Gigantisk oplevelsescenter: Bowl’n’Fun åbner i næste uge og skifter navn til Maximum

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I januar 2019 kunne vi afsløre, at den landsdækkende kæde af bowling- og oplevelsescentre, Bowl’n’Fun, ville åbne i den gamle Metro-bygning i City Syd.

Og her godt et år efter den store nyhed, er kæden endelig klar til at åbne dørene op for et vildt oplevelsescenter på hele 12.300 kvadratmeter, som allerede har oplevet stor efterspørgsel på alt fra Blå Mandag til arrangementer som barnedåb, fødselsdag og polterabend.

Åbningen sker fredag d. 24. januar kl. 14.00, og i samme anledning skifter kæden navn til Maximum.

Centeret i Aalborg bliver deres største center til dato med mere end 10 forskellige vilde aktiviteter og to restauranter.

”Med Maximum fortæller vi, at vi er noget stort, og samtidig fortæller vi vores gæster, at vi også er meget mere end bowling.

Navneskiftet har været undervejs længe og med det nye center i Aalborg, som får endnu flere nye aktiviteter, så mente vi, at tiden var inde,” fortæller direktør for kæden, Lene Høj.

Bowl’n’Fun forsvinder dog ikke helt, da det vil blive et subbrand, ligesom kædens øvrige aktiviteter; bl.a. Happie´s Legeland, Jump’n’ Fun, Golf’n’Fun, Laser Hero, Game Over Escape Room, Cube, Virtual Reality osv. – aktiviteter som du alle finder i Aalborg.

Torsdag middag fik MigogAalborg mulighed for at få en pre-rundvisning i de vilde omgivelser godt en uge inden den store åbning, i godt selskab med direktør Lene Høj, centerchef Janni og floor manager Rasmus Kaj.

Håndværkerne er stadig i gang med de sidse detaljer

Nyt center – nye aktiviteter

Der kan ofte gå inflation i ord som “kæmpe”, “stort”, “mega”, “vildt” og “gigantisk”, men de ord kan næsten ikke beskrive det syn, der møder os, da vi træder ind i de 12.300 kvadratmeter, hvor der – helt bogstaveligt – er meget højt til loftet.

Og nyhederne står i kø i det enorme område, der næsten bedst kan beskrives som en oplevelsesby, hvor der virkelig er noget for enhver smag i alle aldre.

På trods af navneændringen er der stadig stort fokus på bowling, hvor man kan se frem til hele 16 baner, som har fået placering helt centralt i centeret.

På bagvæggen viser fire kæmpe projektorer musikvideoer – flankeret af et kæmpe lysshow, som topper fredag og lørdag aften, hvor man holder åbent helt frem til midnat.

Rundt om bowlingbanerne finder man alverdens aktiviteter:

Cube Ultimate Challenge

Hvis du ikke har hørt om aktiviteten Cube endnu, er det nok helt naturligt.

Det er nemlig et forholdsvis nyt koncept i Danmark, hvor man skal igennem 25 aktivitetsrum og blive udfordret på sine tekniske, taktiske og fysiske færdigheder.

Man er i hold på op til fem personer, hvor man sammen skal løse en masse forskellige udfordringer.

”Cube er ligesom Escape Room, perfekt både til familier, unge og studerende, men også til virksomheder som kan bruge det som teambuilding eller som underholdning til firmafesterne, fordi man skal løse nogle opgaver sammen på en sjov og kreativ måde” siger Lene Høj.

Her på MigogAalborg spår vi, at Cube bliver voldsomt populært. De 25 rum er gennemført på hver deres måde, og du kan virkelig få testet dine evner inden for alt fra smidighed, boldspil, logik og taktik.

Kæmpe trampolinpark og legeland

Som noget helt nyt for kæden, åbner der også en kæmpe trampolinpark på 2.500 kvm, Jump’n’Fun, i Maximum Aalborg.

Udover trampoliner i alle afskygninger, vil der også være en Ninja-bane, wipe out, svævebane og klatrevægge.

Rasmus Kaj og Jannie.

Til de mindste gæster kommer der udover trampolinparken også et kæmpe legeland på mere end 1.000 kvm, hvor børn fra 1-13 år kan prøve alverdens sjove aktiviteter.

Virtual Reality og Laser Hero

Du kan se frem til en gammel klassiker i form af Laser Hero, hvor du – med god samvittighed – kan få ram på chefen, vennen eller den irriterende svigermor.

