Gigantisk interesse for Skovrock: Over 20.000 billetter er allerede solgt

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Noget tyder på, at den regnfulde vinter får mange til at drømme om sommer, kolde fadøl og lækker musik i Skovdalen.

I en pressemeddelelse skriver Skråen, at Skovrock allerede har rundet 20.000 solgte billetter.

Dobbeltkoncerten med Queen Machine og Dodo & The Dodos den 21. august kan allerede melde udsolgt, og billetsalget går også hurtigt til de andre koncerter.

Som sædvanligt bliver det nogle solide artister, der møder op under trækronerne til sommer.

Det kan du se frem til

Lørdag d. 6. juni står i nostalgiens tegn, når Skovdalen fyldes med tonerne af Malurt.

Koncerten i Skråens Royal Stage blev hurtigt udsolgt, men de har helt eksklusivt sagt ja til også at spille til Skovrock 2020. De får selskab af Lis Sørensen, som jo nærmest ikke kræver nogen introduktion.

Vi har allerede skrevet om, de fem rock’n’roll veteraner fra Deep Purple står klar til at ryste bladene på bøgetræerne i Skovdalen til Skovrock 2020.

Det bliver torsdag 25. juni, at Deep Purple indtager udendørsscenen, som eneste sommerkoncert i Danmark, i forbindelse med deres Live In Concert-turné.

27. juni kan vi se frem til besøg af selveste Rasmus Seebach, som har en solid fanskare i alle aldre.

Man kan næsten ikke sige Skovrock uden Lars Lilholt Band, og de er heldigvis klar til at spille alle deres største hits til Skovrock 2020. Det sker 7. august.

Folkeklubben har over de sidste år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveorkestre, og i 2020 kan du opleve dem til Skovrock, når de går på scenen den 15. august.

21. august kan du rocke med på Queens største hits, når altid populære Queen Machine spiller til Skovrock. De er flankeret af Dodo & The Dodos, som netop har spillet en udsolgt koncert på Skråen og en aldeles populær koncert under dette års The Tall Ships Races.

Og med 5000 solgte billetter er den allerede udsolgt til Skovrock 2020.

Skovrock 2020 slutter med noget af en nyhed. Under navnet Sound of Symphony kan man se frem til at høre både Burhan G, Hush, Noah & Pernille Rosendahl på samme aften, og de får aldeles kyndig hjælp af Danmarks Underholdningsorkester.

Det bliver helt sikkert en magisk afslutning på Skovrock 2020.

Programmet

Lørdag 6. Juni kl. 20: dobbeltkoncert med MALURT og LIS SØRENSEN BAND

Torsdag 25. Juni kl. 20: DEEP PURPLE (eneste koncert i Danmark til sommer)

Lørdag 27. Juni kl. 20: RASMUS SEEBACH

Fredag 7. Aug. kl. 20: LARS LILHOLT BAND

Lørdag 15. Aug. kl. 20: dobbeltkoncert med FOLKEKLUBBEN og ANNIKA AAKJÆR BAND

Fredag 21. Aug. kl. 20: dobbeltkoncert med QUEEN MACHINE og DODO & THE DODOS (Udsolgt)

Fredag 28. Aug. kl. 20: SOUND OF SYMPHONY, Burhan G, Hush, Noah, Pernille Rosendahl og Danmarks Underholdningsorkester

Du finder info om billetkøb her.

Officielt: Træningscentre og svømmehaller må åbne på mandag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Tidligere i dag kunne vi meddele, at Regeringen var klar til at åbne alle indendørs idrætsfaciliteter, som en del af genåbningens fase 3.

Og lørdag aften er de allerede nået til enighed med Folketingets partier.

Regeringen og Folketingets partier er netop blevet enige om at fremrykke åbningen af fitnesscentre, svømmehaller og legelande til 8. juni, oplyser Kulturministeriet.

“Jeg er rigtig glad for, at vi nu igen kan spille badminton, dyrke fitness, yoga eller tage en tur i svømmehallen rundet omkring i Danmark.

