ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Genialt koncept: Få et gratis portrætbillede med dit kæledyr til Dyrenes Dag

Af Michael Qureshi
Arkivfoto
Arkivfoto

Hvis du har et kæledyr, så er der jo ingen tvivl om, hvem dit hjerte tilhører.

Du har sikkert mange billeder af dit kæledyr på mobilen, men hvad med at få taget et ægte professionelt portrætbillede af dig og dit yndlingsdyr af en professionel fotograf?

Søndag den 9. februar inviterer Plantorama i Aalborg alle interesserede til Dyrenes Dag.

Her er en fotograf klar til at stille skarpt på dig og dit kæledyr, og en række forskellige dyreforeninger stiller op med eksperter, der giver gode råd om pasning og pleje af kæledyr.

Det skriver Plantorama i en pressemeddelelse. Og her på MigogAalborg ved vi jo, at vores læsere elsker dyr.

“Den bedste måde at fejre dit kæledyr på Dyrenes Dag, er ved at få den ekspertise, der skal til, for at den har det godt resten af året.

Kronen på værket er selvfølgelig det professionelle portrætfoto, som man kan få taget kvit og frit,” siger Henrik Christiansen, der er centerchef i Plantorama i Aalborg.

Jydsk Racekatte Klub, Dansk Hamster Forening, Jammerbugt Fugleforening, Dansk Marsvine Klub og Dansk Civile Hundeførerforening stiller med lokale eksperter, der i dagens anledning også medbringer deres egne dyr.

Genialt koncept: Få et gratis portrætbillede med dit kæledyr til Dyrenes Dag

Få en orkidé til orkidémarked

Plantorama i Aalborg byder også på orkidémarked i samme weekend, hvor Dansk Orchide Klub demonstrerer, hvad der skal til for at opnå de bedste resultater med orkidédyrkningen.

“Hvis man kigger forbi, og finder ud af, at orkidédyrkning kunne være spændende at fordybe sig i, kan man melde sig ind i Dansk Orchide Klub, og så kvitterer vi med en gratis orkidé,” siger Jan Hrolv Larsen, der er formand for Dansk Orchide Klub.

Dyrenes Dag afholdes i Plantorama på Fiskene i Aalborg søndag den 9. februar fra klokken 9.00, hvor der gives 25 procent rabat på alle dyreartikler.

Orkidémarked afholdes i Plantorama på Fiskene i Aalborg lørdag den 8. og søndag den 9. februar fra klokken 9.00, hvor der gives 25 procent rabat på alle orkidéer.

Del artikel

Andre læser også