Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nordjyllands største esports event: Billetsalget starter lørdag

Af Michael Qureshi

Det hele startede med bare 30 gæster i Fjellerad hallen i 2005.

I dag er LAN- og esports festivalen Geeks Gone Wild den allerstørste af sin slags i hele Nordjylland og blandt Danmarks største.

Sidste gang var i begyndelsen af dette år, som blev en kæmpesucces, og derfor var der ingen tvivl om, at esports eventet vender retur til Gigantium.

Geeks Gone Wild fortsætter succesen den 25.-27. januar 2019 med plads til 1.500 deltagere, og det bliver den største af sin slags.

Billetsalget starter officielt her lørdag d. 29. september 2018.

Nordjyllands største esports event: Billetsalget starter lørdag

Man kan både dyste og se på i Gigantium

I løbet af de tre dage i januar vil deltagerne dyste mod hinanden i spil, og samtidig vil der også være mulighed for at besøge de mange stande rundt om i Gigantium og følge finalerne i turneringerne på storskærm med plads til knap 2.500 tilskuere.

“Vi glæder os helt vildt. Vi tør godt love, at det bliver det fedeste esports event til dato. Der bliver både afholdt en professionel og en semi-professionel turnering i CS:GO.

Hele arrangementet kan opleves online, da der hele weekenden castes og streames internationalt, men skal man have alle effekter og stemningen med, skal den opleves fysisk i Gigantium,” siger Lasse Kjær, talsmand for arrangøren Lan Team Nord.

Kæmpe succes sidst i Gigantium

Geeks Gone Wild var en bragende succes, da den blev afholdt sidste gang.

Knap 1000 gamere deltog og spillede i Gigantium hele weekenden. Der var desuden 1100 dagsgæster, og i løbet af weekenden fulgte over 70.000 med online på streamingtjenesten Twitch.

Arrangørerne er stolte af resultaterne fra sidste event.

”Vi er enormt stolte af sidste års resultater. Her havde vi et event, hvor teknikken spillede og tidsplanen holdt. Nu finpudser vi det og sørger for, at vi igen kan skabe et event for både den danske elite og alle øvrige gamere.”

Får plads i alle tre dage med en billet

Med en billet i hånden får man en plads i Gigantium alle tre dage, hvor man kan deltage i de mange turneringer og konkurrencer.

Derudover kan der tilkøbes gode solide måltider. GGW kiosken i hallen tilbyder som altid kolde drikkevarer og snacks til yderst favorable priser.

Lan Team Nord har nået et gigantisk mål ved at fylde selveste Gigantium. Som nævnt i indledningen, som startede det hele med få gæster. 12 år efter den spæde start rykkede man i Gistrup Hallen med udsolgt på 572 gæster.

Det gav blod på tanden, og derfor satsede man ved at rykke det i “gigantiske” Gigantium. Så det er andet år i træk, at man nu fylder arenaen med spilleglade entusiaster.

Der bliver helt sikkert rift om billetterne, når de sættes i salg. De kan købes på www.ggw.dk.

Del artikel

Andre læser også