Selvom Maximum skal have plads til mange aktiviteter i lokalerne, er banen både stor og rummelig, så der bliver gode muligheder for at gemme sig.

Er du mere til en virtuel oplevelse, kan du også prøve det nyeste inden for Virtual Reality, hvor du kæmper mod vennerne i skydespil ala Counter Strike eller dueller med bue og pil.

Escape- og Break In Rooms

Maximum i Aalborg får også hele fire Escape Rooms og et Break-in Room, hvor du starter “udenfor” rummet, og skal bryde ind ved hjælp af intelligens og samarbejde.

Rummene kræver intenst samarbejde og masser af teamwork, og man skal ved hjælp af ledetråde og skjulte spor løse forskellige opgaver, der til sidst udløser nøglen til friheden.

Vi vil selvfølgelig ikke afsløre for meget for jer, der skal prøve rummene – men der venter virkelig både spændende, uhyggelige og nervepirrende oplevelser i alle rummene.

Mini Golf, Boule og Social Dart

Maximum bliver også meget andet end vilde hop i trampolinparken og adrenalinfremkaldende VR-oplevelser.

Centeret har blandt andet tre helt nye indendørs baner med Boule – også kendt som petanque.

Banerne ligger lidt adskilt fra de andre aktiviteter, så der er fred og ro til præcisionsarbejdet.

Du kan også prøve kræfter med en 12-hullers minigolfbane, eller det helt hotte rundt omkring i Europa; Social Dart. Hovedregningen sørger en computer for, og så er det bare op til dig at ramme “ONE HUNDRED AND EIGHTY!”

Der skal brændstof til…

Så mange aktiviteter kræver selvfølgelig noget brændstof, og her kan Maximum prale af noget for både den lille og store sult.

Den populære familierestaurant, The Grill, vil fortsat være kædens hovedrestaurant, og den er selvfølgelig også at finde i Maximum Aalborg,.

Her kan vi se frem til en kæmpe grillbuffet, der bugner af spændende nyheder, sunde lækkerier, saftige stege fra åben grill og ikke mindst lidt til den søde tand – i form af en dessertbuffet med alt fra donuts, softice og en kæmpe chokoladefontæne lokker.

Buffeten har åbent hver dag fra klokken 17, mens man lørdag og søndag også serverer en lækker brunchbuffet.

I restauranten bliver der plads til mere end 500 gæster, hvilket gør det muligt at holde alt fra barnedåb, konfirmationer, fødselsdage til store firmafester.

”Det, der gør os unikke er, at vi både har underholdning og en god restaurant samme sted, som passer til alle aldre og alle anledninger” siger Lene Høj.

Udover den store restaurant, kan vi også se frem til en lækker café med et spisekort specielt sammensat til formålet.

Her vil der blive serveret sandwichs, lækre burgere og hjemmelavede pizzaer, mens børn kan gå på opdagelse i eksempelvis tank-selv slush ice.

Sådan et stort center, kræver også et stort overblik, og det er du sikret i det store loungeområde på førstesalen, hvor der er fred og ro – og bløde møbler.

Virksomhedernes legeplads

Lene Høj fortæller, at Maximum ikke kun skal være for børnefamilier og os andre legesyge:

“Aalborg bliver et aktivitetsmekka for virksomheder.

Både de små virksomheder og de helt store, kan aktiveres med oplevelser i verdensklasse.  Vi kan aktivere 600 gæster på samme tid, med underholdning der både tester deres samarbejde og styrker relationerne, samtidig med man har det sjovt,” forklarer Lene.

Derudover har man også lavet et seperat mødelokale med alverdens faciliteter, så man kan kombinere de sjove aktiviteter med fagligt indhold.

“Seniorerne vil også blive forkælet med gode tilbud, hvor det vil være muligt med månedsabonnement, at gøre brug 5 dage om ugen, af bowling, petanque, dart, mini golf og ikke mindst fitness.

Fitness centret, FitZone, ligger i en tilbygning til centret, hvor der er gode samarbejdsaftaler med,” fortæller Lene Høj.

På førstesalen finder du derudover actioncenteret Wilt, som tilbyder alt fra rodeotyr, lokumsræs, menneskelig bordfodbold og bumperfodbold.

Gode grin og oplevelser for alle

”Vi vil gerne skabe glæde og samvær – vi skal lægge vores telefoner i lommen et øjeblik og nyde de gode grin og oplevelser vi kan skabe sammen, ved at være til stede i nuet” siger Lene Høj og slutter:

Vi glæder os til at skabe en masse nye og gode oplevelser, både med vores gæster og men også med vores 900 ansatte. Så nok skifter vi navn, men vores dygtige medarbejdere, vores SMIL og den gode service er den samme.”

