker du følelsen af at gøre et godt fund?

Så bliver der rig lejlighed til det i weekenden, når Nordjyllands største kræmmer- og loppemarked åbner i Gigantium lørdag og søndag.

Der kommer hele 225 stande fra hele landet, og det har de forgående år været et kæmpe hit, der har trukket tusindvis af nordjyder ud den store hal.

Stor succes i Aalborg

Selv i dag hvor man kan finde en masse gode tilbud online på webshops, så er der bare noget helt specielt ved at gå på et kræmmer- og loppemarked.

“Det er sjette år, vi arrangerer det i Gigantium. Vi har lavet markeder i hele Danmark de seneste 15 år, og det er altid populært i Aalborg,” siger Jakob Hansen, fra firmaet JH arrangementer, som er arrangør af det store marked.

Til det store event i Gigantium kommer der alle slags aldersgrupper for at finde noget billigt og spændende.

“Det er et marked, hvor man har mulighed for at gøre gode køb og finde helt unikke loppefund, fordi vi har mange private standholdere med, som har ryddet op på loftet og i kælderen.

På udstiller -listen er der også antikvitetshandlere med, som kommer med meget specielle gamle ting,” siger Jakob Hansen.

Marked for alle aldersgrupper

Ligesom det er en livsstil for mange kræmmere at tage hjemmefra i weekenden for at deltage på de mange markeder, ligeledes er det blevet en trend for mange danskere at gå på opdagelse og indkøb på de store og spændende markeder.

“Mange ældre besøger vores loppemarkeder. For dem er gensynet med mange af varerne jo det rene nostalgi. Men der er især forbavsende mange børnefamilier på vores loppemarkeder,” fortæller Jakob Hansen.

Han mener at årsagen hertil primært er, at de unge kan finde mange billige, spændende og trendy ting, som ville havde kostet en mindre formue i en forretning.

Stort hit i de kolde måneder

“Her i Efterårsperioden er indendørsmarkeder særdeles populære. Man kan tage på marked indendørs i en opvarmet og lys hal og nyde en kop kaffe, en øl og et bid brød, siger Jakob Hansen.

Han mener derudover, at det stigende besøgsantal til de mange indendørs markeder, også skyldes de mange tv programmer om antikviteter og gamle ting, som ansporer rigtig mange mennesker til at besøge de store indendørs markeder.

Kræmmer & loppemarkedet i Gigantium er åbent lørdag den 28 oktober 10-16 og søndag den 29 oktober 10-16.

Entre kr. 35.-, børn under 12 år har gratis adgang ifølge med en voksen.   

Seneste nyt