Genåbninger i Skallerup Seaside Resort: Få ultimativ wellness ved Vesterhavet

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Lyden af Vesterhavets brusende bølger, duften af frisk luft og udsigt til sommer i verdens bedste Nordjylland.

Ikke dårligt, vel?

For de flestes vedkommende bliver 2020 året, hvor den kommende sommerferie skal afholdes inden for Danmarks grænser.

En tanke, der slet ikke er så slem, når man tænker på, hvor dejligt et land vi bor i.

I Nordjylland er vi især omgivet af smukke naturoplevelser, og sætter du kurs mod den uspolerede vestkyst, er det først svært ikke at falde pladask.

I første klitrække finder du Skallerup Seaside Resort, der siden 1949 har dannet rammer for ferieoplevelser udover det sædvanlige. Og 2020 bliver selvfølgelig ingen undtagelse.

Skallerup Seaside Resort har selvfølgelig også været ramt af corona, og har i månedsvis lukket sine aktiviteter ned – men nu er der endelig godt nyt.

Mandag i denne uge genåbnede alle aktiviteter i Skallerup.

Ned i tempo – op i nydelse

Heriblandt Romulus spa & wellness, der med sine romerske termalbade, rislende fontæner, beroligende vandmassage og ikke lyden af insisterende stilhed, er den perfekte destination, hvis du trænger til at komme lidt væk fra de vante rammer.

I anledning af genåbningen, og den forestående sommer, har Skallerup Seaside Resort lanceret en række spa-tilbud, der i særdeleshed henvender sig til jer, der har fået nok af hjemmets fire vægge.

Har I kun tiden til at afsætte en enkelt dag til forkælelse, så kan I eksempelvis booke Sommerspader giver jer fri entré til fantastiske Romulus, frokostsalat med saft, ansigtsmaskine og body scrub, lån af badekåbe, håndklæde og sanadaler samt fri afbenyttelse af alle afdelingens faciliteter.

Inkluderet i prisen er også sansesauna og gus af nogle af Danmarks bedste inden for feltet. Det bliver næsten ikke bedre.

Overnatning med Vesterhavet som nabo

Skal det være lidt mere luksuriøst, så er et Sommerspaophold et godt bud.

Her får I – foruden entré til Romulus med alt, hvad dertil hører – også får en overnatning i ét af Skallerups lækre ferielejligheder, 3 retters menu om aftenen samt brunch den efterfølgende morgen.

Et sådant ophold fås fra den nette sum fra 1295 kr. pr. person.

Er en enkelt overnatning ikke nok, så kan du passende opgradere til et Sommerwellnessopholdhvor der i den grad er sørget for forkælelse fra top til tå.

Blandt andet får du en 50 min. lang velværebehandling i Romulus og generelt fuld forplejning fra ankomst til afgang.

Dette ophold fås fra 2.495 kr.

Når dagen er slut, og I har trukket jer tilbage i ferielejligheden, kan I jo enten vælge at slentre en tur på stranden – der ligger få skridt væk – eller blot nyde solnedgangen fra sengen, mens I bliver lullet i søvn til lyden af bølgerne.

Den samme udsigt, som I den efterfølgende morgen vågner op til igen.

Konklusionen må være, at uanset om du ønsker et break fra hverdagen, drømmer om at genopleve følelsen af nyforelskelse eller bare trænger til at forkæle dig selv, så er en tur til Skallerup svaret på alle dine spørgsmål.

Du kan læse mere om opholdene her

Konkurrence

I samarbejde med Skallerup har vi fået lov at udlodde Sommerspa for to personer. Du deltager via vores Facebook-opslag, hvor du blot skal skrive navnet på den, du gerne vil invitere med.

Gavekortet er gældende til og med uge 35 2020.

Tapas Festival i denne uge

Få lækker Tapas for 2 personer for 155 kr. Vi forlænger vores Tapas Festival, så du i perioden 15.-21. juni kan få Tapas 2 Go fra steder som Penny Lane Café, Good Life Society m.fl. Læs mere her