Gigantisk oplevelsescenter: Bowl’n’Fun åbner i næste uge og skifter navn til Maximum

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I januar 2019 kunne vi afsløre, at den landsdækkende kæde af bowling- og oplevelsescentre, Bowl’n’Fun, ville åbne i den gamle Metro-bygning i City Syd.

Og her godt et år efter den store nyhed, er kæden endelig klar til at åbne dørene op for et vildt oplevelsescenter på hele 12.300 kvadratmeter, som allerede har oplevet stor efterspørgsel på alt fra Blå Mandag til arrangementer som barnedåb, fødselsdag og polterabend.

Åbningen sker fredag d. 24. januar kl. 14.00, og i samme anledning skifter kæden navn til Maximum.

Centeret i Aalborg bliver deres største center til dato med mere end 10 forskellige vilde aktiviteter og to restauranter.

”Med Maximum fortæller vi, at vi er noget stort, og samtidig fortæller vi vores gæster, at vi også er meget mere end bowling.

Navneskiftet har været undervejs længe og med det nye center i Aalborg, som får endnu flere nye aktiviteter, så mente vi, at tiden var inde,” fortæller direktør for kæden, Lene Høj.

Bowl’n’Fun forsvinder dog ikke helt, da det vil blive et subbrand, ligesom kædens øvrige aktiviteter; bl.a. Happie´s Legeland, Jump’n’ Fun, Golf’n’Fun, Laser Hero, Game Over Escape Room, Cube, Virtual Reality osv. – aktiviteter som du alle finder i Aalborg.

Torsdag middag fik MigogAalborg mulighed for at få en pre-rundvisning i de vilde omgivelser godt en uge inden den store åbning, i godt selskab med direktør Lene Høj, centerchef Janni og floor manager Rasmus Kaj.

Håndværkerne er stadig i gang med de sidse detaljer

Nyt center – nye aktiviteter

Der kan ofte gå inflation i ord som “kæmpe”, “stort”, “mega”, “vildt” og “gigantisk”, men de ord kan næsten ikke beskrive det syn, der møder os, da vi træder ind i de 12.300 kvadratmeter, hvor der – helt bogstaveligt – er meget højt til loftet.

Og nyhederne står i kø i det enorme område, der næsten bedst kan beskrives som en oplevelsesby, hvor der virkelig er noget for enhver smag i alle aldre.

På trods af navneændringen er der stadig stort fokus på bowling, hvor man kan se frem til hele 16 baner, som har fået placering helt centralt i centeret.

På bagvæggen viser fire kæmpe projektorer musikvideoer – flankeret af et kæmpe lysshow, som topper fredag og lørdag aften, hvor man holder åbent helt frem til midnat.

Rundt om bowlingbanerne finder man alverdens aktiviteter:

Cube Ultimate Challenge

Hvis du ikke har hørt om aktiviteten Cube endnu, er det nok helt naturligt.

Det er nemlig et forholdsvis nyt koncept i Danmark, hvor man skal igennem 25 aktivitetsrum og blive udfordret på sine tekniske, taktiske og fysiske færdigheder.

Man er i hold på op til fem personer, hvor man sammen skal løse en masse forskellige udfordringer.

”Cube er ligesom Escape Room, perfekt både til familier, unge og studerende, men også til virksomheder som kan bruge det som teambuilding eller som underholdning til firmafesterne, fordi man skal løse nogle opgaver sammen på en sjov og kreativ måde” siger Lene Høj.

Her på MigogAalborg spår vi, at Cube bliver voldsomt populært. De 25 rum er gennemført på hver deres måde, og du kan virkelig få testet dine evner inden for alt fra smidighed, boldspil, logik og taktik.

Kæmpe trampolinpark og legeland

Som noget helt nyt for kæden, åbner der også en kæmpe trampolinpark på 2.500 kvm, Jump’n’Fun, i Maximum Aalborg.

Udover trampoliner i alle afskygninger, vil der også være en Ninja-bane, wipe out, svævebane og klatrevægge.

Rasmus Kaj og Jannie.

Til de mindste gæster kommer der udover trampolinparken også et kæmpe legeland på mere end 1.000 kvm, hvor børn fra 1-13 år kan prøve alverdens sjove aktiviteter.

Virtual Reality og Laser Hero

Du kan se frem til en gammel klassiker i form af Laser Hero, hvor du – med god samvittighed – kan få ram på chefen, vennen eller den irriterende svigermor.

Selvom Maximum skal have plads til mange aktiviteter i lokalerne, er banen både stor og rummelig, så der bliver gode muligheder for at gemme sig.

Er du mere til en virtuel oplevelse, kan du også prøve det nyeste inden for Virtual Reality, hvor du kæmper mod vennerne i skydespil ala Counter Strike eller dueller med bue og pil.

Escape- og Break In Rooms

Maximum i Aalborg får også hele fire Escape Rooms og et Break-in Room, hvor du starter “udenfor” rummet, og skal bryde ind ved hjælp af intelligens og samarbejde.