Hvad: Maximum åbner
Hvor: City Syd
Hvornår: Fredag d. 24. januar fra kl. 14.00

Maximum åbner med en masse tilbud, som du kan finde mere info om her.

Få alt det fede udstyr: Ny butik er åbnet på Budolfi Plads

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Forleden åbnede en helt ny butik i hjertet af Aalborg.

Mika er åbnet på Budolfi Plads, som har formået at tiltrække en lang række fede navne som Aktuel, Skagen Fiskerestaurant og BACO.

Mika har i den grad fat i tidens trends, og kommer til at skifte sortimentet i butikken ud tilpasset årstiderne. Her til sommer er der så fuldt fokus på hard stand up paddleboards og surf boards  – ikke de oppustelige.

De slår især på, at priserne er skarpe, hvor man sparer mellem 40-65% sammenlignet med lignende hard boards i øvrige Danmark.

Så hvis du går med en drøm om at komme helt tæt på eksempelvis delfinen i Østre Havn-området, så kan du købe udstyret her.

Tidligere jægersoldat

MIKA er en lille nordjysk virksomhed, der er startet ud fra det grundlæggende princip, at alle fortjener produkter i god kvalitet til overkommelige priser.

Det er Anders Gottlieb Boldsen og Mikkel Højsleth, som står bag Mika, men det er primært Anders man møder i butikken.

Han er tidligere jægersoldat, men springer nu ud som selvstændig.

“Jeg synes, det var et godt tidspunkt at blive selvstændig på. Det motiverer mig at have frihed og kunne realisere mine idéer.

Vi vil gerne yde kvalitet og service på et højt niveau, og det kan jeg ved at være her selv. Vi sælger også produkter, som vi 100% kan stå inde for.

Det skal have vores eget kvalitetsstempel, og vi skal kunne se kunderne i øjnene også bagefter købet,” siger Anders Gottlieb Boldsen til MigogAalborg.

Både til nybegyndere og øvede

Han fortæller, at man kan komme ned i deres showroom på Budolfi Plads, ved siden af BACO, og se de forskellige boards, og tage en snak. Der er både til nybegyndere og øvede.

“Vi vil forene kvalitet og pris, så du som forbruger altid får den bedst mulige handel og personlige service uden nogen fordyrende mellemled.

Det er et løfte, vi kan stå ved, fordi vi forhandler direkte med producenterne, og dermed kan stå inde for både kvaliteten og produktionsforholdene,” forklarer Anders.

Lækre varer til gode priser

Han fortæller også, at de kommer til at finde tidens trends i løbet af sæsonerne.

“Vi springer til, når vi får mulighed for at sikre lækre varer til priser, hvor alle kan være med.

Derfor sælger vi lige nu kvalitets SUP Boards og Surfboards til vandsports-entusiaster.

Vi arbejder også på at opbygge et sortiment indenfor møbler, og hvem ved, hvad vi ellers får fingrene i,” forklarer Anders.

Hvad: Mika er åbnet
Hvor: Budolfi Plads
Læs mere på deres Facebook-side

Burger Week hos Bogø

MigogAalborg har i samarbejde med Bogø-kæden lavet Burger Week hos Bogø. Resten af ugen får du en burgermenu med valgfri burger, fritter, sodavand og valgfri dip til 50 kr. Læs mere her 

Laver de vildeste donuts: Realitystjerne åbner Bronuts-butik i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Først var det burger-krig. Nu kan vi glæde os til donut-krig lige her i Aalborg.

I sidste weekend åbnede Donut-shoppen på Boulevarden med masser af lækre donuts.

Men de får mere end kamp til stregen nu, kan MigogAalborg fortælle.

For en af de helt store spillere på den danske donut-scene har nu lokalerne på plads i byen.

Ejeren af den hastigt voksende donut-kæde Bronuts er tidligere realitydeltager Türker Alici kendt fra Paradise Hotel og Robinson.

Men nu har han brugt noget af berømmelsen på at skabe et ret skarp koncept. For Bronuts er et gigantisk hit i Aarhus, snart åbner de på Vesterbrogade i København, og så hedder Aalborg næste stop.

Rykker ind i Art by Me’s gamle lokaler

Det afslører Türker Alici selv på sin Instagram-story lagt på i dag lørdag eftermiddag.

