Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lukker snart: Genbrugsbutik sælger alt til en flad 20’er

Af Nathalia Hentze Nielsen

I april 2022 flyttede en ny genbrugsbutik ind på Boulevarden.

Det var Kirkens Genbrug, der slog dørene op på Boulevarden 36 med masser af secondhand/vintagetøj og tilbehør til unge og ældre.

Nu, ét år senere, flytter de til en anden lokation, og derfor holder de et stort flyttesalg (vi ved endnu ikke, hvor de flytter hen, men vi arbejder på at få den nye adresse).

Det kommer byens genbrugsglade aalborgensere til gode. Alt kan nemlig købes til kun 20 kroner, og du kan få tre ting til en halvtredser.

Altså, næsten alt, da butikken bemærker, at det ikke gælder varer, der allerede sælges til en særlig pris.

Skal du ned og fylde en kurv med billige sager, kan du blandt andet gøre det i dag, hvor Kirkens Genbrug har åbent fra klokken 13.00 til 17.00.

Herefter er butikken lukket fredag, lørdag og søndag og åbner igen mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra 13.00-17.00.

Lukker snart: Genbrugsbutik sælger alt til en flad 20'er

En god handel og godt formål

I forbindelse med butikkens åbning i 2022 udtalte formand for Aalborgprovstiers Menighedspleje, Birgitte Viftrup Mortensen, i en pressemeddelelse, at der var mange gode grunde til at handle i butikken.

For udover at man kan gøre en virkelig god handel og få nogle lækre varer med hjem i garderoben til en god pris, så støtter man i den grad også en god sag, når man lægger penge i Kirkens Genbrug.

“Vores engagement i genbrugsbutikken handler om, at give et overskud videre til dem, som har brug for det”, fortalte Birgitte dengang og uddybede:

“I Menighedsplejen laver vi vigtigt omsorgsarbejde i hele Aalborg Kommune, og det er en stor gave at være støttet af Kirkens Genbrugs i det arbejde.

Overskuddet her er fx med til at støtte arbejdet med ”Frikvarter til pårørende”, at våge hos døende og sende besøgsvenner ud i mange hjem. På forhånd sender jeg allerede et stort TAK til alle dem, der bidrager med økonomisk værdi, så vi sammen kan skabe social og menneskelig værdi for mange, mange mennesker”, lød det.

Del artikel

Andre læser også