Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gigantisk byggeprojekt i Aalborg: Nu kommer der snart endnu flere boliger

Af Nathalia Hentze Nielsen
Visualisering. Colliers.
Visualisering. Colliers.

Aalborg vokser og vokser.

I disse år er det særligt Aalborg Øst ved Gigantium og det nye supersygehus, der ekspanderer.

Nu går endnu et stort byggeprojekt i gang ved netop Gigantiumkvarteret. I løbet af de næste par måneder starter byggeriet, hvor Colliers har formidlet salget i samarbejde med Hovmøller og Thorup samt Bruun/Hjejle.

Det skriver Colliers i en pressemeddelelse.

Solgt til en udenlandsk investor

Boligprojektet ved Gigantiumkvarteret vil bestå af både rækkehuse/townhouse og punkthuse og have et samlet etageareal på næsten 23.000 m².

De 13 rækkehuse vil rumme 98 boliger på i alt 10.232 m², som vil være fordelt på 3- og 4-værelseslejligheder. De seks punkthuse vil rumme 174 boliger på i alt 12.762 m², som vil være fordelt på 2- og 3-værelseslejligheder.

Det er den lokale ejendomsudvikler S. Enggaard, der har solgt til en udenlandsk investor. Colliers har gennemført salgsprocessen i samarbejde med Hovmøller og Thorup samt Bruun/Hjejle.

Det nye boligområde vil stå færdig til indflytning i 2025 og blive nabo til blandt andet Gigantium og Aalborg Universitet, som kan nås inden for en radius af 1,5 km.

Ifølge Claus Sondrup, Director hos Colliers Aalborg, er transaktionen et bevis på, at det ikke længere kun er Aarhus og København, der er interessant for udenlandske investorer:

”Det er en fornøjelse at kunne bringe udenlandsk kapital til Aalborg i en af de største boligtransaktioner, der nogensinde er gennemført i Aalborg.

Selvom omfanget af transaktioner ligger under de senere års rekordniveauer, er denne sag et eksempel på, at der stadig er meget kapital og ikke mindst potentiale i markedet.”

Endnu en bolignyhed på vej

Claus Sondrup påpeger også, at Aalborg i lighed med Aarhus og København er blevet interessant for udenlandske investorer.

De stod i 2022 for cirka 58% af den samlede transaktionsvolumen i Danmark indenfor boligsegmentet.

Desuden afslører Claus Sondrup, at der inden længe vil blive afsløret endnu en betydelig boligtransaktion i Aalborg, hvor køber også er en udenlandsk investor.

Projektet er endnu ikke blevet tildelt en adresse.

Del artikel

Andre læser også