Vi trænger til at komme i gang igen, og det er godt, at det nu kan lade sig gøre på en sundhedsmæssigt forsvarlig måde, lyder det fra kulturminister Joy Mogensen (S) i en pressemeddelelse.

Aftalen indebærer alle indendørs idræts- og fritidsfaciliteter:

Spillehaller, lege- og badelande

Svømmehaller

Sportshaller

Træningscentre

Kulturministeriet oplyser til TV 2, at der endnu ikke er udarbejdet retningslinjer for indendørs sportsaktiviteter, men at planen er, at de ligger klar mandag.

Fristende sommernyhed: Kom til rosé ad libitum på Budolfi Plads

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Finder der noget bedre end et køligt glas rosé på en solbeskinnet terrasse?

Det skulle da lige være fri rosébar i 3 timer på en af byens bedste adresser.

Den hede sommerdrøm bliver til virkelighed på næste lørdag, d. 13/6, hvor man fra 15.30 – 18.30 kan nyde alt det rosé man vil for 299 kr.Aktuel.

Aktuel er et af de absolut bedste steder at nyde solen, maden og lidt koldt at drikke.

De har bl.a. en fuldstændig fabelagtig terrasse, og ikke mindst et populært koncept, hvor gæsterne selv er med til at vælge, hvad de vil spise til morgen, middag og aften – man vælger typisk 3 retter, hvor man så kan smage en masse forskelligt.

Men de våde varer, har de altså også fuldstændig styr på.

I går kunne vi skrive, at DMI regner med, at sommervarmen vender retur i næste uge – så det ligner en fuldstændig oplagt mulighed for at nyde lidt lækkert i glasset, godt vejr og (forhåbentlig) godt selskab.

Ejer Lars Helmuth lover, at fri rosébar vil være et tilbagevenende event i løbet af sommeren.

Men de gode nyheder stopper ikke der.

Aktuel er nemlig også klar med det nye koncept Terrassen.

Cocktailbar, DJ og fed stemning

En af byens bedste terrasser skal naturligvis udnyttes i det danske sommervejr, og på fredag den 12/6 fra klokken 15.30 er Aktuel klar med den første officiele udgave.

Vi kan blandt andet se frem til cocktailbar under ledelse af Dennis Messerschmidt, DJ Tom NeedleSplit og naturligvis også en fristende rosébar.

Vi spår et stensikkert sommerhit i Aalborg!

Alene i Vildmarken med et twist: DR søger nye deltagere

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Andreas Roosvall
Foto: Andreas Roosvall

Alene i Vildmarken er et af DR’s mest populære TV-programmer, og seersuccesen har indtil videre haft fire sæsoner på bagen.

Serien går i al sin enkelhed ud på, at 10 deltagere bliver overladt til sig selv i den norske vildmark, hvor de så skal forsøge at overleve så længe som muligt – med et minimum af hjælpemidler og uden kontakt med andre mennesker.

Rekorden i den danske udgave af programmet er 60 dage, og den har du nu mulighed for at slå.

DR og tv-produktionsselskabet United søger nemlig nye deltagere til programmet.

Sådan melder du dig til

Denne gang søger de faktisk nye makkerpar til ‘Alene i Vildmarken’, og det kan være par i alle mulige konstellationer, lige fra vennepar, brødre/søstre, fætre/kusiner, kæreste- og ægtepar, samt forældre/børn.

“Den yngste af jer skal være mindst 21 år – og I skal være stærk motiverede til et eventyr sammen. Som deltagere finder I selv mad, bygger jeres shelter og klarer jer ude i den rå natur,” skriver DR om kravene.

“I skal selv filme hinanden og jeres oplevelse; både når det går op og ned og fortælle om det til seerne.

Så har I modet og stædigheden til at holde ud, selv når forholdene kan blive svære, så hører vi gerne fra dig,” skriver de.

Hvis du har modet til at prøve kræfter med vildmarken, skal du sende en mail til alene@unitedtv.dk, hvor du fortæller om jer som makkerpar og jer selv og jeres erfaring med med vildmarken, samt jeres styrker og svagheder – hver for sig og sammen.