Rummene kræver intenst samarbejde og masser af teamwork, og man skal ved hjælp af ledetråde og skjulte spor løse forskellige opgaver, der til sidst udløser nøglen til friheden.

Vi vil selvfølgelig ikke afsløre for meget for jer, der skal prøve rummene – men der venter virkelig både spændende, uhyggelige og nervepirrende oplevelser i alle rummene.

Mini Golf, Boule og Social Dart

Maximum bliver også meget andet end vilde hop i trampolinparken og adrenalinfremkaldende VR-oplevelser.

Centeret har blandt andet tre helt nye indendørs baner med Boule – også kendt som petanque.

Banerne ligger lidt adskilt fra de andre aktiviteter, så der er fred og ro til præcisionsarbejdet.

Du kan også prøve kræfter med en 12-hullers minigolfbane, eller det helt hotte rundt omkring i Europa; Social Dart. Hovedregningen sørger en computer for, og så er det bare op til dig at ramme “ONE HUNDRED AND EIGHTY!”

Der skal brændstof til…

Så mange aktiviteter kræver selvfølgelig noget brændstof, og her kan Maximum prale af noget for både den lille og store sult.

Den populære familierestaurant, The Grill, vil fortsat være kædens hovedrestaurant, og den er selvfølgelig også at finde i Maximum Aalborg,.

Her kan vi se frem til en kæmpe grillbuffet, der bugner af spændende nyheder, sunde lækkerier, saftige stege fra åben grill og ikke mindst lidt til den søde tand – i form af en dessertbuffet med alt fra donuts, softice og en kæmpe chokoladefontæne lokker.

Buffeten har åbent hver dag fra klokken 17, mens man lørdag og søndag også serverer en lækker brunchbuffet.

I restauranten bliver der plads til mere end 500 gæster, hvilket gør det muligt at holde alt fra barnedåb, konfirmationer, fødselsdage til store firmafester.

”Det, der gør os unikke er, at vi både har underholdning og en god restaurant samme sted, som passer til alle aldre og alle anledninger” siger Lene Høj.

Udover den store restaurant, kan vi også se frem til en lækker café med et spisekort specielt sammensat til formålet.

Her vil der blive serveret sandwichs, lækre burgere og hjemmelavede pizzaer, mens børn kan gå på opdagelse i eksempelvis tank-selv slush ice.

Sådan et stort center, kræver også et stort overblik, og det er du sikret i det store loungeområde på førstesalen, hvor der er fred og ro – og bløde møbler.

Virksomhedernes legeplads

Lene Høj fortæller, at Maximum ikke kun skal være for børnefamilier og os andre legesyge:

“Aalborg bliver et aktivitetsmekka for virksomheder.

Både de små virksomheder og de helt store, kan aktiveres med oplevelser i verdensklasse.  Vi kan aktivere 600 gæster på samme tid, med underholdning der både tester deres samarbejde og styrker relationerne, samtidig med man har det sjovt,” forklarer Lene.

Derudover har man også lavet et seperat mødelokale med alverdens faciliteter, så man kan kombinere de sjove aktiviteter med fagligt indhold.

“Seniorerne vil også blive forkælet med gode tilbud, hvor det vil være muligt med månedsabonnement, at gøre brug 5 dage om ugen, af bowling, petanque, dart, mini golf og ikke mindst fitness.

Fitness centret, FitZone, ligger i en tilbygning til centret, hvor der er gode samarbejdsaftaler med,” fortæller Lene Høj.

På førstesalen finder du derudover actioncenteret Wilt, som tilbyder alt fra rodeotyr, lokumsræs, menneskelig bordfodbold og bumperfodbold.

Gode grin og oplevelser for alle

”Vi vil gerne skabe glæde og samvær – vi skal lægge vores telefoner i lommen et øjeblik og nyde de gode grin og oplevelser vi kan skabe sammen, ved at være til stede i nuet” siger Lene Høj og slutter:

Vi glæder os til at skabe en masse nye og gode oplevelser, både med vores gæster og men også med vores 900 ansatte. Så nok skifter vi navn, men vores dygtige medarbejdere, vores SMIL og den gode service er den samme.”

Hvad: Maximum åbner
Hvor: City Syd
Hvornår: Fredag d. 24. januar fra kl. 14.00

Maximum åbner med en masse tilbud, som du kan finde mere info om her.

Kæmpe hits på stribe: Vi Elsker 90’erne afslører nye navne

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Efter en længere forvandling, blev det i slutningen af november endelig besluttet, at Vi Elsker 90’erne også kommer til Aalborg i 2020, og denne gang større end nogensinde.

Den vilde 13 timers 90’er fest rykker 29. august ind på Dyrskuepladsen ved Agrii Nord på Hobrovej i Skalborg.

De første navne er allerede offentliggjort, og nu er Vi Elsker klar med de næste fede navne.

Og der er virkelig lagt op til en fest med masser af hits.

