Gigantisk oplevelsescenter: Maximum genåbner endelig i Aalborg i denne uge

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Maximum Aalborg
Foto: Maximum Aalborg

Det kommer nærmest som sendt fra himlen.

I en tid hvor rigtig mange er gået på sommerferie og endda vælger at holde det herhjemme, så indbyder vejret ikke ligefrem til udendørsaktiviteter.

Så det er ret god timing, når Aalborgs største oplevelsescenter Maximum endelig lukker dørene op igen på fredag d. 10. juli.

Foto: Maximum Aalborg
Foto: Maximum Aalborg

Glæder sig til at se gæsterne igen

Maximum med deres 12.300 kvadratmeter fyldt med alle mulige aktiviteter som trampolinpark, bowling, legeland, Escape Rooms og meget har været hårdt ramt af Corona.

De har været lukket ned siden marts, og de seneste uger arbejdet meget fokuseret på at skabe de bedste forhold i den nye Covid-19 virkelighed.

På Facebook melder man om den kommende åbning.

“Ventetiden har været lang. Men det er dejligt, at vi nu har mulighed for at invitere alle jer skønne gæster indenfor igen og det er selvfølgelig ekstra rart, at det bliver lige op til sommerferien, hvor langt de fleste af os jo skal holde ferie i Danmark.”

Foto: Maximum Aalborg
Foto: Maximum Aalborg

Største center til dato

Maximum er en del af Bowl’n Fun kæden, og det store oplevelsescenter i City Syd er deres største til dato med mere end 10 forskellige vilde aktiviteter og to restauranter.

Bowl’n’Fun er dog ikke helt forsvundet, da det er et subbrand, ligesom kædens øvrige aktiviteter; bl.a. Happie´s Legeland, Jump’n’ Fun, Golf’n’Fun, Laser Hero, Game Over Escape Room, Cube, Virtual Reality osv. – aktiviteter som du alle finder i Aalborg.

I forhold til restriktioner og en maksimum kapacitet med nye Covid-19 forholdsregler, så skal man booke tid på forhånd til den eller de aktiviteter, man ønsker at benytte fra på fredag d. 10. juli og fremover.

Du kan læse artiklen, da MigogAalborg besøgte Maximum efter åbningen – og se hvor mange ting der er at prøve.

Hvad: Maximum genåbner
Hvor: City Syd
Hvornår: Fredag d. 10. juli
Du kan læse mere og bestille tid her

Aalborg Sushi Festival er tilbage

Prøv 22 stykker fra nyåbnede Yummi for 115 kr. eller gourmetmenuen fra Karma Sushi på 20 stk. for 210 kr. Se alle steder der er med og deres menuer lige her