Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gentager succesen: Gus-marathon afholdes igen i svømmehal

Af Nathalia Hentze Nielsen

I november åbnede Nørresundby Svømmeland for deres hyggelige sauna-events og efter en kort pause vender det populære koncept nu tilbage.

Det er specifikt Gus-Marathon, der gør et comeback på Lerumbakken i det nye år.

Fredag den 7. januar 2022 inviterer svømmehallen til årets første gus-marathon, hvor man kan vælge mellem seks gus (eller dem alle) fra kl. 17.30 til 20.00.

Er man til høj varme og lækre dufte, er Gus-marathon helt sikker noget, der skal prøves. Her får man mindst seks gus, hvor gusmestrene lægger sig i selen for at gøre hvert gus specielt.

”Vi er meget stolte af vores gus, og til gusmaraton bliver der kælet for detaljen når vi enten giver varmt helvedesgus, showgus, eller afprøver nye ting,” udtalte svømmehalsleder Casper Østergaard i forbindelse med arrangementet i november.

Få kroppen ned i gear

Mellem de seks gus-sessioner er man også velkommen til at nyde varmtvandsbassinet, få en kold øl/sodavand (den første er med i prisen), eller få ro på i dampbadet.

Gus-marathon koster 169 kroner, men for 50 kroner ekstra får man en sandwich eller salat med – men man skal skynde sig at tilmelde sig, da der er maksimalt 50 pladser.

Der er gus klokken 17.30 – 17.55 – 18.20 – 18.40 – 19.00 – 19.25 og 19.45, så få kroppen helt ned i gear, når Svømmeland inviterer på årets første gusmaraton.

Tilmeld dig ved at ringe på 98 17 43 66 eller skrive til Nørresundby Svømmehal på info@nsbic.dk.

Læs mere her.

Hvad: Gus-marathon
Hvor: Nørresundby Svømmehal
Hvornår: 7. januar, kl. 17.30-20.00

Del artikel

Andre læser også