Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Genialt tiltag: Nu kan du få leveret friskbagt brød, kage og kaffe i testkøen

Af Emil Kjær Jørgensen

Selvom Region Nordjylland har øget testkapaciteten i Aalborg, senest med et nyt testcenter i Aalborg Storcenter, er køen til de populære hurtigtests stadig lang rundt omkring i byen.

Et af de steder hvor der er allermest pres på er helt centralt i Aalborg, hvor testcenteret på Gammeltorv ofte har lang ventetid.

I skrivende stund er køen 60 minutter (du kan altid tjekke ventetider her), og det kan umiddelbart godt virke som uoverskueligt lang tid at stå og vente – uden vådt og tørt.

Men nu er der hjælp på vej.

Få kaffe, kage og kaffe leveret lige til køen

Surdejsbageren, som har til huse få hundrede meter fra testcenteret, har nemlig valgt at yde en særdeles fristende og god service til alle sultne og kaffetørstige i køen.

I hele bageriet åbningstid er det nemlig muligt at få leveret alt lige fra brød, kager eller frisklavet kaffe fra bageriet direkte til testkøen.

“Hver eneste dag kan vi se den lange kø ved testcenteret, og vi synes, at de skal have muligheden for at få lidt lækkert at spise eller drikke, mens de venter.

Nu tester vi det af det næste stykke tid, og så må vi se om det bliver noget permanent, så længe der er testcenter på Gammeltorv,” fortæller ejer af Surdejsbageren, Henrik Bruse Skovgaard, til MigogAalborg.

Surdejsbageren har åbent mandag – lørdag fra 7.30 – 17.00, og du kan bestille alt fra kortet.

Om morgenen tror Henrik, at deres BFH (Breakfast For Champions) bliver et stensikkert hit i køen. Her får du en bolle med smør, ost og en øko filterkaffe for en Vejgaard-dollar (50 kr.)

For at bestille levering af lækkerier til køen, skal du blot ringe til Surdejsbageren på 98 10 10 50.

OBS: Det er kun i køen til testcenteret ved Gammeltorv, at man kan bestille brød/kage/kaffe til levering.