Her ser man ham gå rundt i de tidligere Art by Me-lokaler på Dannebrogsgade 9.

“Vi er lige nu i Dobbelt A. Prøv lige at tjekke det her, det ligner vist den kommende Bronuts,” lyder det fra Türker.

Han viser så rundt uden for med facaden og inde i selve lokalerne.

“Vi er allerede nået rigtig langt. Vi har været så frække at tegne, så her får I en quick update.

Her kommer der produktionsområde, vores skabe kommer til at være her, montre her aflangt.

Kunderne kommer ind der, stiller sig i kø her, køber og går ud der. Meget nemt og simpelt,” forklarer han.

Screenshot fra Instagram story

Ligger godt i Vestbyen

MigogAalborg har ad flere omgange været i kontakt med Bronuts de seneste par uger, fordi rygterne om en snarlig Aalborg-åbning løb hurtigt.

De har ikke ønsket at kommentere officielt indtil i dag, hvor den ene medejer Türker Alici altså selv bekræfter det.

Hos EDC Erhverv der har lokalerne til udleje ønsker man hverken at be- eller afkræfte, at Bronuts-kæden bliver de nye lejere.

Lejemålet er flot istandsat og er beliggende på en af Vestbyens mest attraktive placeringer på hjørnet af Dannebrogsgade og Istedgade

Kendt for at eksperimentere

Bronuts er blevet ret så populært i Aarhus, og nu er det altså både København og Aalborg, der skal smage på deres vilde donuts.

De er nemlig især kendt for at eksperimentere helt vildt med deres donuts som bl.a. Bounty-Donuts, Twix, Mars, Snickers og selvfølgelig Oreo’s og meget mere.

Bronuts er i øvrigt sammensat af slangordene Bro’s og donuts. Så er det på plads.

Det er ikke engang et år siden, at Bronuts åbnede den første butik i Aarhus, og snart kommer man altså til at have steder i fire byer.

Åbningsdatoen ventes også at blive afsløret inden for kort tid.

Burger Week hos Bogø

MigogAalborg har i samarbejde med Bogø-kæden lavet Burger Week hos Bogø. Resten af ugen får du en burgermenu med valgfri burger, fritter, sodavand og valgfri dip til 50 kr. Læs mere her 

Nyt udspil fra regeringen: Forsamlingsforbud kan hæves til 50 personer fra mandag

Skrevet af: Michael Qureshi
Arkivfoto Statsministeriet
Arkivfoto Statsministeriet

Det nuværende forsamlingsforbud på 10 personer ser ud til at blive hævet til 50 personer fra på mandag.

Det er regeringens udspil i et brev til partilederne i Folketinget. Det skriver både DR, TV 2 og Ritzau som alle er i besiddelse af brevet.

Men der vil være en række undtagelser, hvor endnu flere personer kan være samlet.

Det gælder alle arrangementer, hvor deltagerne “i det væsentlige” sidder ned, lyder det i regeringens udspil.

Det vil sige, at der fra mandag kan blive åbnet for blandt andet bryllupper og andre sommeraktiviteter.

Derudover skal det være muligt at afholde arrangementer med 500 siddende personer, og det gælder også Superligaen.

Et bryllup afholdt i en restaurant eller lignende, der står for mad og lokaler kan gå an, eller en generalforsamling afholdt i et konferencecenter.

Det skal også være muligt med sommeraktiviteter for børn og unge, der sidder ned.

Hæves til 100 personer i juli

Derfra er det ifølge udspillet planen, at forsamlingsforbuddet hæves til 100 personer fra 8. juli, og i august skal det så hæves til 200 personer.

Hvis regeringens udspil bliver til virkelighed vil det betyde, at det også vil være muligt at holde fx en konference med siddende deltagere eller lignende, samt at idrætten eksempelvis Superligaen, kan samle op til 500 personer til kampene.

Her er det et krav, at tilskuerne sidder ned, skriver statsminister Mette Frederiksen i brevet ifølge DR og Ritzaus Bureau.

Politiet skal stadig have mulighed for at nedlægge opholdsforbud, hvis det står til regeringen.

De opholdsforbud har været taget i brug et par gange i løbet af coronakrisen, fordi der har været for mange personer forsamlet på ét sted – blandt andet i Københavns nordhavn og på Islands Brygge.

Burger Week hos Bogø

MigogAalborg har i samarbejde med Bogø-kæden lavet Burger Week hos Bogø. Resten af ugen får du en burgermenu med valgfri burger, fritter, sodavand og valgfri dip til 50 kr. Læs mere her