Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gigantisk interesse for job i POWER i Aalborg: Direktør har aldrig set noget lignende

Af Redaktionen

Inden længe slår elektronikgiganten POWER dørene op til en 2.500 kvadratmeter stor butik i det tidligere IDEmøbler på adressen Løven 25A i Aalborg City Syd.

Det betyder, at butikken nu skal ud at ansætte 50 nye medarbejdere, som skal køres i stilling inden åbningen. Grundet en gigantisk interesse for at søge jobs, valgte POWER at afholde et informationsmøde, så man kunne blive klogere på jobmulighederne.

Derfor inviterede elektronik- og hvidevarekæden alle interesserede til informationsmøde den 19. juni hos Comwell Hvide Hus Aalborg – og den lokale tilslutning overgik alle forventninger hvor 500 aalborgensere mødte op.

Gigantisk interesse for job i POWER i Aalborg: Direktør har aldrig set noget lignende

Overvældet direktør

Det var nærmest helt overvældende for POWERs direktør, som ellers har set lidt af hvert i kædens levetid.

“Interessen for POWERs etablering i Aalborg og vores informationsmøde har været så massiv, at vi i dagene op til mødet simpelthen var nødt til at lukke for tilmeldingerne.

Jeg har aldrig oplevet noget lignende,” siger Jesper Boysen, direktør hos POWER, som også selv deltog ved arrangementet.

Ved mødet fik de godt 500 fremmødte også mulighed for at møde POWERs operationelle chef Mads Stenger samt en række medarbejdere fra de allerede eksisterende POWER-butikker rundt om i landet, som både kunne fortælle mere om de mange nye jobmuligheder og om POWER som arbejdsplads.

“Frem mod vores åbning skal 50 nye stillinger besættes – de fleste med ansøgningsfrist sidst i juni.

Vi søger i alt 10 forskellige jobfunktioner, som er alt fra salgsleder, sælger, lagermedarbejdere, supportere og kassemedarbejdere. Mange af stillingerne kan søges både som fuldtid og deltid,” siger Jesper Boysen.

Du kan læse mere om de mange nye stillinger her

Del artikel

Andre læser også