Gigantisk butik åbner fredag i Aalborg: Se de første billeder indefra

Skrevet af: Michael Qureshi
Sinnerup åbner i Aalborg på fredag i tre etager
Sinnerup åbner i Aalborg på fredag i tre etager

På fredag åbnes dørene for en helt ny butik i Aalborg.

Ja, butik er nærmest ikke dækkende for Sinnerups entré inde i midtbyen.

Det er vel nærmest mere et lille shoppingcenter i sig selv med cirka 20 ansatte.

På 2000 kvadratmeter åbner Sinnerup for første gang en butik i Nordjylland i den gamle TDC-bygning lige over for Gabels Torv mellem Slotsgade og Salling.

Sinnerup

Sinnerup

Den seneste tid har man kunne se facaden blive klar til den store Grand Opening på fredag, men migogaalborg.dk var så heldige tirsdag eftermiddag at få et smugkig inden for i de enorme lokaler, der dækker hele tre etager.

I midten er der en rulletrappe, som mere minder om en rulletrappe fra en af Londons metro-stationer end en fra en butik i Aalborg.

Sinnerup

Sinnerup

Sinnerup

Det er Sinnerup-butik nummer 11 i Danmark, der åbnes i Aalborg. Sinnerup er bolig og brugskunst, mode og klassiske mærkevarer i isenkræm i én og samme forretning.Marketingsdirektør Thomas Olesen gav migogaalborg.dk en rundtur i den enorme butik, og det er tydeligt, at der er en forventningsglæde til at åbne op for aalborgenserne på fredag.

”Vi står lidt og skraber i jorden som en anden galophest. Hele personalet og håndværkerne knokler for at få butikken gjort helt klar til fredag, og så glæder vi os helt vildt til at vise Aalborg, hvad vi kan,” forklarer marketingsdirektør Thomas Olesen.

Sinnerup

Sinnerup

Sinnerup

Sinnerup

Sinnerup

Han forklarer, at Aalborg-planerne har været længe undervejs.

”Vi har kigget på Aalborg de seneste fem år. Men alle vores butikker er City-butikker, så vi ventede på den helt rigtige lokation. For os er det vigtigt med noget naturligt trafik. Et sted hvor der går mange mennesker forbi, og forhåbentligt lige får lyst til at kigge ind og gå på opdagelse.

Vi har også kigget på den her bygning længe, men vi ønsker at gøre tingene ordentligt, og så har det taget den tid, det nu har taget,” siger Thomas Olesen.

Sinnerup

Sinnerup

Sinnerup

Sinnerup hang oprindeligt sammen med Bahne, men er nu helt sin egen. På rundturen kan man se mange af de velkendte mærker men også helt unikke Sinnerup-produkter.

”Halvdelen af det vi sælger, er nyt i Aalborg. Det er Sinnerup varer, som eksempelvis er al vores brugskunst. Vi har selv to tøjmærker. Alle Sinnerup-varerne er noget, man ikke har set før i byen.

Det håber vi kan lokke en masse nysgerrige kunder ind og se. Vi har en meget ydmyg tilgang til tingene, og vi ved, at vi ikke bare kan slå dørene op og tro at folk kommer helt af sig selv. Så vi har også forsøgt at skabe en helt unik butiksoplevelse i Aalborg,” forklarer Thomas Olesen.

Sinnerup

Sinnerup

Sinnerup

Han kalder selv Sinnerup for et slags livsstils-magasin og håber, at den bliver taget godt imod heroppe.

”Vi glæder os til at åbne fredag klokken 9 med rød løber, hvor hele butikken er spækket til med virkelig attraktive åbningstilbud. Man kan komme forbi og få et glas champagne eller kaffe og snuse lidt rundt,” siger Sinnerups marketingsdirektør.

Fik du set?

16 af Aalborgs bedste samlet på listen: Her er din nytårsmenu ud af huset

Nytår Aalborg
Vi har samlet 16 af de bedste nytårsmenuer ud af huset i Aalborg
Foto: Scheelsminde

Så er datoen afsløret: Denne dag ankommer Julemanden til Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Visitaalborg
Foto: Visitaalborg

Vi har stort set lige afsluttet den lækre sommer, og nu kommer de mørke dage med kulde, regn og blæst.

Men der er lige en enkelt ting, som rigtig mange glæder sig til, hver eneste gang året drejer ind i den kolde efterårstid. Julemandens ankomst til Aalborg på Honnørkajen.

Det er efterhånden blevet en tradition for tusinder af aalborgensere at dukke op, når Aalborgs faste glade julemanden lægger til kaj på Havnefronten. Derfor er der rigtig mange, som har ventet på den officielle dato på Julemandens ankomst.

