Gigantisk krise: Dalle Valle-restauranter går konkurs

Skrevet af: Michael Qureshi

Forleden kom det frem, at Dalle Valle-kæden havde fyret op mod 300 medarbejdere og altså ikke valgt at gøre brug af regeringens hjælpepakker.

Men nu er krisen så alvorlig, at Dalle Valle har trukket stikket på 13 af deres i alt 35 restauranter. Det gælder blandt andet den i Aalborg. Det skriver Ekstra Bladet.

“Det er en frygtelig situation det her. Det var et spørgsmål om, hvad vi kunne kapere og få igennem den her krise.

Vi står tilbage med 22 restauranter, som vi er ved at prøve at lave en finansieringsplan for,” siger bestyrelsesformand for koncernen Niels Rønnebeck til Ekstra Bladet.

Han fortsætter;

“Det er jo klart, at med 35 forretninger, som vi har haft tidligere, har vi haft et stort cashflow, og når det udebliver fuldstændigt, så kommer der jo lynhurtigt til at mangle penge. Og det er, hvad der er sket her,” forklarer han til avisen.

Begærer restauranter konkurs individuelt

Hver enkelt af restaurant-kædernes restauranter og cafeer er drevet under individuelt cvr-nummer, og derfor kan de begære restauranterne konkurs individuelt.

Dalle Valle åbnede i Aalborg i juni 2017 i Friis Shoppingcenter og har hidtil været en god forretning for ejerne. Men den gigantiske Corona-krise tvinger dem altså nu til at lukke restauranten.

Tidligere tirsdag kunne vores søster-site MigOgKbh fortælle, at en af Danmarks bedste restauranter Kadeau med to Michelin-stjerner i København og en på Bornholm også må bukke under for Corona-krisen. Det kan du læse mere om her.

Opdateres