“FREESTYLER … RAKKA MAKKA FAWN!” (Rock the microphone)

Det første nye navn på listen er Bomfunk MC’s, som havde et vaskeægte verdenshit med nummeret Freestyler.

Det er stadig et nummer, der virkelig kan sætte gang i en fest, selvom det blev udgivet tilbage i 1999.

176 millioner visninger på YouTube vidner også om en vis popularitet.

Boyband-nostalgi i Aalborg

East17 og Boyzlife er allerede offentliggjort på plakaten.

Og boyband-temaet fortsætter med offentliggørelse af A1 og 5IVE.

A1 kender de fleste nok for megahittet “Caught in the middle”, som kan smelte ethvert pigehjerte.

5IVE har solgt mere end 10 millioner plader på verdensplan, og her i Danmark er de nok mest kendt for “Keep on movin’” og “Everybody get up”

Dermed er der virkelig lagt op til vaskeægte boyband-feber på Dyrskuepladsen til sommer.

Baby don’t hurt me!

Vi Elsker kan også offentliggøre en gammel kending på plakaten.

Vi får nemlig mulighed for at skråle med på gigahittet “What is love”, når Haddaway igen kommer til VI Elsker her i Aalborg.

Annonceret på Vi Elsker 90’erne plakaten indtil videre :

– Maxi Jazz (Faithless) A Personal DJ Set
– Antiloop
– Coolio
– Cascada
– Boyzlife
– Captain Hollywood Project
– 2 Unlimited
– DJ SASH!
– Robin S
– Brooklyn Bounce
– Darren Bailie of the Guru Josh Project
– East 17
-Bomfunk MC 

-Blumchen  
-Haddaway  
-A1  
-5ive  

Du finder billetinfo lige her.

Forbudt for børn: Kom til spændende foredrag om retsmedicin og drab

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Stockphoto
Stockphoto

Interessen for True crime er voldsom, og du kan finde tonsvis af både bøger, film og tv-serier om det spændende emne.

Med så meget materiale, kan det måske også være svært at vide, hvad man skal tro på?

Men bare rolig – nu kan du snart blive klogere på emnet fra en vaskeægte ekspert.

Torsdag den 2. april inviterer Asser Hedegård Thomsen nemlig til foredrag om sin dagligdag som retsmediciner, og han gennemgår de foreløbige fund i et større forskningsprojekt om drab i Danmark.

Foredraget finder sted på Trekanten her i Aalborg og billetten koster 125 kr.

Spændende, uhyggeligt og forbudt for børn

Trekanten skriver om foredraget:

“Retsmedicinske problemstillinger omtales jævnligt i forbindelse med kriminalsager og indgår ofte i bøger, film og tv-serier.

En væsentlig del af retsmedicinerens arbejde er at undersøge afdøde for at afgøre, om de er slået ihjel af en anden person. Dette er oftest ganske nemt, men kan til tider volde problemer.

Er der f.eks. tyve stiklæsioner i ryggen på en bagbundet person og ikke nogen kniv på findestedet, er det oplagt, at der er tale om drab.

Men hvad nu hvis der er en enkelt stiklæsion i brystet på en person, og kniven sidder i brystet? Så kan der i princippet være tale om alle tre unaturlige dødsmåder; ulykke, selvmord eller drab.”

Der er vist ingen tvivl om, at du kan få nysgerrigheden stillet, når Asser Hedegård Thomsen lægger vejen forbi Aalborg.

Hvad: Foredrag – Retsmedicin og drab
Hvor: Trekanten – Salen, Sebbersundvej 2A, 9220 Aalborg Ø
Hvornår: 2. april kl. 17.00

Du finder billetinfo her.

Lækkerier og fed udsigt: Salling Rooftop inviterer til International Pandekagedag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Der er efterhånden en mærkedag for det meste, men vi vil alligevel godt slå et slag for én af de vigtigste: International Pancake Day.

Det finder i år sted den 25. februar 2020, og det er faktisk en ældgammel tradition.

Den er efter sigende startet som en kristen tradition, da man fastede i 40 dage op til påske, og her var søde sager strengt forbudt.

Det var derfor oplagt at få ryddet op i skabene, og få brugt både på æg, mælk og hvedemel … og findes der noget mere genialt end pandekager?

Du kan selvfølgelig vælge at fejre den hellige dag hjemme foran dit eget komfur, eller du kan nyde en, to, tre eller fire pandekager i selskab med en af byens bedste udsigter.

Pandekager med udsigt

For på Salling Rooftop fejrer de nemlig også International Pandekagedag.

Tirsdag den 25. februar kan du således nyde nybagte dessertpandekager med flere forskellige lækre toppings/fyld.

“Har du børn med, kan de nyde pandekagerne og farvelægge fine Rasmus Klump tegninger imens,” skriver Salling om dagen.

Pandekagerne koster 35 kr. stykket og er med topping efter eget valg.

Hvad: International Pandekagedag
Hvor: Salling Rooftop
Hvornår: Tirsdag den 25. februar fra kl. 10.00

Du finder mere info her.