Kommer sejlende i sit store røde skib

Den har Aalborg City nu afsløret på Facebook, og der er rigtig mange, som allerede har markeret sig interesseret eller deltager på Facebook-begivenhed.

Det bliver således lørdag den 17. november kl. 10.45, at Julemanden kommer sejlende i sit store røde skib og indtager Aalborg. Herefter plejer han at være rundt omkring i Aalborg frem mod juleaften.

Således var han både på julemarkedet på Gl. Torv og i Friis Shoppingcenter sidste år.

Programmet er således lagt op;

Kl. 10:45 Aalborg gardens nisseorkester underholder
Kl. 11:00 Julemandens skib ligger til ved Honnørkajen
Kl. 11.45 Velkomsttale til julemanden ved borgmester Thomas Kastrup-Larsen
Kl. 12:00 Julemanden og borgmesteren kører i kane igennem byens gader – de stopper ved julemarkedet på Gammeltorv

Samme dag tændes det store Juletræ på Nytorv også. Her holder borgmester Thomas Kastrup Larsen traditionen tro også en tale til byen.

Du kan selv melde dig interesseret i Julemandens ankomst her

Er der andre børnefamilier i kvarteret: Her er det “hemmelige” trick

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Du har endelig fundet drømmehuset i den rette by, og i det rigtige område.

Men nu kommer det store spørgsmål, som kan være væsentligt for at få dine børn til at blive aktiveret i fritiden.

Bor der andre børnefamilier i nærheden?

Vi kan alle huske gadelegene spark til bøtten, antonios, og jeg erklærer krig. Det var fantastisk at kunne lege i fritiden med de andre børn på villavejen.

De nostalgiske minder man selv har om barndommens leg, ønsker man som forældre at give videre til sine børn. Derfor er det ofte væsentligt, om der bor børn i området, men hvordan kan man undersøge det på forhånd?

Trampolin tricket

Vi kender alle Google Maps og Google Earth, men for kort tid siden valgte Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet at frigive 1,3 millioner skråfotos af danske ejendomskomplekser som en del af forvaltningsgrundlaget til de nye ejendomsvurderinger.

Ved at benytte de ovenstående luftfotos systemer, hvor Energi, Forsynings og Klimaministeriet har de nyeste fotos over Danmark, så kan du slå din kommende bopæl op og se hvor mange trampoliner, som der står i dine kommende naboers have.

Med trampolinerne i haverne, så er der stor sandsynlighed for børn i området.

Prøv det her, og find ud af om der er børnefamilier i det kommende kvarter hvor du flytter ind.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Alle kan stille op: Hvem er Aalborgs bedste karaoke-sanger?

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

De fleste gør det. Enten i badet, foran spejlet med hårbørsten eller når der kommer lidt alkohol i blodet…

… Her er der selvfølgelig tale om at skråle med på de største sange og leve sig ind i livet som popstjerne.

Karaoke er en evig kilde til sjov og spas, og her i weekenden kan du både få den ultimative håneret og vinde fede præmier, når Aalborgs bedste karaoke-sanger skal findes.

Aalborgs første mesterskab i karaoke

Café Frederiksberg inviterer nemlig til Aalborg Mesterskab i karaoke på fredag 29. september fra klokken 21.

“Drømmer du om at få luftet din sangstemme, give den fuld gas ved mikrofonen og fyre den max af til publikum, så tilmeld dig som karaokesanger når Café Frederiksberg afholder Aalborgs første Aalborg Mesterskab i Karaoke fredag d. 28. september.

‘Hvis du tør – så kom med mig, vi skal slingre ned af Vestergade, aldrig sige aldrig, se Venedig og dø, inden vi styrter ned på en øde ø, hvor vi skråler Born ind the USA og Livin’ on a Prayer, inden vi ender i Folsom Prison og savner Someone Like You,” skriver Café Frederiksberg på Facebook.

Gratis entré og masser af præmier

Hvis du ønsker at deltage, vælger du selv din helt egen sang. Nummeret skal blot være tilgængeligt på YouTube. Det er gratis at deltage og tilmelding kan ske til nfo@onlinenord.dk.

“Vinderen af ”Aalborg Mesterskab i Karaoke 2018” bliver fundet ved publikums afstemning og et dommerpanel.

Det bliver den vildeste hitaften, og uanset om du vil synge eller heppe, så gå ikke glip af denne festlige begivenhed,” skriver Café Frederiksberg på Facebook.

Udover æren, kan vinderen se frem til en pokal, en studieindspilning og en gæsteoptræden med en af Nordjyllands bedste sangere, Claus Hassing forsanger i Bryan Adams Tribute.

Du kan finde mere info om begivenheden her.